Kako deluje
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava

Zidarstvo

Iščete zidarja za zidarska dela? V tej kategoriji imamo 24.774 ponudnikov. Pošljite povpraševanje.

Začeti
33.130 registrirani strokovnjaki
88.824 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Zidarstvo

Potrebujete storitev na področju zidarstva, zidar? Wilio vam bo pomagal najti kakovostne strokovnjake za betoniranje, gradnjo podpornih sten, opažev. Cena delavca je običajno odvisna od obsega storitev. Oglejte si več informacij o storitvah: zaključna dela, čiščenje po delu, opeka, bloki, tlakovanje, beton, fugiranje, ki jih bo zagotovil eden od naših 24.774 zidarjev v dani kategoriji.

Poglej tudi:Cene
33.130 registrirani strokovnjaki
88.824 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Katere vrste materialov se običajno uživajo v zidarskem delu?
Třehla. To je kakovost in trpežen material, ki bo izgledal dobro in elegantno vse življenje nepremičnin. Opeka obstajajo v celotnem slogu stilov, od tradicionalne rdeče do moderne teksture in barv. Običajno se proizvajajo iz gline, peska, vode in včasih apna ali pepela. Različne vrste opeke lahko vsebujejo različne sestavine, ki se mešajo in nato oblikujejo. Ko so opeke oblikovane, gorijo. Hroken opeka Opeka so shranjena v tekalni plasti, vezi, križ ali pol-stranetstvo. V tej vrsti zidarskega dela je poudarek poudarjen, da ustvari enotne sklepe. Masoni zidanja se najprej nadzorujejo in nato enakomerno napolnjeni s konvencionalno ali cementno malto. Spojke se lahko napolnijo do ravnine jakne. Po tolčah je vodno-reliefna plast zaprta, da vlaga ne prodre v zidarstvo. Poroketón. Preden je lahek gradbeni material, ki je izdelan iz polnila (pesek ali leteči pepel), vezivo (apno in cement), aditivov, ki tvorijo vodo in plin. Njegova uporaba v zidarskem delu olajšuje dejstvo, da je na voljo v obliki blokov, kot tudi v obliki popolnih sistemov za gradnjo zidov in stropov. Zato je lahka, njegova uporaba prihrani stroške dimenzioniranja podpornih struktur in prevoza. Porovski bloki so večji od opeke. Tisti, ki so uživali na nosilcu in perifernih stenah, imajo peresa in utore, zaradi česar je Malta samo v vodoravnih spojih. Tako so potrebne tudi veliko manj sladnih spojev in zidanih aktov. To je nevnetljivo, uravnava razmerja vlažnosti v notranjosti in je zamrznjena. Stone Murviva. Tako je bila vrsto zidarstva obdelana s kamnitimi bloki, ki jih lahko najdemo v več oblikah in vzorcih. In kamnolomski kamen, znan tudi kot robusten kamen, ki je shranjen kot "ruševine zidarstvo". Rezultat je manj čist pri videzu in stenah brez rednega vzorca. Namesto tega je kamnolomski kamen zagotavlja verodostojen videz, ki lahko izgleda odlično. Betonski bloki Beton je podoben opeki. Ker so betonski bloki veliko večji od opeke, ta zidarska dela traja veliko krajše. Betonski bloki so zato zelo priljubljen gradbeni material. Poleg tega so običajno bolj dostopnejši od opeke in so tudi odporni proti ognju. Pogosto se uporabljajo predvsem na temeljih.
Katere vrste zidanega dela lahko naročim?Masonry Work Tips.
Opeka iz opeke in betonskih blokov Kamniti kamen, ali opečne stene, podporne stene, delovna mesta, dekorativne ali funkcionalne strukture Gradnja in popravila dimnikov Popravilo poškodovanih zidov in izmenjavo poškodovanih ali norih opeke in zidanja Gradnjo kamnitih sten z ali brez Malte Litje betonskih stolpcev, osnove, podložke Popravila cementa Plant in raztezanje Hidroizolacijske osnove betona, blokov ali kamna Namestitev ploščice naravnega ali umetnega kamna Betonk Namestitev in rekonstrukcija dekorativnega kamna in arhitekturnih podrobnosti, kot so okenske police, arkiere in podobno. Nameščanje kamnitih poti, teras, požari, stopnice Nalivanje betonskih stopnic in pločnikov Prihod iz betona, gramoza, ploščice, ali iz kamna
Nasveti in nasveti
Dobra naloga je osnova Pišite v nalogo, kot je mogoče, opis tega, kar morate opravljati, in v kolikšni meri razumeti, kaj je vaša ideja. Preverite izvedbo Da bi se prepričali, da so bila vsa dela kakovostna, preverite delo med njenim tečajem, kot tudi po tem, ko ga dokonča. Proračun in čas Ne pozabite dodati svojih zahtev za dokončanje izvajanja. Če imate določen proračun, ki ga je treba upoštevati, upoštevajte, da je ponudnik storitev že na začetku.
Pogosto zastavljena vprašanja
Zakaj poiskati strokovnjaka na zidovanju na Wilio?
Iščete priročen strokovnjak za zidarstvo? Ne glede na to, ali morate predlagati hišo za zagonske prostore, odvežite naslednjega nadstropja, zamenjajte jedro ali spremenite stanovanje, vam bomo pomagali najti strokovnjaka na zidarstvu, ki ga lahko obvladuje. Naši zidarji se lahko obdelujejo vse od položaja garaže, skozi upor podstrešja, dodajajo zimske vrtove v stavbo hiše od temeljev. Prihranite čas in denar s primerjavo ponudb in izbiro najboljših običajnih mojstrov iz vaše okolice. Wilio vam bo pomagal najti zidarske strokovnjake, ki bodo naredili vse od temeljev, prevoznih zidov in stolpcev do dimnika ali kamina. Kakovost, po razumni ceni in ko jo potrebujete.
Kaj so Masonwork?
Zidarska dela vključuje gradnjo vseh gradnji z združevanjem materialov z uporabo malte. Malta je oblika cementa, ki ohranja strukturo opeke, betona, kamna, marmorja in drugih materialov po sušenju. Zidarski materiali se uporabljajo za zidarsko delo, pa tudi naravno naravo.
Kako najti zidarski strokovnjak v moji soseski?
Najboljši način, da najdete strokovnjaka na zidarskem delu, je, da vnesete wilio povpraševanje. Vaše povpraševanje bomo poslali s strokovnjaki s potrebnimi kvalifikacijami in lahko izbirate med več meniji iz zidarjev, ki poznajo delo, ki ga potrebujete, ko ga potrebujete. Nato primerjajte ponudbe, preberite oceno in preglede strank in si oglejte fotografije končnega zidarskega dela, da izberete pravo osebo na vaš projekt.
Lahko naredim salonsko delo?
Mnoga zidarska dela so bolj zapletena, kot se zdi. Dekorativna stena v vrt, ki ni nazalno, lahko zgradi tudi domače šinj. Toda glede izgradnje podpornih zidov, izgradnjo temeljev, ali pa je potrebno, da povežete po arhitekturnih načrtih in risbah, bi raje pustili to delo na strokovnjakih. Boste prepričani, da je bilo vse zidano delo je bilo kakovost in da bo stavba varna in trajna.
Imam gradivo na delo zidarstva, da me dostavi, ali pa je Mason prinaša svoje?
Z opeko in drugimi gradbenimi materiali je treba plačati ali dostaviti ali dostaviti po posvetovanju z Masonom. Vedno se prepričajte, da imate vso potrebno gradivo. Najbolje je, da se strinjate, kakšne materiale je treba kupiti, preden potrdite ponudbo na zidarskem delu.
Kako dolgo traja zid?
Dolžina zidnega dela bo odvisna od vrste dela, od količine potrebnih pripravljalnih del in koliko metrov bo zidarstvo. Manjši zidarstvo lahko obdeluje priročen Mason v nekaj urah, medtem ko večji projekti, kot je stavba stavbe, trajajo več tednov.
Kateri tip materiala je najboljši del zidanja?
Odgovor na to vprašanje je v veliki meri odvisen od določenega projekta. Odvisno od sloga, potreb in strukturnih umestitev, ki bodo zidarstvo primerne za razmislek o različnih materialih. Na primer, če se struktura nahaja v zunanji strani, bo potrebno, da je material, ki je trajen in vremenski odporen. Po drugi strani pa, če bodo elementi notranje opreme pomembnejši videz končnega izdelka, namesto da je odporen.
Kako dolgo traja zid?
To je odvisno od vrste masarskega dela, ki ga je treba storiti, od količine potrebnih pripravljalnih del in koliko metrov bo zidarstvo. Povprečje Masona lahko leži 280 do 500 opeke na dan. Manjše delo je mogoče storiti v nekaj urah, medtem ko večji projekti, kot je stavba stavbe, lahko traja več tednov.
DemonstracijaDemonstracije realizacij naših ponudnikov
profile image
Zidarstvo
Mark O.
profile image
Zidarstvo
Luka P.
profile image
Zidarstvo
Tine C.
profile image
Zidarstvo
Gal B.
profile image
Zidarstvo
Žan L.
profile image
Zidarstvo
Vid Y.