Kako deluje
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava

cena Fotovoltaika

Iščete električarja za fotovoltaiko? V tej kategoriji imamo 21.208 električarjev. Pošlji povpraševanje.

Začeti
32.802 registrirani strokovnjaki
87.878 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Fotovoltaika Cena

Koliko stane fotovoltaika? Pri fotovoltaiki pogosto opravljamo naslednje storitve: pregled, montaža, pomoč pri pridobitvi finančnega prispevka. Cene fotovoltaičnih celic se gibljejo okoli 3200-3600 evrov za kos. Najdražji artikel pri fotovoltaiki je običajno namestitev fotovoltaičnih panelov na težko dostopnih mestih. Dodatni stroški so lahko: energetska izkaznica, napetostni pretvorniki, nosilne konstrukcije, ki stanejo v povprečju 20-150 evrov. Ko vnesete poizvedbo, bomo stopili v stik s ponudniki 21.208. Ne iščite več za svojo ceno fotovoltaike, pri nas boste dobili najboljše ponudbe in kakovostno delo.

Poglej tudi:Storitve
32.802 registrirani strokovnjaki
87.878 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Cena za: FotovoltaikaPovprečne cene

Nizka cena1 289,20 €/kos
Povprečna cena1 386 712,00 €/kos
Visoka cena1 440,00 €/kos
Povprečne cene so samo okvirne. Končna cena storitev bo odvisna od velikosti, težavnosti, materialov, kakovosti in projektnega mesta. Od ponudnika storitev boste prejeli le natančno ceno.
Vnesite povpraševanje
KalkulatorCenik Photovoltaiky.

Če želite izvedeti natančno ceno fotovoltaika, pošljite povpraševanje našemu certificiranemu specialistu, nato pa dobite več ponudb. Oglejte si cene za vsako storitev v kategoriji Fotovoltaic.

Pripravljalno delo14,00€ / vse
Pripravljalno delo Pred namestitvijo plošč do 8 plošč
Skupaj.
vse
Vnesite povpraševanje
Namestitev nosilne rešetke za fotovoltaične plošče6,00€ / kos
Namestitev nosilne rešetke za fotovoltaične plošče za sidranje v ploščico, valovito pločevino
Skupaj.
kos
Vnesite povpraševanje
Izmenjevalnik napetosti.520,00€ / vse
Namestitev in priključitev napetovega pretvornika iz DC - AC na bipohazič
Skupaj.
vse
Vnesite povpraševanje
Sončni fotovoltaični sistem.960,00€ / vse
Solarni enofazni fotovoltaični gospodinjski sistem s porabo do 3500 kWh. Nameščena elektrarna elektrarne 2.12 kWp. Sistem vključuje: 8 X Solar 270 WP Fotovolta plošča, prenapetostna zaščita, priključki in kabelska in podporna konstrukcija.
Skupaj.
vse
Vnesite povpraševanje
Povezani cenikCenik drugih storitev
ElektričarKoliko stane električar? Za električarje pogosto izvajamo naslednje storitve: električni priključek, montaža...
Pokaži več
So bile te informacije koristne za vas?
Koristne informacije.Kaj morate vedeti
Koristi sončne energije Sončna fotovoltaična energija je čista energija Eden od glavnih razlogov za odločitev za sončno energijo se zaveda, da delate nekaj dobrega za okolje. Za razliko od tradicionalnih virov energije, PV plošče pri proizvodnji električne energije ne izpuščajo škodljivih toplogrednih plinov, ne onesnažujejo podzemne vode ali drugače ne izčrpajo naravnih virov. Poleg tega pomagate zaščititi planet z zmanjšanjem odvisnosti od neobnovljive energije. Vsakič, ko uporabljate sončno energijo, namesto uporabe fosilnih goriv, ​​boste ohranili nedotaknjene zemeljske vire, vendar vsaj eno generacijo. Solarna FV Energija je tiha in neopazna Ne boste morali skrbeti, da bodo zvoki v proizvodnji sončne energije raztreseni, ko ste doma ali na vrtu, saj bi bilo na nekaterih tradicionalnih dizelskih generatorjih ali drugih neto energetskih alternativ. Za razliko od nekaterih sistemov proizvodnje energije, je sončna FV energija popolnoma tiho in ne posega v vaše dnevne aktivnosti. Na enak način so fotovoltaične plošče vizualno neopazne. Večina lastnikov stanovanj se odloči, da bodo fotovoltaične sončne plošče na streho na mestih, ki niso vidne od ravni terena, z uporabo sicer neporabljenega nepremičninskega prostora. Tudi vgradnja FV sončnih plošč je preprosta in enostavna, ne da bi prekinila delovanje gospodinjstva. Solarna FV Energija zmanjšuje energetske račune Solarni fotovoltaični energetski sistemi lahko zmanjšajo energetske račune na več pomembnih načinov. Ker ste del svoje električne energije, lahko bistveno zmanjšate finance, ki jih plačate z vašim ponudnikom energije. Če živite v regiji, kjer cene energije rastejo in padajo z zahtevo po tem, imate srečo. Številne vlade zagotavljajo subvencije za kritje začetnih stroškov za vgradnjo FV plošč z davčnimi olajšavami in drugimi spodbujevalnimi programi. FV plošče ne zahtevajo veliko vzdrževanja Operativni stroški fotovoltaičnih plošč so minimalni, tudi v primerjavi z drugimi čistimi viri energije. V veliki meri je zaradi dejstva, da solarni kolektorji zahtevajo majhno vzdrževanje, tudi dolgoročno, saj v bistvu ni gibljivih delov, ni ničesar za prekinitev in ne potrebujete rednega mazanja za ohranjanje njihove funkcionalnosti. Delajo sami. FV sončne sisteme lahko prilagodite Naj bodo vaše potrebe po energiji katere koli, lahko solarne plošče konfigurirate tako, da ustrezajo vašim zahtevam. Ne glede na to, ali imate dvorec ali sodobno družinsko hišo, lahko oblikujete svoj natančen sistem, ki ga potrebujete, da naredite energijo, ki jo nameravate in morate izkoristiti. Fotovoltaične sončne plošče zagotavljajo čisto in obnovljivo energijo, ki je za odrešenje vaše denarnice. Vsakič, ko pogledate mesečne račune, se boste nasmejali, ko boste izvedeli, koliko ste shranjevali skozi fotovoltaike skozi vse leto. Poleg tega boste ideja, da delate nekaj za vzdržnost naravnih virov in reševalnega planeta, letališče do srca dober občutek.