Kako deluje
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava

Slikopleskarstvo

Iščete slikarja za slikopleskarska dela? V tej kategoriji imamo 30.652 ponudnikov. Pošljite povpraševanje.

Začeti
33.132 registrirani strokovnjaki
88.834 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Slikopleskarstvo

Potrebuješ slikarsko delo, slikar? Wilio vam bo pomagal najti kakovostne strokovnjake za čiščenje površine pred umazanijo, gladljenjem, prodiranjem, nanašanjem barve. Cena ličarjev je običajno odvisna od obsega storitev. Oglejte si več informacij o storitvah: čopič, valjčki, lepilni trak, prekrivni papir, ki jih zagotavlja eden od naših 30.652 slikarjev v kategoriji.

Poglej tudi:Cene
33.132 registrirani strokovnjaki
88.834 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Kakšno delo naredi slikar za vas?
Slikanje zunanjosti
Zunanje stene vaše hiše morajo redno služiti, ne le, da izgledajo lepo, ampak tudi zato, ker so nenehno poudarjene in izpostavljene zahtevnemu vremenu. Da bi ohranili svoj svež videz, je treba slikati vsakih nekaj let, pa tudi ograje, žlebove, okenske police in vrata. Slikar se običajno prilagodi in če je potrebno opisati površino, odstrani razpokane ali luščene barve ali mavca, nato pa površine nateka. Vedno bo uporabila barvo, ki je primerna za zunanjost, da zagotovi, da bo trajala čim dlje.
Slikanje notranjih zidov.
Barva Notranjost bo dostavila vašo hišo ali stanovanje Nov svež videz bo pomagal odstraniti rumenenje in vonj po cigaretah, kot tudi PIKLINS, SMRANS ali prstni odtis. Profesionalni slikar izbere barve, ki ustrezajo vašemu slogu in vrzi v sobo. Priprava se začne z načrtovanjem ali pokrivanjem pohištva in čiščenja stenskih površin. Slikar bo popravil vse puktine, nato ostre sedeži. Da bi dosegli gladko in enotno površino, uporablja 2 do 3 plasti barve. Končno, slikar odstrani zaščitne filme in trakove in očisti vse.
Odstranjevanje premazov
Mnogi slikarji imajo tudi izkušnje z odstranjevanjem barve. Ker je odstranjevanje premazov na splošno zamudno delo, je dobro, da vstopite na to delovno mesto. Prav tako vam lahko pomaga pri odstranjevanju in prekrivanju grafittov. Odvisno od površine, različnih orodja za strganje, brusni papir ali kemične pripravke bodo uporabljeni za odstranitev teh neželenih premazov.
Pogosto zastavljena vprašanja
Zakaj iščete strokovnjaka za slikanje na Wilio?
Lepo poslikana hiša, stanovanje ali pisarna, ima vzdušje, ki ima veliko večji vpliv na nas, kot se zavedamo. Razlika med sveže pobarvano sobo in taka, ki ima leta porumenetih sten ali celo razpok ali madeže, ki vpliva na naše razpoloženje, notranjo dobro počutje, kot se počutimo v prostoru. Priročen slikar lahko spremeni takšen prostor v enem dnevu. In ni vredno veliko. Ne glede na to, ali potrebujete notranjost, zunanjost ali pomoč pri odstranjevanju premazov in drugih pripravljalnih del, vas bo Wilio našla priročen slikar, ki ga lahko obvladuje.
Zakaj naj najemam profesionalnega slikarja, ko se lahko slikam?
Če nimate potrebnih izkušenj, vas boste bolj daljši in z nakupom vse potrebne opreme lahko prihaja dražje. Rezultat vaše slike morda ni enako zadovoljiv, kakovost in čist, kot ko se boste obrnili na profesionalno. Profesionalni slikarji imajo vsa orodja, materiale, spretnosti in izkušnje, ki so potrebni, da bi vsak prostor poslikan hitro in profesionalno.
Kakšne sposobnosti ima slikar?
Profesionalni slikarji, ki uporabljajo barve na različnih površinah, kot so notranje stene, zunanje stene, ograje, ampak tudi pohištvo in različne dodatke. Med drugimi deli, ki jih slikarji zagotavljajo lepljenje ozadja na stenah. Večina slikarjev barve površine z eno barvo, nekatere pa uporabljajo posebne tehnike za ustvarjanje vzorcev, stenskih slik ali grafitov na stenah glede na specifične zahteve kupcev.
Kako pogosto morate slikati?
Zunanjost je primerna za prevleko vsakih 5-10 let. Vreme, okolje ali nizka kakovost uporabljenih materialov lahko povzroči pogosteje barvanje. Stene in stropi v notranjosti so pogosteje, večinoma vsakih 4 - 6 let, zlasti v stavbah z visokim prometom ali v prostorih, kjer kadi.
Imam slikarja, da dobim barve in opremo, ali pa bo prinesel sebe?
Večina profesionalnih slikarjev uporablja svoja orodja, vendar je treba barvo in potrošnega materiala plačati ali dostaviti po posvetovanju s slikarjem. Poklicni slikarji poznajo najvišje kakovosti barve in materiale za vsako vrsto površine, zato vam priporočamo, da se posvetujete s svojim slikarjem, preden kupite barvo. Vendar, če ste že kupili barve in potrošni material, obvestite svoj slikar, preden pošlje izračun cen.
Koliko stane za barve?
Cena dela bo odvisna od tega, koliko kvadratnih metrov je treba pobarvati, ali obstaja stena ali strop, ne glede na to, ali je na primer mogoče pobarvati z različnimi barvami, ne glede na to, ali je potrebno odstraniti stare ozadja ali slike in ali delajo dela so potrebno. Cena bo vplivala tudi na stanje površine, število potrebnih plasti in ali je slikar v bližini, ali pa mora priti na večjo razdaljo. Cena za slikarje delo ne vključuje barv in potrošnega materiala. Pri primerjavi ponudb priporočamo, da izračuni vsebujejo enake vrste in količino materialov.
Kako dolgo traja sobo?
Manjša slika ene sobe lahko traja nekaj ur, dokler se po pobarvanju po vsej hiši lahko traja teden dni ali dlje. Povprečna soba s površino 12 m2 s profesionalnim slikarjem lahko traja približno 4 ure, vključno s pripravo in več premazov.
Nasveti in nasveti
Dobra naloga je osnova Slikarstvo običajno vključuje celoten proces od odstranjevanja originalnih premazov in ozadij, pripravljalno delo za barvanje in končno čiščenje. Pišite v nalogo, kot je mogoče, opis tega, kar morate opravljati, in v kolikšni meri razumeti, kaj je vaša ideja. Preverite izvedbo Da bi se prepričali, da so bila vsa dela kakovostna, preverite delo med njenim tečajem, kot tudi po tem, ko ga dokonča. Proračun in čas Ne pozabite dodati svojih zahtev za dokončanje izvajanja. Če imate določen proračun, ki ga je treba upoštevati, upoštevajte, da je ponudnik storitev že na začetku.
DemonstracijaDemonstracije realizacij naših ponudnikov
profile image
Slikopleskarstvo
Jaka E.
profile image
Slikopleskarstvo
Maj H.
profile image
Slikopleskarstvo
Tian P.
profile image
Slikopleskarstvo
David N.
profile image
Slikopleskarstvo
Anej M.
profile image
Slikopleskarstvo
Nik N.