Kako deluje
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava

cena Steklarstvo

Iščete steklarja za zasteklitev? V tej kategoriji imamo 20.860 steklarjev. Pošlji povpraševanje.

Začeti
32.719 registrirani strokovnjaki
87.714 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Steklarstvo Cena

Koliko stanejo storitve zasteklitve? Pogosto izvajamo naslednje storitve zasteklitve: zasteklitev, brušenje stekla, rezanje stekla, montaža in demontaža. Cene steklenih izdelkov se gibljejo okoli 50-150 evrov za m2. Najdražji artikel v steklarski industriji je običajno proizvodnja varnostnega stekla. Dodatni stroški lahko vključujejo lepljenje, brušenje in vrtanje lukenj v steklo, kar v povprečju stane 10-80 evrov. Ko vnesete poizvedbo, bomo stopili v stik s ponudniki 20.860. Ni vam treba več iskati: cena zasteklitve, pri nas boste dobili najboljše ponudbe in kvalitetno delo.

Poglej tudi:Storitve
32.719 registrirani strokovnjaki
87.714 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Cena za: SteklarstvoPovprečne cene

Nizka cena22,40 €/m2.
Povprečna cena34,32 €/m2.
Visoka cena60,00 €/m2.
Povprečne cene so samo okvirne. Končna cena storitev bo odvisna od velikosti, težavnosti, materialov, kakovosti in projektnega mesta. Od ponudnika storitev boste prejeli le natančno ceno.
Vnesite povpraševanje
KalkulatorGlazijski cenik dela

Če želite izvedeti natančno ceno steklarskih del, pošljite povpraševanje našim certificiranim strokovnjakom, tako da dobite več ponudb. Oglejte si cene za vsako storitev v stekleni kategoriji.

Lepljeno varnostno steklo13.2€ / m3
Steklene plošče so povezane z varnostnim filmom, katerega debelina zagotavlja večjo moč in odpornost stekla. Vezana varnostna stekla MA Zaščitna funkcija, s prestavljanjem stekla preostalih koščkov, zajet na filmu.
Skupaj.
m3
Vnesite povpraševanje
Kašelj.16.8€ / kos
Utrjevanje stekla Debelina 5 - 10mm.
Skupaj.
kos
Vnesite povpraševanje
Vrtanje.3.2€ / kos
Vrtalne luknje s premerom 4 - 16mm, 26 - 70mm, 70mm.
Skupaj.
kos
Vnesite povpraševanje
Rezalno steklo in ogledala10.0€ / m2.
Natančni krojaški rezanje sodobnih tehnologij. Počisti debelino stekla 6mm.
Skupaj.
m2.
Vnesite povpraševanje
Povezani cenikCenik drugih storitev
RastlinjakiKoliko stanejo rastlinjaki? Za rastlinjake pogosto izvajamo naslednje storitve: izdelava in montaža...
Pokaži več
So bile te informacije koristne za vas?
Koristne informacije.Kaj morate vedeti
Koliko stane steklo? Cena vašega varnostnega stekla bo 260 evrov na kvadratni meter. Vendar pa lahko pričakujete, da bo običajna cena stekla 31 EUR na kvadratni meter. Steklo z dvojno zasteklitvijo, ki ponuja najboljši stroški izolacije približno 165 evrov na kvadratni meter. Stroški se gibljejo od 40 do 65 evrov. To se bo nanašalo na steklo, vendar ne bo vključevalo materialov. Kdaj je dobro poklicati steklar? Če morate odstraniti ali zamenjati steklo na okna, vrata, drsna steklena vrata ali strešna okna, ali če želite zamenjati očala za akrilno ali prosojno. Toss se bo zamenjal tudi s steklenimi predelniki, plošče, steklena ali zrcala. Vrsta stekla Steklo prihaja v več variantah. Cena steklenih plošč je odvisna od prefinjenega: dvojna zasteklitev (dve plošči), laminirane, nizke emisije ali kaljene. Tabelarna stekla je najcenejša. Velikost stekla Velikost stekla poveča stroške. Obstaja posebno naročilo za velika okna. Steklena oblika Posebna oblika Okna bo zahtevala posebno naročilo ali steklarsko s spretnostjo, da bi izrezala steklo. To bo povečalo ceno. Ocene cen različnih vrst stekla Tradicionalno steklo To je eden od najkrajših dragih, vendar ima rahlo zeleno odtenek, ki mnogi ljudje izbere nekaj drugega. Tabularno steklo Približno 31 EUR na m2 je poceni v primerjavi s spremenjenim steklom. Je brezbarvna, prozorna, trdna in trpežna. Večplastno steklo Z dodajanjem fleksibilnega akrilnega sloja med dvema steklenima ploščama se oblikuje varnejšo steklo. To lahko stane do 260 evrov na m2. Glass Glass. Cena takega stekla, ki je zelo odporna, je od približno 120 EUR za 700 mm x 745 mm x 6 mm ali 245 evrov s teksturiranim steklom. Dvojna zasteklitev Povprečna cena je približno 165 evrov na m2. To je najboljše steklo za zmanjšanje toplotnih izgub pozimi in ledu puščanje iz klimatske naprave poleti. Prav tako zagotavlja zvočno izolacijo. Kako nadaljevati? Naj se opravijo vsaj tri izračune cen. Primerjajte cene, delovne stroške in si ogledate tudi reference. Hvala Wilio, ki ga lahko naredite že danes.