Kako deluje
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava

Varstvo otrok

Iščete varstvo otrok varstvo otrok? V tej kategoriji imamo 3.745 ponudnikov. Pošljite povpraševanje.

Začeti
32.719 registrirani strokovnjaki
87.714 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Varstvo otrok

Potrebujete storitve varstva otrok? Wilio vam bo pomagal najti kakovostne strokovnjake za dolgotrajno varstvo otrok, kratke in občasne dejavnosti. Stroški varstva in varstva otrok so običajno odvisni od obsega storitev. Oglejte si več informacij o storitvah: spremstvo otrok v šolo in oglede, stroški prevoza, ki jih zagotovi eden od naših 3.745 skrbnikov v kategoriji.

Poglej tudi:Cene
32.719 registrirani strokovnjaki
87.714 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Pogosto zastavljena vprašanja
Zakaj bi našli lokalno varuško skozi Wilio?
Želite najti varuško blizu vas, da pomagate pri razvoju vaših otrok? Mnoge družine ugotavljajo, da je pomoč varuški ali au par je odlična alternativa tradicionalnim otroškim storitvam. Namny ne zagotavlja samo individualne oskrbe svojim otrokom doma, če pa imate več kot enega otroka, je lahko stroškovno učinkoviteje. Ko najdete varuško v vaši okolici, ki popolnoma ustreza potrebam vaše družine, boste uživali bolj prilagodljiv življenjski slog, ne glede na to, ali potrebujete varuško en dan ali pet dni na teden. Najenostavnejši boste našli varuško v vaši okolici na Wilio. Zahvaljujoč našem preglednemu sistemu ocenjevanja in nadzora lahko enostavno primerjate najboljše lokalne otroke, da se prepričate, da lahko najdete zanesljivega, verodostojnega in strokovnega skrbnika za vaše otroke.
Kako lahko najdem dobre varuške?
Prijatelji in družinska priporočila so običajni načini, kako najti dober varuška. Na žalost lahko vaše možnosti omejijo vaše osebne stike. Wilio ponuja rešitev z visokovrstičnimi stiki v vaši soseski. Skozi naš pregleden sistem ocenjevanja in pregledov se lahko odločite, kdo najbolje ustreza potrebam vaše družine.
Kakšno kvalifikacijo morate biti varuška?
Deserji morajo biti stari vsaj 18 let in morajo imeti ustrezne kvalifikacije. Te zahteve vključujejo certifikate prve pomoči in CPR ali preverjanje pri otrocih. In kaj več, prazniki potrebujejo certifikat III, diploma ali poučevanje kvalifikacij. V nasprotnem primeru bi morale biti postnosti prizadevati za pridobitev ustreznih kvalifikacij.
SREČANJE VS. Dnevna nega: Ali je ceneje imeti varuško?
Razlika za vrzel in dnevno oskrbo je kot pri pristopu in vključevanju. Varuška je veliko bolj dragejša od dnevnega otroškega varstva. Če je težko plačati za cene za vsakodnevno varstvo otrok, bodo zaposleni varuške bo še težje. Vendar pa lahko skrbnik zagotovi individualno in celovitejšega otroškega varstva. Pošljite svojo zahtevo za iskanje primernega varuška na Wilio. Morda boste našli dober skrbnik, ki lahko dela s svojim proračunom.
Kakšna je razlika med posteriornim in au paru?
Foster in Au pari se razlikujejo v delu kartuše in izkušenj. Au par so mladi (18 - 30 let), ki odhajajo v tujino živijo z družino, za katero delajo, da se učijo kulture v zameno za otroško varstvo. Kaj več in par deluje največje število ur na teden. Prav tako prejmejo dlančnik iz družine gostiteljic. Nasprotno pa rast dobi plačo kot zaposlitev drug drugega. Njihov delovni čas je prilagodljiv po družinskih zahtevah in ureja delovno pravo.
Telesa gospodinjskega dela?
Petometri omogočajo gospodinjstvo, povezano z otroškim varstvom. Ta osnovna gospodinjska dela vključujejo čiščenje in organizacijo otroških sob in igrišč. Storitve Nathers so prilagodljive z vašimi družinskimi potrebami. Če potrebujete dodatno pomoč gospodinjstva, lahko to podrobno postavite na svoj Wilio seznam.
Naj zagotovim prehrano za vabysitter?
Zagotavljanje hrane za negovalca je neobvezno. Vendar pa ne pozabite uskladiti pričakovanj s svojo varuško, preden gre za delo. Nekatere družine ponujajo catering za svoje varuške, medtem ko druge varuške zagotavljajo zadovoljevanje sebe. Zagotavljanje gostinstva je odvisno od vas in vaše varuške.
Storitve
Kaj vključuje strokovno storitev zdravstvene nege?
Petometri so namenjeni številnim nalogam, povezanim z vašimi otroki. Kaj več, vam lahko pomagajo pri lahki domači nalogi. Profesionalna zdravstvena služba vam ne bo stala celotne lastnine. Naša platforma vam omogoča, da preverite cene in preglede, da bi našli nekoga, ki ga lahko zaupate. Tukaj je nekaj nalog, s katerimi vam lahko pomagajo najava:
Otroško varstvo
Glavna naloga vašega varuška je skrb za vaše otroke, ki zagotavlja njihovo varnost in skrb za svoje osnovne potrebe. Otroške naloge vključujejo hranjenje, kopanje, žigosanje in shranjevanje otroka v posteljo. V pripravi Za vse situacije, veliko skrbnikov usposabljanja za prvo pomoč in prehajajo CPR. Izkušeni varuški bo vedel tudi, če ima starš ali klic 112 v nujnih primerih.
Transport.
Zanesljivo varuško lahko vaše otroke vzame v šolo in jih pozneje poberejo čez dan. Kaj več, vaš varuški lahko gre z otrokom na izvenšolske dejavnosti. Te dejavnosti vključujejo ure plavanja, glasbe in iger. Ogenj skozi Wilio varuško v vaši soseski in poiščite nekoga, ki ve v vaši skupnosti.
Priprava hrane
Nimate časa za kuhanje ali nakupovanje? Brez strahu. Babysitter Can. Za vašega otroka pripravlja zdrave obroke, prigrizke in pakete za kosilo. Če potrebujete varuško za pomoč pri hrani in drugih nalogah, navedite to potrebo na vašem seznamu Wilio. Navedite tudi otroške jedilnice, alergije ali posebne prehranske potrebe. Ta podrobnost pomaga vašemu varuškemu obroku, kot je potrebno.
Razvoj
Varuška lahko pomaga razviti učenje in dnevne otroke. Lahko se prijavite za varuško, ki je študiral razvoj otrok. Nekateri varuške se je naučilo delati z določeno starostno skupino. Na primer, druge babysiers lahko ponujajo osnovno mentorstvo.
Enostavna domača naloga
Foster lahko pomaga tudi pri lahkem domačem delu. Ta dela vključujejo posmrtne igrače, zložljiva oblačila in čiščenje hiše. Še več, varuška lahko razkužijo igrače, čiščenje igralnih površin, sterilizirajte steklenice in opravljajo številne druge dejavnosti. Običajne naloge varuška so povezane z otroškim varstvom in čiščenjem nereda, ki bo raslo.