Kako deluje
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava

cena Strojni ometi

Iščete strojnega mavca? V tej kategoriji imamo 22.937 mavcev. Pošlji povpraševanje.

Začeti
32.791 registrirani strokovnjaki
87.846 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Strojni ometi Cena

Koliko stanejo strojni ometi? Za strojne omete pogosto izvajamo naslednje storitve: ogled objekta, izračun cene, omet notranjih in zunanjih sten z ometnimi stroji. Cene ometanja sten se gibljejo okoli 34-77 evrov za m2. Najdražji predmet pri strojnih ometih je običajno večslojni nanos ometa. Dodatni stroški lahko vključujejo: najem stroja, lopatice, tehtnice in valja, ki stanejo v povprečju 5-50 evrov. Ko vnesete poizvedbo, bomo stopili v stik s ponudniki 22.937. Ni vam več treba iskati: strojni omet cena, pri nas boste dobili najboljše ponudbe in kvalitetno delo.

Poglej tudi:Storitve
32.791 registrirani strokovnjaki
87.846 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Cena za: Strojni ometiPovprečne cene

Nizka cena2,80 €/m2.
Povprečna cena3,64 €/m2.
Visoka cena4,80 €/m2.
Povprečne cene so samo okvirne. Končna cena storitev bo odvisna od velikosti, težavnosti, materialov, kakovosti in projektnega mesta. Od ponudnika storitev boste prejeli le natančno ceno.
Vnesite povpraševanje
KalkulatorCenik stroja

Če želite izvedeti natančno ceno strojev Mavec, pošljite povpraševanje našim preverjenim strokovnjakom in potem dobite več ponudb. Oglejte si cene za vsako storitev v kategoriji strojev.

Notranji popravni mavec stropov6,40€ / m2.
Notranje obračunavanje stropov - stroj za mavca, debeline 10 mm.
Skupaj.
m2.
Vnesite povpraševanje
Notranja sanacija mavčnih zidov5,48€ / m2.
Notranja sanacija mavčna stena - stroj za mavca, debeline 10 mm.
Skupaj.
m2.
Vnesite povpraševanje
Zunanja sanacija omet Soffits6,80€ / m2.
Zunanji senzorji za mavriranje Mavec - Macce Mavec, debeline 10 mm.
Skupaj.
m2.
Vnesite povpraševanje
Zunanja sanacija ometne stene5,88€ / m2.
Zunanja sanacija ometne stene - stroj Mavec, strojna prevleka 10 mm debela.
Skupaj.
m2.
Vnesite povpraševanje
Povezani cenikCenik drugih storitev
OmetiKoliko stane mavec? Za omete pogosto izvajamo naslednje storitve: ciljanje in izračun...
Pokaži več
So bile te informacije koristne za vas?
Koristne informacije.Kaj morate vedeti
Koliko stanejo mavec? Menimo, da je ometa kot kvalificirano delo, ki vključuje uporabo ometov pri izgradnji nove hiše ali pri obnovi stanovanj. Poznamo več vrst mavca - notranjost in zunanjost, mavca, apno-cement, stroj ali roko. Iz tega sledi, da se lahko ometi razdelimo z različnih vidikov in če želite resnično kakovosten mavec, morate izbrati pravo. Kaj vse vpliva na ceno mavca? Dejavniki, ki vplivajo na stroške ometanja, je veliko. Kljub dejstvu, da lahko delo izgleda podobno, ne bi smeli samodejno pričakovati enako ceno za plačilo vašega soseda. Velik vpliv na ceno mavca ima število kvadratnih metrov, pa tudi kompleksnost dela. Logično je, da so robovi, vogali, vogali in stropi bolj zapleteni. Zapletena je lahko tudi visoke strope (potrebujejo odra), stropne okrasne tirnice ali druge stropne dekoracije. Cena ometa lahko poveča tudi neenakomerno steno ali površino. Ocene cen različnih vrst mavca Trenutno se mnoga gradbena podjetja uporabljajo mavčni stroji. Strojni ometi imajo eno veliko prednost - čas uporabe je približno pol krajši kot v ročnih ometov. Vendar pa ne pripada samo hitrosti depozitov, temveč tudi zasnovo kakovosti. Cena je prav tako ustrezna. Gypsum Mavec je med zelo priljubljenimi vrstami mavca. Izgleda popolno, predstavnik, zato se pogosto uporablja v socialnih prostorih, pisarnah in podobnem. Gypsum Plasters so primerni tako za roko in strojno aplikacijo. Če se odločite za strojno ometanje, ocena cen premakne okoli 9 do 13 evrov na m2. Lainno - Cement Mavec se lahko uporablja v sobah z visoko vlažnostjo - kopalnico in kuhinjo. Tak omet je lahko gladek ali strukturiran in se lahko nanese na stroj. V primerjavi z mavcem mavec je cena ocenjena na 7 - 8 evrov na m2. Lime Mavec brez dodanega cementa je klasičen drugi mavec. Lahko je gladka, debela ali štukaturna. Če se odločite za to vrsto mavca, boste plačali 10 - 12 EUR na m2. Prejšnje vrstice kažejo, da so cene strojev ometanih. In koliko plačate, je odvisno od mesta, v katerem živite. Če imate priročne mojstre v vaši soseski, se lahko domneva, da se pobere. Good Wandler strojnega stroja je lahko načrtovano delo več tednov, vnaprej in več denarja pa je mogoče zahtevati za dobro delo. Zato ne oklevajte in poskusite iskati stroje iz plastike na Wilio že danes.