Kako deluje
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava

Servis televizije

Iščete elektrotehniko za popravilo televizorjev, satelitov? V tej kategoriji imamo 4.165 ponudnikov. Pošlji povpraševanje.

Začeti
32.813 registrirani strokovnjaki
87.890 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Servis televizije

Potrebujete storitev na področju popravil TV in satelitov? Wilio vam bo pomagal najti kakovostne strokovnjake za diagnosticiranje, popravilo osvetlitve zaslona in matične plošče, zamenjavo napajalnika. Cena popravila TV in satelitske opreme je običajno odvisna od obsega storitev. Oglejte si več informacij o storitvah: zamenjava daljinskega upravljalnika in zamenjava kablov pri enem od naših 4.165 serviserjev v vaši kategoriji.

Poglej tudi:Cene
32.813 registrirani strokovnjaki
87.890 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Pogosto zastavljena vprašanja
Zakaj rezervirate lokalno TV popravilo prek Wilio?
Imate težave s televizorjem in iščete serviserja blizu vas? Rezervacija televizorja je pravilna izbira iz dveh razlogov. Prvič, ni priporočljivo, da ste nevarni za električne komponente in lahko povzročite še več škode. Drugič, postavite televizor na servis na diagnostiko težave (z upanjem, da je odstranjen), je pogosto cenejši od nakupa novega televizorja. Zahvaljujoč kakovosti popravila vaše najljubše seje, boste lahko uživali v svojem najljubšem času v udobju vaše dnevne sobe. Najboljše mesto za rezervacijo televizorja in iskanje tehnike na vašem območju je Wilio. Našli boste izkušene strokovnjake, ki vam bodo takoj pomagali.
Katere so najpogostejše televizijske težave?
Pogosti problemi vključujejo motnje zaslona, ​​preklapljanje zvoka, težave pri pritrjevanju, linijah in črnih sencah skozi zaslon, zlomljene vhode HDMI in težave pri povezavi Wi-Fi za SMART TV.
Kaj naj storim, preden vklopim popravilo TV?
Preden rezervirate popravilo TV, naredite osnovne preglede, da vidite, ali lahko rešite ali diagnosticirate sami. Med drugim lahko izklopite in vklopite televizor, preverite priključene kable, priključite televizor na drugo električno vtičnico, kjer je priključena druga komponenta, preverite nastavitve in vhode ter uporabite daljinski upravljalnik za obnovitev tovarniških nastavitev.
Naj dobim TV popraviti ali kupim novo?
Če vaš televizor ni star, je dobro, da rezervirate svojega serviserja, da ugotovite, katera možnost je finančno ugodnejša. Informacije o cenah popravil vam bodo pomagale pri odločanju, ali želite kupiti novo ali popravite svoj trenutni TV.
Naj vzamem televizor na storitev ali naročim mobilno televizijo televizorja blizu mene?
Večina prednostne izbire je rezervacija popravila mobilne televizije. Reševalno popravilo boste lahko rezervirali pred televizijskimi strežniki. Mobilni popravilo bo prineslo najpogostejše orodja za popravilo in rezervnih delov. Če težave ni mogoče rešiti na mestu, vzemite televizor in boste dokončali svoje delo po naročilu in dostavo posebnih rezervnih delov.
Ali serviserji TV potrebujejo nekaj kvalifikacij?
Čeprav se posebne kvalifikacije na splošno ne zahtevajo od serviserjev TV, se mnogi od njih končajo vajeništvo ali imajo certifikate z elektroniko.
Koliko TV popravi?
Stroški popravila popravil televizorja iz Wilio se običajno gibljejo od 40 do 130 EUR. Cena bo odvisna od vrste televizije, motenj, kompleksnosti in od časa, potrebnega za odstranitev in stroške vseh potrebnih rezervnih delov.
Ali moram popraviti in namestiti pooblaščenega strokovnjaka?
Nekatere intervencije zahtevajo pooblaščenega strokovnjaka. Vedno se prepričajte, da ima serviser ustrezno pooblastila za popravek in namestitev televizorja, preden sprejme meni.
Kaj vključuje popravilo in televizijsko namestitev?
Popravila in namestitev televizorja je sestavljena iz različnih dejanj, ki se začnejo z ocenjevanjem problema in iskanje vzrokov, ki obravnavajo težave z zvokom, slike, kakovostjo slike, zamenjavo napačnih ali poškodovanih delov in nastavitev za povezave Wi-Fi v pametnih televizorjih. Bolj zapletena popravila lahko zahtevajo serviser, da vaš televizor vzame na svojo delavnico.
Storitve
Odpravljanje težav
Osnovna storitev, ki vključuje preverjanje televizorja in določanje vzroka problema. To lahko povzroči več dejavnikov, kot je napačno vodstvo, nezadostne moči ali slabi / nefunkcionalni deli. Spravil bo poskušal izvedeti bistvo problema in vas obvestiti o potrebnih popravil in dela, ki jih boste morali kupiti.
Popravila televizijskih zaslonov
Večina serviserjev TV lahko hitro popravi novejše LCD ali LED televizorje. Pri starejših modelih brez ravno zaslona se lahko popravilo bolj zapleteni in rezervni deli dragi ali težko na voljo. Če ima vaš LCD ali LED TV razpokan ali zložen zaslon, v nekaterih primerih ga je mogoče popraviti ali zamenjati. Spravilnik bo ocenil škodo in vas obvesti o ceni in trajanju popravila.
Nameščanje pametnih televizorjev
Inteligentne internetne povezave so danes standardi, vendar je njihova povezava z Wi-Fi lahko zapletena zadeva. Če imate težave pri povezavi, se popravilo najde problem in ga razreši. Prav tako bo izvedel vse potrebne korake za povezavo SMART TV na Wi-Fi in preverite brezžične povezave ter usmerjevalnik in televizijski kabli. Spravil bo preveril signal Wi-Fi in v nekaterih primerih lahko priporoči premik usmerjevalnika ali televizorja za izboljšanje signala.
Imam težave s televizijskim signalom. Kaj lahko problem?
Antena se lahko poškoduje na nevihti, pticah ali živalih na vaši strehi. Težave s signalom se lahko pojavijo tudi zaradi širjenja signalov, ki blokirajo visoke zgradbe, drevesa ali druge predmete. Rezervirajte antenski monter za temeljito diagnostiko in izbrišite problem.
Kako dolgo bo satelit trajal?
Večina televizijskih satelitov je zasnovana za prenašanje vsaj 10 let. Funkcionalnost je odvisna od vremenskih razmer (močne nevihte, veter ali sneg). Če opazite slabše funkcionalnosti, je morda treba popraviti ali zamenjati.
Kako dolgo traja satelitski namestitev?
Satelitska instalacija traja približno 2 uri. Če je vaša hiša večnadstropna ali nameščena dopolnilna oprema je potrebna tudi, se ta čas lahko podaljša.
Koliko je satelitska namestitev televizorja?
Namestitev satelitskega monterja, rezerviranega prek stroškov Wilio od 60 do 180 evrov. Cena se lahko razlikuje glede na to, kaj morate namestiti, kako visoka je vaša hiša ali če obstajajo tudi nekaj popravil.
Kaj vključuje satelitsko namestitev?
Satelitski monterji lahko uveljavljajo svoje tehnično znanje v celotnem obsegu storitev. Tukaj je nekaj najpogostejših, s katerimi vam lahko pomaga antena.
Namestitev satelit.
Vodovodar vam bo pomagal pri izbiri prave satelitske antene za vaš dom. Satelit boste morali namestiti zunaj, običajno na strehi. Vodovodar zazna mesto oddajnika in usmerja satelit v pravo smer. Vaš signal je testiran in nastavljen tako, da doseže najboljši in najbolj zanesljiv dohodek. Ko bo satelit na mestu, bo vodovodar vodilo kabli iz satelita skozi gospodinjstvo (steno) na televizor. Poskrbel bo za pravilno vključevanje in vam omogočil, da gledate svoje najljubše televizijske programe.
Satelitski popravilo
Televizijska satelitska funkcionalnost je običajno deset let. Če satelit ne deluje, kot je, je morda potrebno popraviti ali novo nastavitev. Obstajajo primeri, ko bodo pogoste in ostre spremembe v vremenu, poškodovanih drevesih, pa tudi ptice ali prosto živeče živali, bodo povzročile, da se satelit premika s pravega mesta, požara ali odmora. Satelitski popravilo lahko prihrani denar in postavite problem s signalom hitro kot nakup novih. Spravil običajno opravlja vizualni nadzor od tal in s strehe, da vidite, kaj je problem. Vzemite dohodek signala in nastavite satelit nazaj na kraj z najboljšim signalom. Če težave povzročajo vremenske in zunanje vplive, vam lahko tudi druge rešitve priporočijo, npr. Nameščanje ojačevalnika, ki bo pomagal povečati sprejemni signal.