Kako deluje
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava

cena Izkopi

Iščete gradbinca za izkopna dela? V tej kategoriji imamo 22.955 graditeljev. Pošljite povpraševanje.

Začeti
32.719 registrirani strokovnjaki
87.714 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Izkopi Cena

Koliko stanejo izkopna dela? Pogosto izvajamo naslednje storitve pri izkopavanju: opravljanje težkih izkopov za hiše, vrtove in urejanje okolice. Cene poglabljanja se gibljejo okoli 30-55 evrov na uro. Najdražji predmet pri izkopavanju je običajno poglabljanje inženirskih omrežij. Dodatni stroški lahko vključujejo: vrtanje v tla in prevoz bagra, ki stane v povprečju 10-30 evrov. Ko vnesete poizvedbo, bomo stopili v stik s ponudniki 22.955. Ne iščite več: cena izkopov, pri nas boste dobili najboljše ponudbe in kakovostno delo.

Poglej tudi:Storitve
32.719 registrirani strokovnjaki
87.714 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Cena za: IzkopiPovprečne cene

Nizka cena15,20 €/ure
Povprečna cena18,00 €/ure
Visoka cena20,80 €/ure
Povprečne cene so samo okvirne. Končna cena storitev bo odvisna od velikosti, težavnosti, materialov, kakovosti in projektnega mesta. Od ponudnika storitev boste prejeli le natančno ceno.
Vnesite povpraševanje
KalkulatorCenik iz izkopa

Če želite izvedeti natančno ceno izkopavanja, pošljite povpraševanje našim preverjenim strokovnjakom, nato pa dobite več ponudb. Oglejte si cene za vsako storitev v kategoriji izkopnih delovnih mest.

Širine rib do 600 mm12.0€ / m3
Teče širine zrn do 600 mm dotok in razpakiramo z DNK v predpisanem profilu in diplomiranja, z izkopom na sosednjem terenu za razdaljo do 3 m od vzdolžne osi utora ali z nalaganjem jarka na Prevozna sestava v rock 3 do 100 m3.
Skupaj.
m3
Vnesite povpraševanje
Globina Jam - Ročni jarek22.8€ / m3
Globina Jam - ročni jarek v Hornem razredu 3 - Zdravljenje z roko.
Skupaj.
m3
Vnesite povpraševanje
Globina neplačanega zastoja in zarezov4.32€ / m3
Globina razpakiranih jamov in zarezov, razen rež z nagnjenimi stenami za podzemni vod, z naseljem DNA v predpisan profil in naklon, v rock 3 do 100 m3.
Skupaj.
m3
Vnesite povpraševanje
Globina marmelade in roke15.92€ / m3
Globina Jam in RHry v omejenem (zgrajenem) prostoru do 30 m3 - roke v rock 3.
Skupaj.
m3
Vnesite povpraševanje
Povezani cenikCenik drugih storitev
Zemeljska delaKoliko stanejo zemeljska dela? Pri zemeljskih delih pogosto opravljamo naslednje storitve: zavarovanje...
Pokaži več
So bile te informacije koristne za vas?
Koristne informacije.Kaj morate vedeti
Koliko boste stali delo izkopavanja? Ali morate kopati osnove na hiši, kleti ali delavnici? IMPLIVE KRAJENJE V VRTU ali prilagodite dovoz na nepremičnine? No, ali zagotovo ne želite narediti lopate, kot je bilo običajno pred nekaj leti? Rešitev je naročite mehanizacijo, namenjeno izkopavanju. Prepričani, da vas bodo zanimali, koliko dela stojijo. Preden začnete kopati Enkrat pred žlico Bagra ugriz v tla, morate dati mesto, da preverite geodet, da nastavite prisotnost vseh inženirskih omrežij, podzemnih voda in plinskih cevi. To se bo izognilo nevarnih situacijah, pa tudi z vsemi nadomestmi za povzročene škode. Na splošno je priporočljivo opremiti vsa potrebna dovoljenja, da bi se izognili kakršnim koli težavam. Uro vs. Količina Najpogosteje izvedeno izkopavanje pripada izkopavanju ohišja, izkopa bazena, vrtne jezera, drenažne jame, izkopavanje za inženirska omrežja in podobno. Koliko dela takšnega dela? Cena izkopavanja je odvisna od tega, kaj dela. Pri večini manjših in enostavnejših delih dobavitelji zaračunavajo urno hitrost. Eno uro strojnega dela lahko pride na 17 do 30 EUR, odvisno od tega, kateri stroj uporablja (Tractorbager, mini-digger, itd). Na splošno bo več ur opravilo delo, nižje uro. Stroški večjega dela in izkopavanja se štejejo na poimenovanem materialu. Končna cena za delo pa se lahko poveča - dobavitelji lahko zaračunajo Transport Stroje, in podobno. Pomembno je, da se zavedamo, da lahko stroški izkopavanja vplivajo tudi na težke razmere, na primer: mokri teren, kompleksen dostop do krogle izkopavanja (lokacija), drevesa korenin, prekomerne količine velikih kamnov, naletite na nižjo vodo, in Podzemne instalacije. Cena za izkopavanje se lahko poveča ali upa, da je odvisna od roka izvajanja in količine dela in njenega razpona.