Kako deluje
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava

Vrtna dela

Iščete vrtnarja za delo na vrtu in na prostem? V tej kategoriji imamo 12.878 ponudnikov. Pošlji povpraševanje.

Začeti
32.813 registrirani strokovnjaki
87.890 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Vrtna dela

Potrebujete vrtno storitev in dela na prostem? Wilio vam bo pomagal najti kakovostne strokovnjake za košnjo, škarje, gnojenje, plevenje, vrtnarjenje, vrt in zelenjavo. Cena urejanja okolice in zunanjih del je običajno odvisna od obsega storitev. Oglejte si več informacij o storitvah: storitve namakalnih sistemov, zimsko vzdrževanje bazena, ki jih zagotavlja eden od naših vrtnarjev 12.878 v kategoriji

Poglej tudi:Cene
32.813 registrirani strokovnjaki
87.890 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Pogosto zastavljena vprašanja
Katere spretnosti ima vrtnarka?
Izkušen vrtnar je strokovnjak in priznava različne teme iz kopenske ekologije po fiziologiji rastlin. Ponuja vam posvetovanja in pomagala načrtovati vrt. Nasvet z izbiro rastlin, ki so najprimernejši za podnebje in lokacijo vaše nepremičnine. Svetovanje z nakupom teh pravilnih rastlin ali semen. Poskrbel bo za sajenje novih cvetov in dreves. Zagotavlja zalivanje in gnojenje rastlin. Pomagala bo pri zdravljenju plesnih in rastlinskih bolezni ter preprečila njihov pojav. Poskrbel bo za ohranjanje tal za optimalno rast rastlin. BURINS Odstranite in poskrbite za nadaljnje delovanje, potrebno za vzdrževanje vrta.
Zakaj najeti vrtnar?
Nimate časa, da se posvetite vsem delom na vrtu? Izkušen vrtnar vam bo pomagal pri zunanjem delu - košnja trate, zavrže plevela, sije in obravnava drevesa pred škodljivci, rastlinskimi cvetovi in ​​vam pomagajo pri prilagoditvah terena. Poiščite izkušen strokovnjak, ki skrbi, da ne preživimo redkega prostega trenutka za delo na vrtu, temveč namesto mohoho, da bi tokrat uporabili, da se sprostite s prijatelji in družino Pustite delo.
Kaj naredi vrtnar?
Vrtnar je strokovnjak za vrtno varstvo, vključno s cvetjem, drevesi, komunalnih rastlin, trate, zagotavlja odstranjevanje plevela, ali je zaščita pred škodljivci in drugim zunanjim delom. Vam lahko pomaga z vsem, kar potrebujete na vrtu.
Zakaj naj najemam profesionalnega vrtnarja?
Če se obrnete na profesionalni vrtnar, se lahko zanesete na to, da bo pravilno poskrbljeno za vaš vrt in vse rastline v njem. Vrtnar pozna prave prakse in ima dolgoletne izkušnje s širjenjem različnih vrst vrtov.
Kako najdem dober vrtnar?
Na Wilio boste preprosto našli priročen in voljno vrtnarja. Samo vnesite povpraševanje, odgovorite na nekaj vprašanj o tem, kakšno vrtno delo je treba storiti in čakati na ponudbe iz izkušenih vrtnarstva.
Kako dolgo traja vrt?
Redno vzdrževanje vrt in kosilnice lahko traja od 30 minut do nekaj ur. Ampak, če gre za večjo vlogo ali velik vrt, bo potreboval več časa.
Koliko stane vrtnar?
Cena vrtnarjenja bo odvisna od teh nalog, ki jih je treba storiti, in iz velikosti zemlje. Cena vpliva tudi na katero razdaljo bo potovala.
Ali moram zagotoviti orodje za moj vrtnar ali potrošnega materiala?
Večina vrtov bo prinesla lastno opremo, vključno s travniki na travi, krtačo in druga orodja. Vendar pa nekatera vrtnarstvo raje uporabljajo opremo, ki jo imate doma. Najbolje je, da se vrtnarka zaprosi, kateri dostop je prednost.
Nasveti in nasveti
Dobra naloga je osnova Storitve vrtnarjenja se lahko resnično razlikujejo od običajne košnje in vzdrževanja vrta za oblikovanje in popolno sajenje novega vrta. Napišite vse naloge v vrtnar, da prinese vsa potrebna orodja in material. Preverite izvedbo Da bi se prepričali, da so bila vsa dela kakovostna, preverite delo med njenim tečajem, kot tudi po tem, ko ga dokonča. Proračun in čas Ne pozabite dodati svojih zahtev za dokončanje izvajanja. Če imate določen proračun, ki ga je treba upoštevati, upoštevajte, da je ponudnik storitev že na začetku.
Katere vrtnarske storitve lahko naročim
Vzdrževanje in košnji vrt
Redno vzdrževanje je pomembno, ker vrt izgleda kot najboljše. Košnja za travo bi morala začeti obmejne liste in po potrebi očistiti območje. Potem se vrtnarka giblje in vse travnata območja. Potem s grmičenjem živih ograj. Vrtnar mora tudi zaščititi drevesa in grmičevje, da je zdravo in lepo vse leto. Po potrebi se uporabljajo z rednimi ali sezonskimi in gnojila za posebne vrste rastlin in trate.
Odstranitev plevela in škodljivcev
Splet in škodljivci ogrožajo zdravje rastlin in vrtov. Vrtalnar lahko prepreči te težave, tako da plevela razpoka, gibljive in razpršene rastline z ustreznimi pripravami, da jih zaščitijo pred algami, glivicami, uši in drugimi škodljivci. Da bi preprečili rast plevela, je priporočljivo narediti mulčenje okoli korenin dreves in grmičevja.
Sajenje vrta.
Vrdoner vam lahko pomaga pri izbiri desnih rastlin, ki bodo na vašem vrtu, da bi se medsebojno prenašali in se razprostirajo, da se ne pretiravajo več let od sajenja. Pri tem se dejavniki kot optimalno umeščanje rastlin, usmerjenosti na svetovni strani, raven sončne svetlobe, raven vlage in padavin, letno obdobje, potrebe po vzdrževanju in podobno. Pomagalo vam bo izbrati rastline, ki bodo izgledale dobre in hkrati, da bi se ujemale z ravnijo oskrbe in vzdrževanja, ki jih želite zagotoviti.
Podaljšanje trate.
Če je vaša trata preganjana s plevelom ali izgleda rumena ali posušena, vam lahko vrtnar pomaga s svojo obnovo. To lahko pomeni uravnoteženje neenakosti, shranjevanje tal za podporo zdrave rasti, premik in dodajanje hranil, da se posejajo desno paleto trave in po potrebi prilagodite pH tal. Vrtnar vam bo pomagal izbrati in utemeljiti pravo vrsto trate. Prav tako vam lahko pomaga oblikovati, namestiti in nastaviti ročno ali avtomatsko namakanje.
DemonstracijaDemonstracije realizacij naših ponudnikov
Vrtna dela
Matevž D.
Vrtna dela
Oskar A.
Vrtna dela
Domen V.
Vrtna dela
Mark O.
Vrtna dela
Erik N.
Vrtna dela
Izak J.