Kako deluje
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava

Toplotna črpalka

Iščete grelec s toplotno črpalko? V tej kategoriji imamo 22.127 ponudnikov. Pošlji povpraševanje.

Začeti
32.791 registrirani strokovnjaki
87.847 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Toplotna črpalka

Potrebujete storitev na področju toplotnih črpalk? Wilio vam bo pomagal najti kakovostne strokovnjake za namestitev toplotnih črpalk na podlagi toplote zemlje, zraka in vode. Cena celovitega ogrevalnega sistema je običajno odvisna od obsega storitev. Oglejte si več informacij o storitvah: pogarancijski servis in svetovanja pri enem od naših kurirjev 22.127 v dani kategoriji

Poglej tudi:Cene
32.791 registrirani strokovnjaki
87.847 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Pogosto zastavljena vprašanja
Zakaj najeti monter toplotnih črpalk skozi Wilio?
S približevanjem kul mesecev boste potrebovali nekaj učinkovitejšega namesto prenosnega ogrevalne enote. Naročite namestitev toplotne črpalke na Wilio, da namestite novo toplotno črpalko zraka / zraka. To je bolj udobno in hitreje kot namestitev samopomoč, ker lahko najamete strokovnjaka, ki lahko hitro in popravi sistem v delovanje. Objavite svoje povpraševanje po Wilio. Ne pozabite vključiti vseh odločilnih podrobnosti, kot so tehnični parametri toplotne črpalke, kakšne vrste storitev toplotne črpalke potrebujete, vaš naslov, proračun, in ko želite delati dokončati. Izkušeni izvajalec z vami se povežete z vami. Na vsakem Wilio Installerju lahko vidite preglede in vrednotenja, ki vam bodo pomagali pri odločanju, katera ustreza vam. Ko boste večino Wilio Installer, prihaja za seboj, bo opravil želeno delo in plačali boste po. Naša platforma vam omogoča, da najdete namestitev namestitve ali popravila toplotne črpalke, zato ne oklevajte, da bi našli svoj namestitveni program zdaj!
Ali moram zagotoviti njihova orodja ali opremo za namestitev ali popravilo toplotne črpalke zrak / zraka?
Ne. Ni vam treba zagotoviti nobenih orodij ali opreme. Wilio vodovodar, ki ga lahko uživate, je tehnika toplotnih črpalk z veščinami, dolgoletnimi izkušnjami, zato že ve, katera orodja so potrebna za delo. Z vami boste prinesli na delovnem mestu. Morate sami zagotoviti samo toplotno črpalko skupaj z vsemi njegovimi komponentami in namestitvenimi dodatki, ki jih je proizvajalec posredoval.
Kako dolgo traja namestitev toplotne črpalke in vira zraka ali popravila?
Pri popravljanju toplotnih črpalk je lahko odvisna od obsega potrebnih popravil - popravila lahko traja nekaj ur na nekaj dni. Skupno vzdrževanje toplotne črpalke lahko traja ves dan, ker je zapleten proces. Če vaša termalna črpalka zahteva stabilno betonsko ploščad, pečemo z naslednjim dnem dela.
Ali lahko Wilio Installer pomaga mi z namestitvijo in popravilom toplotnih črpalk zraka / zraka?
Da! Če prodajate namestitev ali popravilo toplotne črpalke in morate uresničiti več dela naenkrat, vendar ga ne najdete, mirno po pomoči. Najdete lahko mojstre za stotine različnih nalog, celo nenavadna dela, kot so čiščenje cevi, izolacija in popravila naprav. Samo ustvarite povpraševanje z vsemi vašimi specifičnimi potrebami, da vam lahko vodovodar pomaga. Tako se povežete s pravilnimi inštalaterji Wilio in preprečite nesporazume.
Je toplotna črpalka učinkovito?
Da, če ima toplotna črpalka visoko visoko oceno COP (koeficient moči). Preskusi so ugotovili, da toplotne črpalke ustvarjajo več toplotne energije, kot je poraba električne energije. COP 3 Termalna črpalka lahko zavije 1 kilovatno energijo na 3 kilovatino toploto - je 300% več energije bolj učinkovita. Ta ocena pomeni, da te toplotne črpalke v primerjavi z električno peči ali kotlom bistveno zmanjšajo operativne stroške ogrevanja hiše.
Naj pustim, da je moja toplotna črpalka ves dan?
Priporočamo aktiviranje toplotne črpalke in pustite, da se po potrebi vklopi. Če niste doma, je lahko preveč draga in neučinkovita, da zapustijo toplotno črpalko. Priporočen način za uporabo toplotne črpalke je, da nastavite časovnik, da se aktivira pol ure pred prihodom domov in pol ure, preden se zbudite zjutraj.
Ali lahko edina toplotna črpalka segreje mojo celotno hišo?
Ni mogoče odgovoriti preprosto "da" ali "ne". Upoštevati morate več dejavnikov, kot so talna površina, ki jo je treba ogrevati, ureditev vaše hiše, ocena učinkovitosti toplotne črpalke. Vaš položaj se lahko prikaže tudi, ker toplotna črpalka z zračnim virom je v veliki meri odvisna od zunanjih temperatur in položaja sonca, ki neposredno sevanje ustvarja toploto v katerem koli prostoru.
Storitve
Kaj vključuje namestitvene storitve in toplotne črpalke z zračnimi / zračnimi toplotnimi črpalkami?
Namestitev toplotne črpalke vsebuje potrebna akti za nastavitev in dajanje toplotne črpalke. Če je popravila, je treba najprej opraviti temeljito pregled toplotne črpalke, da se določi vir problema in nato izvede ustrezna popravila. Storitve inštalacije lahko vključujejo uvajanje zunanje enote na držalo, razrezane luknje v stenah za cevi in ​​distribucijo, montažo radiatorjev in sčasoma priključitev svinca.
Namestitev zunanjih enot
Glavna enota toplotne črpalke z zračnim / zračnim sistemom mora biti na najtoplejšem prostoru zunaj vaše hiše, ki je običajno območje obrnjeno na sonce. Vaš tehnik lahko najde ustrezno mesto, razen če ste ga določili. Če ni stabilne platforme, do katere se lahko postavijo povečane jeklene ročaji, lahko nekatere tehnike toplotne črpalke naredijo konkretno osnove, kar lahko prinese dodatne stroške. Ko ustvarijo stabilno platformo, je imetnik nameščen nad udarcem snega in nato pritrdite zunanjo enoto.
Ustvarjanje lukenj in distribucije pečic: Montaža radiatorjev
Vaš najeti vodovodarji razrežejo luknje na steno poleg toplotne črpalke za zrak, da se prilegajo žic in cevi. Še en korak namestitve toplotne črpalke je namestitev radiatorjev v vaši hiši. Tu se morajo spremljati radiatorji na določenih območjih in nato pritrdite radiatorje na oprijem.
Pritrjevanje cevi in ​​žic
Tehnike toplotne črpalke bodo najprej izklopile vašo hišo. Izmerjajo in razrežejo žice za ustrezno dolžino in širino, nato pa jih pritrdite na radiator, odklopnik, nadzorno ploščo in zunanjo enoto. Pečica se meri tudi, umazanija in namestitev. Pečica je nato priključena na radiator in ustrezen ogrevalni sistem.
Testiranje toplotne črpalke
Ko je namestitev končana, vaš namestitveni program testira. Lahko preveri, ali je na ravni potrebna napetost in toplotna energija. Če sistem ne uspe ali toplotna zmogljivost in napetost ni na pravi ravni, se tehnike toplotne črpalke izklopijo sistem in moč. Preveri, če se namestitev ni zgodila, nato pa bodo potrebna popravila. Vodovodar deluje, dokler sistem toplotne črpalke ne deluje popolnoma.
Popravila toplotne črpalke
Ko servisirajo toplotno črpalko z zrakom / zrakom, lahko vaše tehnike toplotne črpalke izvedejo diagnostične preskuse. Lahko izvede temeljito poglobljeno preverjanje in ugotovite vzrok, zakaj sistem ne deluje pravilno ali ne deluje sploh. Po ugotovitvi vzroka problema deluje na ustreznih popravilih.