Kako deluje
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava

Servis vozil

Iščete avtomehanika za avtoservis? V tej kategoriji imamo 3.307 ponudnikov. Pošlji povpraševanje.

Začeti
33.116 registrirani strokovnjaki
88.778 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Servis vozil

Potrebujete avtoservis? Wilio vam bo pomagal najti kakovostne strokovnjake za menjavo olja, menjavo pnevmatik, zamenjavo in popravilo vetrobranskega stekla. Cena popravil avtomobilov je običajno odvisna od obsega storitev. Oglejte si več informacij o storitvah: servisni pregled, olje, letne in zimske pnevmatike, ki jih zagotovi eden od naših servisnih tehnikov 3.307 v kategoriji.

Poglej tudi:Cene
33.116 registrirani strokovnjaki
88.778 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Nasveti in nasveti
Dobra naloga je osnova Automachanics je običajno odgovorna za številna dela iz storitev Tours Cars, do različnih popravil. Pišite v nalogo, kot je mogoče, opis tega, kar morate opravljati, in v kolikšni meri razumeti, kaj je vaša ideja. Preverite izvedbo Da bi se prepričali, da so bila vsa dela kakovostna, preverite delo med njenim tečajem, kot tudi po tem, ko ga dokonča. Proračun in čas Ne pozabite dodati svojih zahtev za dokončanje izvajanja. Če imate določen proračun, ki ga je treba upoštevati, upoštevajte, da je ponudnik storitev že na začetku.
S kakšnimi navadnimi popravili avtomobilov lahko pomagate komunalno pomoč?
Zamenjava olja in filtra
Zamenjava olja, oljnega filtra, filtra za gorivo in zračni filter je bistvenega pomena za nemoteno delovanje vozila. Zagotavlja tudi bolj ekonomično delovanje in manjšo porabo goriva v primerjavi z zamašenim in onesnaženim filtrom. Je eden najpomembnejših delov redne storitve vozila.
Mala storitev
Majhna servisna kaže vključujejo izmenjavo olja in filtra; Nadzor telesa in šasije; Dodajanje vseh tekočin v motorju, vključno s tekočinami v podložke, zavorne tekočine, hladilno tekočino in krmiljenje dodatnih 35 ključnih komponent, kot so luči, pnevmatike in zavore. Večina mehanikov napreduje v skladu z navodili proizvajalca in priporoča vsa druga dela, ki jih lahko avtomobil potrebuje avto glede na vaš tip in starost.
Odlična storitev TOUR.
Velika storitev zagotavlja vse storitve, ki so del majhne storitvene turneje, medtem ko vključuje tudi nadzor nad še 15 do 30 komponent vozila, vključno, na primer nadzor os, krmiljenje kolesa, krmiljenega krmiljenja, amortizerjev, črpalk, nastavitev svetlobe, zraka Kontrola kondicioniranja in drugi.
Popravila, izmenjava in vzdrževanje
Ne glede na to, ali gre za izmenjavo potrošnega materiala, kot so nafta, filtri, sveče ali obrabljene zavorne ploščice. Druga redna dejanja vključujejo čiščenje in dezinfekcijo klimatske naprave ali zamenjave brisalcev. Izkušeni avtomobilski mehanik bo poskrbel za vaš avto, da bo v dobrem stanju, varnem in izpolnjevanju tehničnih inšpekcijskih standardov TK in EK nadzor emisij.
Korekcija stekla, karoserije in notranjost
Če na telesu na sprednjem steklu je razpoka ali poškodovana barva, je najbolje poškodovana, da se čim prej popraviti za nadaljevanje. V primeru poškodovanega oblazinjenja ali notranje plastike, zlasti estetskih napak, ki jih je mogoče storiti kasneje.
Vzdrževanje koles in pnevmatike
Geometrija in uravnoteženje kolesa, ali je kakovost pnevmatik za poletje in pozimi ključna za varno vožnjo, zaviranje in optimalno delovanje vozil na poti.
Pogosto zastavljena vprašanja
Zakaj iskati avtomobilske storitve na Wilio?
Ne glede na to, ali potrebujete redno servisno ogled avtomobila, tekalne plasti, geometrije ali več popravil, boste našli avtomecnika, ki ga lahko obvladuje. Preveri vaš avto, diagnosticiranje problema in izvede potrebna popravila in izmenjave. Samo vnesite povpraševanje in počakajte na ponudbo. Ne glede na blagovno znamko in model vašega avtomobila vam bomo pomagali najti mehanik ali avtomobilsko storitev, ki jo dajo vaš avto v prvovrstnem stanju. Če vaše vozilo potrebuje normalno storitev ali wilio popravilo, da vam pomaga najti strokovnjake, kjer se lahko zanesete na to, da bo dobro delo za dobro ceno.
Katere najpogostejše težave z mojim avtomobilom MI Automanica pomaga rešiti?
Najpogostejše težave pri težavah so motnje motorjev, elektronike ali napake ali popravila manjše poškodbe telesa vozila. Da bi zagotovili svojo varnost in preprečili morebitne težave v cestnem prometu, morate vsaj vsako leto vzeti redni inšpekcijski pregled in narediti potrebna popravila takoj, ko opazite problem.
Kako dolgo traja popravilo avtomobila?
Koliko bo popravilo odvisno od tega, kako je treba zamenjati ali popraviti kritične motnje in koliko komponent vozila. Na splošno je večina običajnih popravil avtomobilov izvedena v enem dnevu - od kontrole in diagnostike za popravilo ali zamenjavo. Vendar pa lahko v primeru nadomestnih delov, čas popravila odpravi z dobavo nadomestnega dela. Priročen avto mehanik bo naredil, vse, kar vas bo pripeljalo do čim prej, vendar varnost ostaja vedno največja prednost, zato delo ne kaže na stroške kakovosti.
Kako dolgo poteka storitev storitev?
Storitvena tura avtomobila lahko traja v povprečju 1-2 uri. Če so popravila potrebna tudi po običajnih storitvah, lahko traja dlje.
Kako najdem zanesljivo avtomobilsko storitev, ali avtomehanika v vaši soseski?
Wilio vam bo pomagal najti avto storitve v vaši soseski, ki lahko reši vaš problem. Samo vnesite povpraševanje in se strinjate z rokom in ceno.
Zakaj se strinjate z avtomobilom prek Wilio?
Za zanesljivo in varno vožnjo je potrebna redna storitev avtomobila. Z uporabo Wilio lahko najdete mehanik s potrebnimi veščinami, izkušnjami in opremo. Preprosto primerjajte različne ponudbe in izberite najboljše. Wilio je najhitrejši in najlažji način, da najdete zanesljiv avto v soseski.
Kako pogosto je potrebna avtomobilska storitev?
Avto je praviloma zaključil inšpekcijski pregled storitev vsakih 12 mesecev (15.000 km ali 30.000 km), odvisno od priporočil proizvajalca in vrste motorja.
DemonstracijaDemonstracije realizacij naših ponudnikov
profile image
Servis vozil
Tian T.
profile image
Servis vozil
Luka O.
profile image
Servis vozil
Tilen Y.
profile image
Servis vozil
Žiga M.
profile image
Servis vozil
Matic A.
profile image
Servis vozil
Aleks K.
profile image
Servis vozil
Vid Z.
profile image
Servis vozil
Vid B.