Kako deluje
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava

cena Lesena vhodna vrata

Iščete gradbenega mizarja za lesena vhodna vrata? V tej kategoriji imamo 18.179 gradbenih mizarjev. Pošlji povpraševanje.

Začeti
32.777 registrirani strokovnjaki
87.818 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Lesena vhodna vrata Cena

Koliko stanejo lesena vhodna vrata? Za lesena vhodna vrata pogosto izvajamo naslednje storitve: fokus, projektiranje rešitev, izdelava, montaža, servis. Cene lesenih vhodnih vrat se gibljejo okoli 500-900 evrov za kos. Najdražji artikel pri lesenih vhodnih vratih je običajno izdelava varnostnih lesenih vrat. Dodatni stroški so lahko: redno barvanje, varnostna ključavnica, ki stane v povprečju 20-80 evrov. Ko vnesete poizvedbo, bomo stopili v stik s ponudniki 18.179. Ne iščite več: lesena vhodna vrata cena, pri nas boste dobili najboljšo ponudbo in kvalitetno delo.

Poglej tudi:Storitve
32.777 registrirani strokovnjaki
87.818 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Cena za: Lesena vhodna vrataPovprečne cene

Nizka cena199,60 €/kos
Povprečna cena271,68 €/kos
Visoka cena355,60 €/kos
Povprečne cene so samo okvirne. Končna cena storitev bo odvisna od velikosti, težavnosti, materialov, kakovosti in projektnega mesta. Od ponudnika storitev boste prejeli le natančno ceno.
Vnesite povpraševanje
KalkulatorCenik lesenih vhodnih vrat

Če želite izvedeti natančno ceno lesenih vhodnih vrat, pošljite povpraševanje našemu certificiranemu specialistu, nato pa dobite več ponudb. Oglejte si cene za vsako storitev v kategoriji lesenih vhodnih vrat.

Lesena vrata120,00€ / kos
Namestitev varnostnih ognjevarnih vhodnih vrat. Vrata za varnostno varnostno varnost Polno, širina 600-900 mm, EL / EW30 + K3
Skupaj.
kos
Vnesite povpraševanje
Lesena vrata s kovinskim polnjenjem248,00€ / kos
Namestitev varnostnih ognjevarnih vhodnih vrat. Vrata v apartmaju Varnost M10 polna, širina 600-900 mm, kovinsko polnilo (RC3 + 35 dB)
Skupaj.
kos
Vnesite povpraševanje
Lesena vrata atipičnih dimenzij200,00€ / kos
Vhodna vrata do hiše atipičnih dimenzij polne, debeline 68 mm, iz trdne razpršenega lesa, dvojnega tesnila, praga aluminija, zavese, varnostno ključavnico, vrata
Skupaj.
kos
Vnesite povpraševanje
Vrata v stanovanje.240,00€ / kos
Varnostna vrata v stanovanju polna, širina 600-900 mm, polnjenje kovin BT3 + EL45
Skupaj.
kos
Vnesite povpraševanje
Povezani cenikCenik drugih storitev
Montaža vratKoliko stane montaža vrat? Pri montaži vrat pogosto opravljamo naslednje storitve: orientacijo,...
Pokaži več
So bile te informacije koristne za vas?
Koristne informacije.Kaj morate vedeti
Lesena vrata, kot je dom vhod: nasveti za vaje, varnost in nakup Pomagali vam bomo pri izbiri in skrbi za vhodna vrata, ki se ujemajo s stilom vašega doma in vašega proračuna. Vhod ali luknja vrat je osrednja točka hiše fasade. Zato morajo vhodna vrata izginiti iz vašega obiska dihanja. To je enostavno razumeti, zakaj mnogi od nas še vedno kot vhodna vrata, ki so narejeni iz lesa. Nič drugega nas ne bo segrelo več kot lepa lesena vrata od neverjetno prijetnega materiala, zahvaljujoč kateremu dobavitelj vam ponuja veliko možnosti oblikovanja. Vrata iz jekla ali steklenih vlaken jih ne bodo nadomestile. Lesena vrata je možna za izdelavo prilagojenosti praktično vse oblike ali velikosti in lahko vsebujejo vse oblike oblikovanja, konfiguracije plošč, zasteklitev ali zareze, ki vam bodo všeč. Tukaj ste prebrali, kaj je treba upoštevati, ko kupite nova vrata, da bi vedeli, ali so vrata iz masiva prave matice za vaš dom. Koliko se bo lesena vhodna vrata stala? Cena preprostih vrat iz lesene matične plošče se začne nekje okoli 150 € in konča nekje na 400 €. Prilagojena vrata vas lahko stanejo tudi trikrat več in dobijo na približno 1.500 €. Uporabno je, da je garancija za dve do pet let predmet materiala ali struktur. Garancijski rok za proizvodne okvare vas mora zaščititi približno 2 leti. Nakup rabljenih vhodnih vrat Za nekaj okoli 300 €, lahko kupite ducat dobro ohranjenega lesa, ki bo predstavljal verodostojen vhod z edinstveno povezavo do preteklosti. Vendar pa bodite pripravljeni, da takšne starodavne potrebe potrebujejo rekonstrukcijo, ki jo opravljate doma ali se sklicujejo na strokovnjake. Vendar pa lahko najem takšnega strokovnjaka stane malo okoli 700 €, zato se dobro počutite, ali vas stane. Vedno merite stare vrata, kot da naročite nova vrata. Če ne najdete vrat, ki natančno prilegajo svojo luknjo, jih naredite nekoliko večje in lastne. Praviloma lahko iz zgornjega roba izrežete približno 4 centimetri, 8 centimetrov iz spodnjega roba in po 4 centimetrih z vsake strani, dokler so kosi enakomerno