Kako deluje
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava

cena Zunanje rolete

Iščete senčilo za zunanje žaluzije? V tej kategoriji imamo 17.204 žaluzije. Pošlji povpraševanje.

Začeti
32.719 registrirani strokovnjaki
87.714 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Zunanje rolete Cena

Koliko stanejo zunanje žaluzije? Za zunanje žaluzije pogosto izvajamo naslednje storitve: montaža elektro priprave zunanjih senčil, montaža senčil, svetovanje. Cene za zunanje senčenje se gibljejo okoli 160-300 evrov za kos. Najdražji artikel znotraj zunanjih žaluzij je običajno vgradnja avtomatskega sistema za upravljanje žaluzij. Dodatni stroški lahko vključujejo: daljinsko upravljanje senčil, redni servis in vzdrževanje, ki v povprečju stanejo 20-80 evrov. Ko vnesete poizvedbo, bomo stopili v stik s ponudniki 17.204. Ni vam več treba iskati: zunanje žaluzije cene, pri nas boste dobili najboljšo ponudbo in kvalitetno delo.

Poglej tudi:Storitve
32.719 registrirani strokovnjaki
87.714 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Cena za: Zunanje roletePovprečne cene

Nizka cena64,00 €/kos
Povprečna cena86,40 €/kos
Visoka cena120,00 €/kos
Povprečne cene so samo okvirne. Končna cena storitev bo odvisna od velikosti, težavnosti, materialov, kakovosti in projektnega mesta. Od ponudnika storitev boste prejeli le natančno ceno.
Vnesite povpraševanje
KalkulatorCenik zunanjih zvitkov

Če želite izvedeti zunanjo zunanjo ceno zvitka, pošljite povpraševanje našim dokazanim strokovnjakom, nato pa dobite več ponudb. Oglejte si cene za vsako storitev v kategoriji zunanjih žaluzij.

Zunanje plastične žaluzije17.2€ / m2.
Zunanje plastične žaluzije Enostavna konstrukcija. Izboljšajo toplotno izolacijske značilnosti sistema Windows.
Skupaj.
m2.
Vnesite povpraševanje
Dodatki za stik z izolacijskim sistemom2.48€ / M.
Dodatki za kontaktni izolacijski sistem - profil valja z vgrajenim tesnilnim trakom in steklenim tekstilnim omrežjem z navpičnimi vodnimi profili zunanjih zvitkov.
Skupaj.
M.
Vnesite povpraševanje
Namestitev prepišene slepe8.4€ / kos
Namestitev lepe slepe v širino 80 cm do 260 cm.
Skupaj.
kos
Vnesite povpraševanje
Namestitev pod-slepe8.8€ / kos
Montaža pod-utripajoče slepe v širino 80 cm na 260 cm.
Skupaj.
kos
Vnesite povpraševanje
Povezani cenikCenik drugih storitev
Zunanja senčilaKoliko stane zunanje senčenje? Za zunanje senčenje pogosto izvajamo naslednje storitve: fokus,...
Pokaži več
So bile te informacije koristne za vas?
Koristne informacije.Kaj morate vedeti
Koristi zunanjih zvitkov, ki jih morate vedeti Zunanje žaluzije imajo različne koristi. Poleg pomoči pri urejanju količine svetlobe v prostorih, medtem ko varuje vašo zasebnost, pomaga povečati varnost stanovanja in ekstra videz zelo eleganten. Ne samo to, ampak druge prednosti zunanjih zvitkov so predstavljene v naslednjih vrstah. Prednosti zunanjih zvitkov: Možnost svetlobe Če nimate žaluzij ali zunanjih žaluzij, tako da ne boste storili ničesar z dnevno svetlobo. Vendar pa vam zunanje žaluzije omogočajo uravnavanje količine svetlobe v prostoru - lahko v celoti prepreči prodiranje svetlobe v notranjost. Zaščita vaše zasebnosti Druga prednost zunanjega zvitka je, da zagotavljajo polni lastniški imenik zasebnosti. Neželeno pozornost na dan ali ponoči. Za razliko od zaves ni vrzeli, skozi katere bi vam lahko kupili radovedni sosed. Osebne stvari ali delo lahko vadite brez skrbi zaradi sledenja ali motenj zasebnosti. Delujejo kot zvočna izolacija Zunanje žaluzije so poleg svetlobe in hrupa. In to je odlična novica za ljudi, ki imajo lahek spanec. Ne boste slišali zasedenih transportnih ali hrupnih sosedov. Zahvaljujoč temu vsak dan lahko spite v Ružovu. Delujejo kot toplotna izolacija Zunanje žaluzije izboljšajo toplotno izolacijo vaše hiše z ustvarjanjem druge "pregrade". Po drugi strani pa je vaše stanovanja bolje držala toploto, na nasprotju, žaluzije pomagajo ohraniti v sobah prijetno chlávk. Prihranite na račune za energijo Ta točka je tesno povezana s prejšnjim. Če se zmanjša prenos toplote med notranjostjo in zunanjostjo, boste lahko uporabili manj ogrevalne ali klimatske naprave, da bodo prostori ohranili na želeno temperaturo. Zunanje varstvo okolja Velika prednost zunanjega zvitka je, da vas tudi zaščiti pred zunanjimi okoljskimi pogoji - od močnega vetra, dežja, neviht in tako naprej. Seveda vas lahko zaščitite celo samo okno, toda pri močnih nevihtah lahko pride do poškodb. Nasprotno pa zunanje žaluzije zagotavljajo absolutno varnost iz vremena. Izdelani so iz različnih materialov, ki so izjemno odporni na vremenske razmere. Eleganten dodajanje vašega stanovanja Da, običajna okna so v redu, vendar izgledajo tako ... ponavadi. Nasprotno pa Windows z zunanjimi žaluzijami delujejo lepši, zanimivi, elegantni. Proizvajajo se v različnih barvah, oblikah in materialih, zato se bodo vsi odločili, da ga ustrezajo v vseh smereh. Poleg tega se lahko namestijo na vsa okna, ne glede na to, ali so ti klasične, ali v nestandardnih velikostih ali oblikah. Najbolje je, da izberete barvo, oblikovanje in vrsto materiala, tako da se žaluzije ujemajo z zunanjim dizajnom in arhitekturo vaše hiše. Zunanje žaluzije so splošna izbira za izboljšanje vašega stanovanja. Povečajte vrednost vaše nepremičnine Zunanje žaluzije vlagajo v prihodnjo vrednost vaše hiše.