Kako deluje
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava

Steklarstvo

Iščete steklarja za zasteklitev? V tej kategoriji imamo 20.871 ponudnikov. Pošljite povpraševanje.

Začeti
32.770 registrirani strokovnjaki
87.805 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Steklarstvo

Potrebujete storitev zasteklitve? Wilio vam bo pomagal najti kakovostne strokovnjake za zasteklitev, brušenje stekla, rezanje stekla, montažo in demontažo. Cena steklenih izdelkov je običajno odvisna od obsega storitev. Oglejte si več informacij o storitvah: lepljenje, brušenje in vrtanje lukenj v steklo pri enem od naših steklarjev 20.871 v kategoriji

Poglej tudi:Cene
32.770 registrirani strokovnjaki
87.805 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Pogosto zastavljena vprašanja
Zakaj najemite glazier skozi Wilio?
Rezervacija profesionalnega stekla na Wilio je preprosta, udobna in brezšivna. Ne boste morali zapravljati časa z iskanjem podjetij v katalogu. Preprosto vnesite Wilio povpraševanje in vam bomo pomagali najti lokalna očala, ki so izkušene z vsemi vrstami zasteklitev, bodisi za stanovanjske stanovanjske ali administrativne zgradbe. Vemo, da je steklo krhko in občutljivo na vse vrste škode, bodisi mehanske poškodbe ali poškodbe vpliva ekstremnih vremenskih razmer. Naše Wilio Glaziers bodo razvili vsa prizadevanja, da bi vam steklena okna, vrata in druge steklene površine dala v funkcionalno stanje za vaše udobje in varnost. Ko objavite vašo zahtevo, boste prejeli ponudbe iz kvalificiranih očal blizu vas. Izberete lahko, kdo najbolje ustreza vašim potrebam in proračunu. Ne glede na to, ali gre za izmenjavo zasteklitve ali namestitve okna v spalnico ali lokalno interpretacijo. In lahko počivate in se sprostite.
Na kakšnih steklenih površinah ali delo lahko delate glazier?
Glazierji ponujajo široko paleto storitev zasteklitev in izdelkov. Nudimo kakovostno rezanje stekla, namestitev ali popravilo Windows, steklena vrata, trgovine interpretacije, ogledala, steklena tabela tla in plošče, notranje stene in številna druga steklena dela. Ne glede na to, ali gre za vlogo v hišni ali upravni stavbi, je najem profesionalnega steklarstva najboljši in najvarnejši način za uresničitev projektov s steklom. Kvalifikacija in izkušnje specializiranih steklov jim omogočajo, da delajo dela strokovno, pravočasno in brez kompromisa na vaši varnosti.
Kakšne so prednosti naročanja steklarja skozi Wilio?
Wilio vam ponuja profesionalne glaverje s pravimi veščinami in izkušnjami. Naročeno delo se bo uresničilo, varno in po razumni ceni. Preprosto objavite naročilo z opisom dela, nastavite svoj urnik in finančni proračun.
Ali moram zagotoviti svoje orodje ali opremo?
Ni potrebno. Večina kozarcev na Wilio bo prinesel orodja in orodja, kot so orodja za rezanje stekla, vakuumske sesalne skodelice za enostavno rokovanje, zaščitne rokavice in druge. Če imate orodja, jim lahko ponudite kozarec iz Wilio, da jih uporabljate. Še vedno se pogovarjate z Wiliom še pred realizacijo.
Kako dolgo traja okna z izolacijsko dvojno zasteklitvijo?
Odvisno je od vrste okna in obsega poškodb okna. Osnovna popravila, kot so popravila lesenega okvirja - razpoke, lahko traja uro ali dve, medtem ko lahko popolna zamenjava okna stekla ali okna traja pol dneva. Če želite imeti natančno časovno oceno posameznih del, vprašajte Wilio neposredno glazier, ki vam prostovoljno pojasni.
Ali lahko glazier iz Wilio namestiti ogledala?
Definitivno DA! Ponujamo različne storitve v Wilio, vključno s proizvodnjo in montažo ogledal. Če iščete nekoga, ki vam bo pomagal varno namestiti ogledala v kopalnico, v spalnico ali ogledala v preddverju - samo vnesite nalogo na Wilio. Našli vas bomo strokovnjaki za to vlogo v vaši soseski.
Katere druge storitve vzdrževanja nepremičnin lahko rezerviram Wilio?
Praktično lahko rezervirate vse vrste vzdrževanja nepremičnin - tehnično oceno dolgoročnih sredstev ali popravila s praktičnega vidika. Ne glede na to, ali gre za projekt prenove kuhinje ali restavracije, imamo vse za vas. Ni treba poiskati nikjer drugje! Na naši spletni strani ali aplikaciji se lahko hitro povežete s strokovnjaki, ki lahko obravnavajo delo brez težav in po razumni ceni.
Storitve
Kaj vključuje storitve zasteklitve?
Če potrebujete delo za zasteklitev doma ali v komercialnih prostorih, najem profesionalnega stekla skozi Wilio. Pomagali vam bomo najti strokovnjaka, ki lahko obvladuje vašo zamenjavo in namestitev zasteklitvenih oken, steklenih vrat. Naročite naše storitve in rezervirajte lokalno steklarsko skozi Wilio.
Zamenjava oken z izolacijsko dvojno
Dvojna steklena okna so Windows, ki uporabljajo dve vzporedni blazini kozarec, ki se pogosto imenujemo izolacijska stekla (dvojna zasteklitev, trojna) in v preteklih letih so stranke všeč zaradi številnih koristi. Ti vključujejo izboljšano udobje, nižji hrup, varnost in varčevanje z energijo - vse povečuje vrednost nepremičnin. Če vidite kakršnokoli škodo ali okna, boste opazili mehnjanje ali kondenzacijo, čas je, da zamenjate okna z izolacijskim dvojno / trojno. Wilio vam lahko pomaga skozi celoten proces - od merjenja velikosti oken in varne izmenjave poškodovanih delov na naknadno obdelavo in čiščenje okolice. Ni vam treba skrbeti za nič drugega, ker lahko naša strokovna očala obvladuje izmenjavo dvojnega zasteklitve varno in enostavno.
Zasteklitev v sili.
Ne glede na to, ali ste nesrečna žrtev vlomov ali so vaša steklena okna, vrata ali interpretacije poškodovana po naključju, lahko rezervirate sili steklo, ki vam bo pomagalo ponovno zaščititi svoje gospodinjstvo ali poslovanje. Dejansko je poškodovano steklo neposredno tveganje za vašo varnost. Zato uporabite Wilio - naše steklenice opravljajo storitev v najkrajšem možnem času. Vnesite zahtevo za Wilio in sodelujte z lokalnimi sklenierji iz vaše okolice. Od razpokanega okna do zlomljenih vrat, lahko vaš steklar iz Wilio lahko pride k vam, ovrednotiti resnost škode in hitro in učinkovito izvajati potrebno delo.
Ogledalo in rezanje stekla
Poleg izmenjave dvojnega zasteklitve in rezanja stekla lahko najamete tudi glazier za pričo z ogledalom. Ni vam treba storiti tveganega gospodinjskega dela! Lahko se prijavite za pomoč za proizvodnjo (rezanje) popravilo ali montažo ogledal, tuš vrata, steklene mize, fasade in druge elemente. Lahko celo namestijo obarvana očala, varnostno steklo ali utrjeno steklo, da zagotovijo zaščito in v sili, tako novo življenje vašim okencem in drugim steklenim površinam. Ne glede na tehnične parametre in namen lahko naši profesionalni steklenici delajo z vami, da ustvarite brusilno steklo, prilagojeno vaši hiši ali podjetju.