Kako deluje
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava

Tesarstvo

Iščete mizarja? V tej kategoriji imamo 22.032 ponudnikov. Pošljite povpraševanje.

Začeti
32.712 registrirani strokovnjaki
87.701 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Tesarstvo

Potrebujete mizarsko storitev? Wilio vam bo pomagal najti kakovostne strokovnjake pri izdelavi lesenih konstrukcij po meri, vrtnih hišic, otroških igrišč. Cena obdelave lesa za konstrukcije je običajno odvisna od obsega storitev. Oglejte si več informacij o storitvah: obdelava lesa, stroški prevoza, netipične konstrukcijske oblike pri enem od naših 22.032 mizarjev v dani kategoriji

Poglej tudi:Cene
32.712 registrirani strokovnjaki
87.701 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Kateri tesarji lahko naročim?
Kaj dela počne tesar?
Mizar gradi, popravi ali struktura čolna in gradbene komponente iz lesa, iverne plošče, lahkega jekla in aluminija ali betona. Z uporabo ročnih in električnih orodij, brusilnikov, izrezljanih, Montles in proizvaja vrvice, osnove, prevodov, stebrov in stropov. Vgradite različne tesarske izdelke, kot so strešne konstrukcije, tabele, vrata, različne kompleksne lesene strukture itd. Traja in nadzoruje tehnično stanje mizarskih izdelkov in struktur. Zdravljenje in ohranja lesne izdelke. Ladja Carps gradnja, pravilna in vzdržujejo ladje. Trainman tradicionalno izvaja predvsem gradbena dela: - izdeluje vezavne strukture stavb (dnevnike, plezalec itd.), OBLIKE (npr. Za beton), strehe (splavarji, zaporniki, zaporniki itd.) In druga bruto gradbena dela, ki ne zahtevajo popolnoma finih spojev ali visoko specifične notranjosti Finish and Videz. - Vgradnja tal in stropnih nosilcev, s čimer se vodoravni nosilci, priključeni na podporno strukturo pod tlemi ali stropom, ki dajejo zmožnostjo tal ali stropa in jim omogočajo, da se namestijo. - proizvaja dodatne konstrukcije, kot so gazebo, pergolas, zavetišča, ograje, vrtne hiše in drugi.
Nasveti in nasveti
Dobra naloga je osnova Mizarci delajo z lesom različnih načinov. Iz lesenih škatel, na katere se bodo konkretne osnove hiše vlije do proizvodnje elegantnega pohištva iz masiva. Pišite, da vnesete najbolj natančen opis naloge za mizar, da bi vse potrebna orodja in material. Preverite izvedbo Da bi se prepričali, da so bila vsa dela kakovostna, preverite delo med njenim tečajem, kot tudi po tem, ko ga dokonča. Proračun in čas Ne pozabite dodati svojih zahtev za dokončanje izvajanja. Če imate določen proračun, ki ga je treba upoštevati, upoštevajte, da je ponudnik storitev že na začetku.
Kaj je mizar?Kaj je mizar?
Krovy. Preklic Črpane konstrukcije. Majhne lesene zgradbe Garaža in druga zavetišča Gates, vrata, ograje Stopnice. Vikire. Arkieri. Označuje Dolg. Gazebo in vrtne hiše Zábradlia. Žarki
Pogosto zastavljena vprašanja
Zakaj poiskati mizar na Wilio?
Številni elementi, ki so bistveni del našega vsakdanjega življenja, se ustvarijo v okviru orožja, od opažev za betonsko bazo hiše, na streho, pod katero spimo. Tesar za vas bo ustvaril tisto, kar potrebujete, ali je gazebo na vrtu ali stopnicah v družinski hiši. Delo priročni prevoz bo prinesel vaš domače verodostojne elemente, ki ustvarjajo atmosfero in pritegnili pozornost. Z Wiliojem lahko najdete kvalificiranega tesarja. Preprosto napišite, kaj potrebujete za vaše povpraševanje in vas bomo povežili z Ardorji iz okolice, ki imajo vse potrebne sposobnosti. Potem si oglejte svoje profile in preberite ocene strank, da izberete pravico!
Kakšne sposobnosti ima Carsana?
Tesar mora biti tehnično usposobljen, pacient in izjemno natančen za proizvodnjo lesenih konstrukcij glede na natančne specifikacije. Mizarji uporabljajo domišljijo skupaj s praktičnim razmišljanjem in ročnimi veščinami za proizvodnjo strešnih konstrukcij, vratnih sistemov, stopnišč, ograj, kablov, lončkov, stropov in druge kompleksne konstrukcije.
Kako lahko najdem dober mizar?
Na Wilio preprosto najdete priročen in voljno mizar iz vaše okolice. Samo vnesite povpraševanje, odgovorite na nekaj vprašanj o tem, kaj bo treba narediti in čakajo na ponudbe iz izkušenih mizarjev.
Lahko dobim me?
V večini primerov bo tesar uporabljal svoj material. V izjemnih primerih lahko mizar uporablja material od vas, na primer, da bi izdelali tabelo iz masiva iz določenega kosa lesa. V tem primeru bo tesar potreboval material, da bi videl, da bi se prepričal, da je primeren za dano delo.
Koliko je tesar?
Stroški dela bodo odvisni od velikosti in kompleksnosti projekta. Če tesar naredi več gradnje, zahteva več materiala in s tem čas in delo. Odvisno je tudi od vrst dela, ki bodo opravljene. Cena lahko vpliva tudi na to, ali je mizar v bližini, ali mora priti iz večje razdalje.
Kako dolgo traja mizarci?
Odvisno je od vrste mizarjev, ki jih je treba storiti, od količine potrebnega materiala. Manjše delo je mogoče storiti tudi v nekaj urah, medtem ko lahko večji projekti, kot je Bush Construction traja več tednov.
Lahko tesar naredi nekaj dela naenkrat?
Nekateri mizarji so specializirani samo za nekatera velika dela, kot je Krovova, medtem ko bodo drugi naenkrat naredili več manjših popravil. Vendar pa je treba v mislih, da številni mizarji zahtevajo več kot en dan.
DemonstracijaDemonstracije realizacij naših ponudnikov
Tesarstvo
Marko B.
Tesarstvo
Marcel A.
Tesarstvo
Maks L.
Tesarstvo
Erik N.
Tesarstvo
Nejc U.
Tesarstvo
Martin Z.