Kako deluje
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava

Zamenjava talnih oblog

Iščete tlakovca za polaganje ali zamenjavo tal? V tej kategoriji imamo 29.671 ponudnikov. Pošljite povpraševanje.

Začeti
33.128 registrirani strokovnjaki
88.804 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Zamenjava talnih oblog

Potrebujete storitev polaganja ali zamenjave tal? Wilio vam bo pomagal najti kakovostne strokovnjake za geodetsko delo, odstranitev originalnih talnih oblog, izravnavo površine, polaganje novega poda. Cena polaganja in zamenjave tlakovcev je običajno odvisna od obsega storitev. Oglejte si več informacij o storitvah: izravnavanje, tesnilna masa, tesnila in trakovi, ki jih zagotavlja eden od naših 29.671 podajalnikov v kategoriji.

Poglej tudi:Cene
33.128 registrirani strokovnjaki
88.804 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Pogosto zastavljena vprašanja
Zakaj iščete talno strokovnjak za Wilio?
Ali morate položiti tla ali ga zamenjati za novo? Na Wiliju boste našli strokovnjake za različne vrste tal in površin, vključno z lesom, laminatom, linolejem, ploščicami, betoksi, epoksi in drugo. Ne glede na to, ali potrebujete tla za dom, pisarno ali poslovni prostor, boste našli strokovnjaka, ki vam bo svetoval rešitev, ki bo ustrezala vašim potrebam, proračunu in izgledala odlično. Wilio vam bo pomagal ne samo, da bi našli strokovnjaka, ki je izbrana kakovost tal, ampak tudi za shranjevanje ponudb iz najboljših nazivnih mojstrov, da položijo katerokoli nadstropje iz vaše okolice.
Katere storitve delajo talna plast?
Najpogosteje je odstranjevanje starih nadstropij in polaganje novih tal. Kot del tega dela lahko potrošnik, če je to potrebno, uravnoteži osnovno plast tal, namestite toplotno izolacijo, hidroizolacijo in nato zamenjajte tla za novo.
Kateri materiali se običajno uporabljajo za tla?
Najpogostejši notranji materiali za notranjost vključujejo laminatno plavajoče tla, ploščice, preproge, leseni parket, vinil, plute ali lesoplast in kamen kot zunanje rešitve.
Kako lahko dobim brezplačne ponudbe za polaganje tal?
Wilio vam omogoča, da preprosto dobite in primerjate različne ponudbe za polaganje tal. Samo vnesite povpraševanje, v katerem boste morali storiti in začeti prejemati brezplačne ponudbe iz lokalnih talnih strokovnjakov v nekaj minutah. Nato primerjajte menije in izberite meni, ki vam ustreza.
Katere orodja in opremo uporabljajo plaste tal?
Orodja in oprema, ki se uporabljajo za namestitev tal, se razlikujejo glede na vrsto tal, vendar najpogosteje je kladivo, merilnik, punch plošče, vrtanje, žaga, rezalnik, kreda, raven duha in laserski radiator.
Koliko stane tal?
Natančna cena bo odvisna od velikosti tal, vrste tal in kompleksnosti in časa težavnosti naloge. Cena lahko vpliva tudi na to, ali je v bližini posoda ali mora priti iz večje razdalje.
Zakaj bi najemal Master iz Wilio in ne poslovanja?
Ena kvalificirana v umetnosti lahko bolje prilagodi vaše potrebe in možnosti. Poleg tega izbirate med več ponudbami na Wilio, tako da poznate kakovostno zaposlitev po razumni ceni. Poleg tega se lahko odločite, kje kupite materiale, ki jih lahko shranite še več.
Nasveti in nasveti
Dobra naloga je osnova Obstaja veliko vrst tal. Pišite, da vnesete najbolj natančen opis Katere vrste tal bodo upoštevane in v kakšnem obsegu je to, kar je trenutno stanje tal, natančno razumeti, kaj je vaša ideja. Preverite izvedbo Da bi se prepričali, da so bila vsa dela kakovostna, preverite delo med njenim tečajem, kot tudi po tem, ko ga dokonča. Proračun in čas Ne pozabite dodati svojih zahtev za dokončanje izvajanja. Če imate določen proračun, ki ga je treba upoštevati, upoštevajte, da je ponudnik storitev že na začetku.
Katere vrste tal lahko izberem?
Betonska tla Ena kvalificirana v umetnosti, ki se meri na betonskih tleh, lahko razliva nova betonska tla, ali spremeni videz obstoječih tal s poliranjem betona in epoksi premazi za oskrbo barvo in strukturo. Odvisno od tega, kaj bo treba storiti, lahko deluje z betonom, mešalnikom, brušenjem in lakom na tleh ali epoksidu. Lesena plavajoča tla in parket Plavajoča tla imajo veliko prednosti in lahko izbirate med široko paleto stilov, poleg tega pa je lahko relativno enostavno popraviti, če pride do poškodbe ene plošče. Na voljo so tudi okoljske ali posebne možnosti, kot so. Mokra odporna bambusa tla ali plute. Prav tako je mogoče namestiti zvočno izolacijo, da zmanjšate hrup. Po namestitvi se lahko plavajoča tla enostavno vzdržujete. Odvisno od določenega talnega tipa je mogoče preprosto shraniti na ravno površino ali prilepljeno za višjo stabilnost in nižji napredni hrup. Zadovoljna preproga. Stara preproga je treba odstraniti pri namestitvi preprog. Odstranitev preprog je lahko prašna in zahtevna, zato bo mojster uporabil mompers, da krivi preproge in nože za rezanje preproge. Če je izolacija v dobrem stanju (ali ni potrebna), lahko postavite novo preprogo neposredno nanj. Trdno potiska preprogo v robove in vogale sobe in odtegnite odvečni material. Ploščice Ploščice so priljubljene predvsem v kopalnici in kuhinji, ker se preprosto ohranjajo čiste. Pred namestitvijo ploščic je treba najprej odstraniti obstoječe tal. Potem je potrebno uravnotežiti površino. Po postavitvi ploščic in utrjevanje lepila se na spoje med ploščicami med ploščicami nanesejo na fugiranje ali tesnilo, da tvorijo vodoodporno ne-suho površino. Laminat, vinil in linolej Pri nameščanju vinil tal, linolej ali laminata se začne z odstranitvijo starih talnih oblog in navadnih plošč. Laminatno tla je običajno enostavno odstraniti, vendar odvisno od uporabljenih lepil lahko zahtevajo kemična topila. Po čiščenju površine so tla poravnana in pripravljena s potrebno podlogo in izolacijo. Tla je nameščena, da napreduje od vogala najbolj oddaljenih vrat, in je pomembno, da ni izletov in da je ciljno tla gladke in enake.
Kakšno delo delata talna polaganje?
Priprava talne površine za montažo
Pred namestitvijo novega nadstropja, morate pripraviti površino tal za namestitev ali popravilo. Včasih je treba odstraniti prejšnje talne material, medtem ko čistimo ostanke prejšnjega nadstropja, strganje, mletje in kompenzirati neenakosti. Da bi ustvarili čisto in celo površino, je morda treba napolniti razpoke tesnilne mase, cementa ali pa uporabite nizko nadstropje prostora.
Merilni materiali za merjenje, rezanje in mešanje
Pri polaganju tal je treba pravilno oceniti količino, merjenje in rezanje talnih materialov, da se ujemajo z nameščenim načrtom namestitve tal. Če je potrebno, je treba uporabo lepila mešamo in enakomerno nanesemo na substrat, da je novo nadstropje. Če je tlakovana tla potrebna, da omenjamo pravilno malto, ki je potrebna za namestitev ploščic. Potrebni so posebni postopki talnih oblog, na primer pri nameščanju električnih ogrevalnih folij ali toplega talnega ogrevanja vode ali pri uporabi hidroizolacije.
Ustvarjanje želenega vzorca
Za pravilno namestitev novega nadstropja je pogosto potrebna za prikaz distribucije različnih vzorcev, da bi narisali vodilne linije in osi. Šele takrat je mogoče položiti tla, tako da posamezne ploščice ali plošče tvorijo želeni vzorec.
Namestitev novega tla
Preproge, linolej, laminat, les, beton in ploščice se uporabljajo, ko je prikazano novo nadstropje. Talne plasti poleg teh materialov uporabljajo druge elemente in materiale, kot so tesnilne mase, nivelsization, lepila, izolacijske folije, fugirne zadeve, silikoni in podnese.
Površinska modifikacijska tla
Ko je tla položil mojster, se prepričajte, da ni mehurčkov ali drugih napak. Če talna tla zahtevajo, da je tla popolna z zapolnitvijo spoja s TME ali cementom. Lahko tudi dodatno zaključi z uporabo brusilnikov, lakov, olj in talnih voskov.
DemonstracijaDemonstracije realizacij naših ponudnikov
profile image
Zamenjava talnih oblog
Rene R.
profile image
Zamenjava talnih oblog
Oskar Q.
profile image
Zamenjava talnih oblog
David O.
profile image
Zamenjava talnih oblog
Vid U.
profile image
Zamenjava talnih oblog
Urban K.
profile image
Zamenjava talnih oblog
Patrik K.