Kako deluje
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava

cena Komarniki

Iščete žaluzije za okenske mreže, vratne mreže? V tej kategoriji imamo 17.337 žaluzije. Pošljite povpraševanje.

Začeti
32.775 registrirani strokovnjaki
87.817 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Komarniki Cena

Koliko stanejo mreže za okna in vrata? Za okenske in vratne mreže pogosto izvajamo naslednje storitve: izdelava in montaža okenskih in vratnih mrež. Cene komarnikov za vrata in okna se gibljejo okoli 25-120 evrov za kos. Najdražji artikel okenskih in vratnih mrež je običajno izdelava avtomatske drsne mreže proti mrčesu. Dodatni stroški so lahko: pogarancijski servis in ročaji, ki v povprečju stanejo 10-15 evrov. Ko vnesete poizvedbo, bomo stopili v stik s ponudniki 17.337. Ne iščite več: okenske mreže, vratne mreže, pri nas boste dobili najboljše ponudbe in kakovostno delo.

Poglej tudi:Storitve
32.775 registrirani strokovnjaki
87.817 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Cena za: KomarnikiPovprečne cene

Nizka cena10,00 €/kos
Povprečna cena28,96 €/kos
Visoka cena44,80 €/kos
Povprečne cene so samo okvirne. Končna cena storitev bo odvisna od velikosti, težavnosti, materialov, kakovosti in projektnega mesta. Od ponudnika storitev boste prejeli le natančno ceno.
Vnesite povpraševanje
KalkulatorOmrežje cenik na oken in vrata

Če želite izvedeti natančno ceno za Windows in vrata, pošljite povpraševanje našim preverjenim strokovnjakom, nato pa dobite več ponudb. Oglejte si cene za vsako storitev v kategoriji mrež na oknih, vratih na vratih.

Mreža žuželk na oknu6,20€ / m2.
Vrata žuželke - fiksna, standardna siva mreža. Izpusti dovolj svetlobe in preprečuje žuželke pred vstopom v notranjost.
Skupaj.
m2.
Vnesite povpraševanje
Mreža žuželk na vratih6,20€ / m2.
Mreža vratnega žuželka - fiksna, standardna siva mreža. Izpusti dovolj svetlobe in preprečuje žuželke pred vstopom v notranjost.
Skupaj.
m2.
Vnesite povpraševanje
Posvetovanje10,00€ / vse
Posvetovanje pri izbiri očesnih očes na vratih in oknih.
Skupaj.
vse
Vnesite povpraševanje
Namestitev12,00€ / ure
Urna postavka pri namestitvi žuželk na vrata in okna.
Skupaj.
ure
Vnesite povpraševanje
Povezani cenikCenik drugih storitev
Zunanja senčilaKoliko stane zunanje senčenje? Za zunanje senčenje pogosto izvajamo naslednje storitve: fokus,...
Pokaži več
So bile te informacije koristne za vas?
Koristne informacije.Kaj morate vedeti
Koliko stojala na Windows? Cene okenske mreže so odvisne od njihovih velikosti, materiala in vrste oken. Povprečna cena se giblje od 30 do 40 evrov. Vrste Net na Windows Običajno izpolnjujete tri vrste mrež. Izvleček so zasnovani za prenos iz okna. Stranske trdne snovi se običajno uporabljajo za drsna vrata in funkcijo kot del vrat. Suspenzijo je nastavljena v okvir, ki se odpre ali zapre kot žaluzije. Vrste rešetke za mrežo insekte Vrsta omrežja vpliva na stroške. Med njimi so: poliester ali polipropilen in aluminij nerjavnega jekla. Polyester je najpogosteje uporabljen v obliki mreže in čisto očiščena z milom in vodo. Odporna je na hišne ljubljenčke, ki so idealne za stanovanjske hiše. Nerjaveče jeklo je trdnejše od poliestra. Zagotavlja varnost in je na voljo v različnih barvah. Aluminij je lahko nadomestek za nerjaveče jeklo in ima prednost manjše rjavenje. Vrsta okna in vrata Okvirji izvleka so primerni za skoraj vsako okno. Njihova cena je višja zaradi materiala in montaže. Klasična vrata z drsnimi odprtinami držijo mrežo na svojem mestu in zaščitijo notranjost od letečih žuželk. Mesh je mogoče izmeriti tudi za merjenje. Običajno je izdelan iz aluminija, je nameščen glede na vrsto okna ali vrat, ki jih imate. Stroškov Če naročite več kot eno mrežo, je lahko cena nižja. Stroški so odvisni od dela in neto številke. Vendar pa se cena lahko poveča, če imate nestandardno vrsto vrat ali oken. Povprečne stroške Material in montaža žuželk 400 - 2.600 EUR Fiksni material in montaža insekte MESH 250 - 400 EUR Material in montaža nagibanja montaže proti žuželkam 205 - 4.200 EUR Material in montaža drsnika žuželk 250 - 4.200 EUR Kako nadaljevati? Idealen je, da dobite vsaj tri citate. Preverite sklicevanje na posamezne strokovnjake, njihovo delo in izkušnje wilio.