Kako deluje
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava

cena Ir paneli

Iščete električarja za infrardeče panele? V tej kategoriji imamo 16.301 električarjev. Pošljite povpraševanje.

Začeti
32.778 registrirani strokovnjaki
87.823 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Ir paneli Cena

Koliko stanejo infrardeči paneli? Za infrardeče panele pogosto izvajamo naslednje storitve: fokus, montaža, vzdrževanje, priklop. Cene sevalnih grelnih plošč se gibljejo okoli 216-295 evrov za kos. Keramične infrardeče plošče so običajno najdražji predmet znotraj infrardečih plošč. Dodatni stroški lahko vključujejo: brezžični termostat, stropni okvir za montažo, kromirane nosilce za panele, stroške prevoza, ki stanejo v povprečju 10-70 evrov. Ko vnesete poizvedbo, bomo stopili v stik s ponudniki 16.301. Ni vam treba več iskati: cene infrardečih panelov, pri nas boste dobili najboljše ponudbe in kakovostno delo.

Poglej tudi:Storitve
32.778 registrirani strokovnjaki
87.823 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Cena za: Ir paneliPovprečne cene

Nizka cena86,40 €/kos
Povprečna cena98 496,00 €/kos
Visoka cena118,08 €/kos
Povprečne cene so samo okvirne. Končna cena storitev bo odvisna od velikosti, težavnosti, materialov, kakovosti in projektnega mesta. Od ponudnika storitev boste prejeli le natančno ceno.
Vnesite povpraševanje
KalkulatorCenik infrapanez

Če želite izvedeti natančno ceno infrapanez, pošljite poizvedbo našim certificiranim strokovnjakom, nato pa dobite več ponudb. Glejte cene za vsako storitev v kategoriji infrapanelov.

Infranel 250 W.103 332,00€ / kos
Infranel iz aluminijaste pločevine v prahu s 250 W Power.
Skupaj.
kos
Vnesite povpraševanje
InfraPrenel 900 W.220,40€ / kos
Infranel iz aluminijaste plošče v prahu z 900 W Power.
Skupaj.
kos
Vnesite povpraševanje
INFRAPANEL 350 W.140,00€ / kos
Infrapanel iz varnostnega stekla ESG s 350 W Power.
Skupaj.
kos
Vnesite povpraševanje
Infranel 540 W.190,40€ / kos
ESG Strukturirano stekleno infrajelo 540 W.
Skupaj.
kos
Vnesite povpraševanje
Povezani cenikCenik drugih storitev
OgrevanjeKoliko stanejo ogrevanje in kurirji? Pogosto opravljamo naslednje storitve za ogrevanje in...
Pokaži več
So bile te informacije koristne za vas?
Koristne informacije.Kaj morate vedeti
Ni pomembno, ali greste na novo stavbo, spreminjanje funkcionalnosti stavbe ali rekonstrukcije, segrevanje toplotnih valov je vedno mogoče storiti pri relativno nizkih stroških. Takšno ogrevanje ne zahteva praktično nobenega gradbenega tehničnega pripravljalnega dela. Samo vnaprej pripravljena priključek na 230 V - v vtičnici ali neposredni kabelski priključek. Ogrevalne enote lahko namestite običajno v obstoječe prostore (na primer pod oknom) kot dekorativno stensko obliko ali udobno za strop (brez meje pohištva). V namestitvi vas bo zagotovo popeljala, da: Infranelna vgradnja v standardno družinsko hišo ne traja dlje kot en dan, Montaža infrardečih plošč je enaka takemu "problemu", saj vas vzbuja svetilko. Sobna temperatura: Občutek kot klasično ogrevanje, Brez zraka in prahu, Brez izgube kisika in vlage, brez toplotnih izgub, hitro nastavljena in nastavljena temperatura, Suhe stene, brez kondenzacijskega parka in plesni. Za razliko od običajnih infrardečih ogrevalnih sistemov, predmetov v sobi in dokler se zrak nato segreje. Ta metoda shrani energijo, ki je potrebna za ustvarjanje prijetnega podnebja za prebivalce hiš. Vsa telesa v sobi po ogrevanju kasneje delajo kot sekundarni vir toplote. In ker sistem ne vsebuje nobenih cevi, kotlov, kotlov ali dimnikov, ni toplotnih izgub. To prihrani 30 - 50% energije v primerjavi s klasičnim ogrevanjem. Drugi prihranki povzročajo dejstvo, da bomo z infrardečim ogrevanjem dosegli primerljiv občutek toplote kot običajne sisteme pri temperaturi zraka pod 3-4 ° C. Za zmanjšanje temperature zraka samo za 1 ° C prihrani 5 - 6% energije. Nekateri infrardeči ogrevani sistemi ne zahtevajo vzdrževanja. Ne vsebujejo nobenih gibljivih delov ali tekočih rezervoarjev. Po nakupu dobite petletno garancijo za napake pri izdelavi izdelkov. Življenje konvencionalnih sistemov ogrevanja je 15 - 20 let. Življenje bolj prefinjenih infrardečih ogreto sistemov je več kot 30 let. Pogosto trajajo do 50 let. Stalne vrednote in varstvo okolja V preteklosti ljudje na eni strani, vzeti iz okolja več surovin, saj se je narava ponovno razvila (na primer olje), pa tudi presenetljivo okolje z odpadki. Infravycuring v tem smislu ni le gospodarska in ekološka, ​​ampak tudi obnovljiva oblika ogrevanja, če bomo poleg proizvodnje energije uporabljali sončno energijo. Na ta način lahko vsi prispevajo k osebne odločitve za zaščito okolja.