Kako deluje
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava

cena Lesene ograje

Iščete graditelja za lesene ograje? V tej kategoriji imamo 25.313 graditeljev. Pošljite povpraševanje.

Začeti
32.813 registrirani strokovnjaki
87.890 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Lesene ograje Cena

Koliko stanejo lesene ograje? Pri lesenih ograjah pogosto izvajamo naslednje storitve: ogled lokacije, projektiranje lesenih ograj, izdelava in montaža ograj. Cene lesenih ograj se gibljejo okoli 15-35 evrov za m2. Najdražji predmet lesenih ograj je običajno javorjev les. Dodatni stroški so lahko: oprema za kopanje temeljev, brusilnik, lak za les, ki stane v povprečju 15-60 evrov. Ko vnesete poizvedbo, bomo stopili v stik s ponudniki 25.313. Ne iščite več: lesene ograje cene, pri nas boste dobili najboljšo ponudbo in kvalitetno delo.

Poglej tudi:Storitve
32.813 registrirani strokovnjaki
87.890 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Cena za: Lesene ograjePovprečne cene

Nizka cena12 996,00 €/kos
Povprečna cena16 288,00 €/kos
Visoka cena20,60 €/kos
Povprečne cene so samo okvirne. Končna cena storitev bo odvisna od velikosti, težavnosti, materialov, kakovosti in projektnega mesta. Od ponudnika storitev boste prejeli le natančno ceno.
Vnesite povpraševanje
KalkulatorCenik lesenih ograj

Če želite izvedeti natančno ceno lesenih ograj, pošljite povpraševanje našim preizkušenim strokovnjakom, nato pa dobite več ponudb. Oglejte si cene za vsako storitev v kategoriji lesenih ograj.

Stolpec Fence Neimempnová.15,60€ / kos
Zastava ograje, ki je neomejena lesena mesta in pomanjkljivosti s premerom 100 - 150 mm z padlom in kompaktorjem, vendar brez kolapsa konjev
Skupaj.
kos
Vnesite povpraševanje
Stolpec ograje16,80€ / kos
Oprema lesene ograje stolpcev in lokov s premerom 100 - 150 mm z padec in kompaktiranjem, vendar brez rokavov, impregnacije spodnjega dela drsnika ali katrana pred poravnavo
Skupaj.
kos
Vnesite povpraševanje
Lesena ograja lamela.11,20€ / kos
Lesena ograja lamela 180 x 180 cm naravno impregnirana
Skupaj.
kos
Vnesite povpraševanje
Lesena ograja12,80€ / kos
Lesena ograja 178 x 80 cm naravno impregnirano
Skupaj.
kos
Vnesite povpraševanje
Povezani cenikCenik drugih storitev
Dvoriščne ograjeKoliko stanejo ograje in vrata? Pogosto izvajamo naslednje storitve za ograje in...
Pokaži več
So bile te informacije koristne za vas?
Koristne informacije.Kaj morate vedeti
Pri gradnji lesene ograje, faktor določa za številne cene. Dobra novica je, da lesene ograje pripadajo trgu trdnih ograj na najcenejši. Pri tem ponujajo ne samo kakovostno zaščito in življenjsko dobo, temveč tudi naravni material. Cena lesene ograje se določi za skupni meter. Stroški lesene ograje je od 40 do 100 in več evrov. Seveda, številni dejavniki odločajo o nastali ceni. Najdražji del lesene ograje je naravno material in delo. Material lahko razdelimo v dve kategoriji. Prvi so slovaški gozdovi. Mehka, kot so acatas, smreka ali bor. Pripadajo najcenejši prenosni ograji. Vendar je treba računati na redno vzdrževanje in nižje življenje. Oak ograje so masivne, lesene, vendar je cena nekoliko višja. To je slovaški les, zato je na voljo les, ponavadi ni treba čakati in z zapletom deset let z ustreznim nego. Eksotični gozdovi - prihajajo iz Južne Amerike ali Afrike. Tu je najvišja cena. Hkrati imajo eksotična ne samo imena, ampak tudi pogled. To je boj proti dolgemu življenju. To so velike ograje, ki si zaslužijo kakovostne pribor, predelavo in s tem naravno povečajo ceno za delo. Vendar pa je bila sramota, da bi naredila takšno ograjo. Dodatki za leseno ograjo se merijo različni. Lahko uporabite vrh kovanje, različne luksuzne dodatke ali izreze. Zahtevnejša obdelava, to je seveda višja cena ograje. Cena vpliva tudi na površinsko obdelavo, ki jo odločite za zdravljenje in barvanje. Lesena ograja Moraš slikati lak, katerih cena se razlikuje. Tukaj je priporočljivo svetovati neposredno z mizarjem, ki bo priporočil primerno osnovno slikarstvo in premaze. Za ceno Torba za razlikovanje, ali gre za izgradnjo nove ograje ali, na primer, popravilo. ORPAVA na lesenih polpometnih semierovih je lažje, je mogoče zamenjati le poškodovane plošče in je zato tudi lesena ograja, ki je bistveno cenejša kot pri drugih vrstah ograj. Stroški dela za stabilnost in vzdrževanje in obnova lesene ograje se razlikuje od regije in kakovosti. Vendar pa lahko primerjate različne mojstre in tesarje na Wilio, ki bodo ugriznili kot reference in citat. Poiščite svojega mojstra, čistega lesene ograje na najbolj priljubljeno ceno.