Kako deluje
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava

cena Restavratorski ometi

Iščete mavca za sanacijski omet? V tej kategoriji imamo 23.592 mavcev. Pošlji povpraševanje.

Začeti
32.773 registrirani strokovnjaki
87.809 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Restavratorski ometi Cena

Koliko stane sanacijski omet? Za sanacijo ometa pogosto izvajamo naslednje storitve: diagnostiko ustreznosti ometa, ustreznosti površine, priprave sten, nanašanja ometa. Cene ometov za enostavno izhlapevanje vlage iz zidov se gibljejo okoli 0,35-1,6 evra za kg. Najdražja stvar pri sanacijskem ometu je običajno omet vlažnih in slanih zidov v notranjih in zunanjih prostorih. Drugi stroški so lahko: transportni stroški, sanacijski brusilnik, sanacijski rezalnik, ki stanejo v povprečju 25-100 evrov. Ko vnesete poizvedbo, bomo stopili v stik s ponudniki 23.592. Ni vam treba več iskati: sanacijski omet cena, pri nas boste dobili najboljšo ponudbo in kvalitetno delo.

Poglej tudi:Storitve
32.773 registrirani strokovnjaki
87.809 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Cena za: Restavratorski ometiPovprečne cene

Nizka cena0,14 €/kg
Povprečna cena264,00 €/kg
Visoka cena0,64 €/kg
Povprečne cene so samo okvirne. Končna cena storitev bo odvisna od velikosti, težavnosti, materialov, kakovosti in projektnega mesta. Od ponudnika storitev boste prejeli le natančno ceno.
Vnesite povpraševanje
KalkulatorCenik ometa smole

Če želite izvedeti natančno ceno sanacijskega ometa, pošljite povpraševanje našim preverjenim strokovnjakom, nato pa dobite več ponudb. Oglejte si cene za vsako storitev v kategoriji Sanalion Mavec.

Subvoltage Rewords 10 mm11,92€ / m2.
Preoblikovanje konstrukcij s sanacijsko malto - 1 debelina plasti 10 mm.
Skupaj.
m2.
Vnesite povpraševanje
Sistem sanacije na prostem stenske, sanacije brez sten2 008,00€ / m2.
Zunanja dating sobe sten, odpravljanje glajenje debeline 1 mm.
Skupaj.
m2.
Vnesite povpraševanje
Zunanji sistem sanacijskih sistemov, debelina 3 mm3,48€ / m2.
Zunanja dating sobe sten, sanacije glajenje debeline 3 mm.
Skupaj.
m2.
Vnesite povpraševanje
Zunanji sistem sanacije - Sanalion Stucco Mavec3,68€ / m2.
Zunanja zmenkana soba sten, preostali stucco debeline mavca 4 mm.
Skupaj.
m2.
Vnesite povpraševanje
Povezani cenikCenik drugih storitev
OmetiKoliko stane mavec? Za omete pogosto izvajamo naslednje storitve: ciljanje in izračun...
Pokaži več
So bile te informacije koristne za vas?
Koristne informacije.Kaj morate vedeti
Koliko je slikarji notranjost? Povprečni stroški za zmanjšanje notranjosti okoli 1300 EUR. Seveda se cena razlikuje glede na velikost uporabljenih sob ali materialov. Medtem ko se začne s slikarstvom, pokličite profesionalnega slikarja, ki vas bo ocenil, koliko vas bo celotna realizacija stala, koliko časa potrebujete. Pripravljalno delo vključujejo stenska popravila, brušenje, podloga vrat, tesnilne podnese ali druga manjša dejanja. Stroški slikarstva za notranjost kvadratnih metrov Izmerite metrov kvadratnega celotnega prostora, ki ga želite obnoviti, da bi imeli pregled, koliko vas bo stalo. Medtem ko slikar gre na delo, bodo merili celotno območje, ki bo slikarstvo in kasneje dokazuje ponudbo. Nekateri slikarji bodo zmanjšali skupne stroške prostora s povečanjem števila prostorov. Popolna slika celotne notranjosti hiše je lahko po eni cenovno dostopna kot lomljene prostore. Ocena slikarja vam bo spet pomagala, da ocenite pravo cenovni obseg vašega projekta. Barve in materialni stroški Ko dobite idejo o metropule, lahko preštejete vrsto materiala in stroške na splošno oceno. Obstajajo različne vrste barv: Mat. Neumna barva nima sijoče površine in vsebuje teksturo. Ta vrsta materiala je najpogostejša in najbolj dostopna in je idealna za prostore, ki so izpostavljene zadostni količini neposredne sončne svetlobe. Smrtonosna barva, na žalost kaže škodo in sledi precej enostavno, zato ni najboljša za zasedena mesta gospodinjstev. Mat emajl. Mat Emaal je manj nagnjen k poškodbam in obrabi. Jajčna lupina Jajčna lupina je nežen sijaj, vendar ni nič na prvi pogled, da oči pretepajo. Idealen je za mehkejšo sobo, kjer je dobrodošel šibek odsev. Hemlozk. Ta material se lahko enostavno očisti - idealen kandidat za dekoracijo in oblikovanje. Visok Shine. Visok sijaj je ogromno, ko je dobro opravljeno. Odraža svetlobo, hkrati pa razkriva pomanjkljivosti. Potrebno je več premazov in zato bo čas sušenja daljši. Barve za notranjost in zunanjost vsebujejo različne vrste pigmenta. Tisti, ki vsebujejo pigmente, ki se hitreje uporabljajo za projekte notranjega slikarstva. Poleg tega morajo biti zunanje barve sposobne upreti ostrim pogojem, kot so dež, vetrne in ekstremne temperature. Teksture Teksturirane stene zahtevajo več barv, ki jih je treba dovolj prekrivati. Tekstura je lahko že obstoječa povišana tekstura, ki jo tvori masa sklopke ali stranke, lahko zahteva, da je slikar nova tekstura, ki jo uporablja specializirane tehnike slikarstva. Vrste in triki Pošljite fotografijo trenutne stene na vaš slikar, da dobite natančnejšo oceno tega, kaj boste zaračunali za delo na stenski teksturi. Mnogi notranjosti slikarji ponujajo tudi majhne servisne in mavčne plošče, stropne in navadne storitve. Vsako drugo delo in uporabljeno gradivo povečuje skupne stroške. Kako nadaljevati? Idealen je, da bi dobili nekaj ponudb različnih slikarjev, da vedo, kaj bo splošna realizacija stojila. Hvala Wilio, ki ga lahko narediš danes.