Kako deluje
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava

Selitve

Iščete prenosnika? V tej kategoriji imamo 19.362 ponudnikov. Pošljite povpraševanje.

Začeti
32.776 registrirani strokovnjaki
87.817 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Selitve

Ali potrebujete storitev prenosa? Wilio vam bo pomagal najti kakovostne strokovnjake za pakiranje predmetov in oblačil v škatle, nakladanje, razkladanje in transport pohištva, škatel in velikih predmetov. Cena selitvenih storitev je običajno odvisna od obsega storitev. Oglejte si več informacij o storitvah: najem boksa, zavarovanje, doplačilo za prevoz izven definiranega območja, ki ga bo zagotovil eden od naših 19.362 strokovnjakov v dani kategoriji

Poglej tudi:Cene
32.776 registrirani strokovnjaki
87.817 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Pogosto zastavljena vprašanja
Zakaj najeti nalaganje storitev preko Wilio?
Premikanje v novo hišo ali pisarno je zanimiva izkušnja. Vendar pa je lahko logistika stresen proces, in je že pakiranje in naknadno razstavljanje in prenašanje težkih predmetov. Shranite vse skrbi z rezervacijo storitev prenosa preko Wilio. Premikajoči se strokovnjaki lahko postavijo stvari v red in ravnajo z zahtevnimi nalogami za vas. Z Wilio lahko takoj dobite nekaj menijev. Karkoli ste, lahko v bližini zaupanja vrednih strokovnjakov za prenos. Naši poklici lahko svoje storitve prilagodijo tudi na podlagi vaših potreb in proračuna. Ne glede na to, ali že rezervirate prenos vnaprej ali v zadnjem trenutku, vam bomo pomagali najti na voljo in zanesljiv strokovnjak za vaš prenos. Pridobite brezplačne ponudbe iz vlečenja storitev blizu vas. Primerjajte cene, preden prejmete meni in preverite preglede. Ko izberete storitev prenosa, urnik pojma. Izkušen download delavec lahko dobite vaše stvari varno in hitro propadel in se premakne.
Kdaj naj rezerviram storitev za prenos?
Najbolj primeren je rezervacija storitve prenosa z vodilnimi štirimi do osmimi tedni. Zgodnja rezervacija vam omogoča več časa, da zberete ponudbe in primerjavo vaših možnosti. Kaj več, prenos strokovnjakov lahko pripravi ustrezno opremo za vaše specifične potrebe ali izposojanje materialov za pakiranje. Tudi če gre za zadnjo minuto, vam lahko Wilio pomaga! Pomagali vam bomo na voljo na voljo in zanesljivi download delavcev iz vašega območja. Najbolje je, da čim prej naročite storitev prenosa.
Ali moram zagotoviti orodje ali opremo za prenos storitev?
Ali moram zagotoviti orodje ali opremo za prenos storitev? Sploh ne. Selitvena podjetja ali posamezni delavci lahko zagotovijo materiale za vaše potrebe. Predhodno obvestil strokovnjaka o ustreznih podrobnostih. Pri načrtovanju lahko mu pomagajo mu informacije, kot je velikost hiše ali vrste predmetov, ki jih morate preseliti. To lahko zagotovi vsa razstavljanje orodij, vrvi, zabojev ali drugega embalažnega materiala za vašo dolžnost. Ampak, če imate kakršne koli materiale, ki so že po roki, vprašajte strokovnjaka, da jih uporabite tudi!
Sestavlja na prenos pohištva na novem mestu?
Da, prenos delavcev lahko ponovno namestite pohištvo na novo mesto. Iz postelje Po fitnes centru lahko vaš pomočnik za prenos pomaga pri montaži in nastavitev vaših stvari. Upoštevajte, da bodo nekatere prenosne storitve pobrale in prevoz predmetov. V tem primeru boste morali paket pakirati sami. Lahko pa se prijavite za Wilio, da prenesete, da vključuje tudi pakiranje, transport in ponovno namestitev pohištva.
Zakaj nalaganje storitev bolje kot nalaganje samopomoč?
Profesionalne storitve prenosa pravilno pakiranje in prevoz pohištva. Ne boste morali skrbeti za škodo, ki bi se lahko pojavila pri premikanju vaših stvari. Izkušeni strokovnjak bo imel ustrezna orodja in spretnosti, da bi za vas odstranili. Tudi jaz lahko enostavno ravnam z težkimi stvarmi. Poleg tega ne boste imeli težave pri premikanju velikih kosov pohištva, saj bo storitev gibljejo ponudbo potrebne velikosti.
Naj pomagam vašim delavcem?
To je odvisno od vrste relizacijske storitve, ki jo rezervate. Če obseg vaše zahteve vključuje samo prevoz pohištva, boste morali zaviti vse, preden pridejo s prenosniki. Vendar pa lahko zahtevate izvedeno storitev, ki vključuje pakiranje in pošiljanje. Zahvaljujoč tej možnosti lahko strokovnjaki vse delajo, da se osredotočijo na druge naloge. V vsakem primeru bodo cenili strokovnjake vsaka pomoč, ki jo lahko zagotovite za nemoten postopek prenosa.
Kaj vključuje nalaganje storitev?
Če prenesete ali prodajate nekaj pohištva, so naši strokovnjaki tukaj, da vam pomagajo! Premikanje storitev vključujejo razstavljanje in pakiranje majhnih in velikih predmetov v vašem domu. Potem lahko delavec te teme pretvori nove nepremičnine. Potem se lahko elementi v vaših novih prostorih razpakirajo in postavljajo. Wilio vas bo povezoval z zaupanja vrednimi vlečnimi storitvami blizu vas. Ne glede na to, ali potrebujete pomoč pri premikanju pohištva ali kompleksne opreme, na naši platformi boste našli cenovno dostopne delavce. Naše storitve so prilagodljive za vse, kar potrebujete. Tukaj je pregled vlečnih storitev, ki jih lahko rezervirate na Wilio.
Storitve
Razstavljanje pohištva.
Odstranitev apartmaja ali hiše vključuje tudi razstavljanje pohištva in njegove embalaže, tako da je primerna za prevoz. Hitro vaš izkušen delavec skozi Wilio. Pomagali vam bomo najti prenesene delavce, ki vedo, kako propariti kompaktno in varno pohištvo pohištva. Razstavljanje pohištva se nanaša na vse vrste pohištva, kot so postelje, omare, mize in knjižnice. Delavci lahko razstavijo tudi drugo pohištvo, kot so vrtni vzmeti, gugalnice in celo vrtni žar.
Odstranjevanje fitnes opreme
Odstranjevanje fitnes opreme je lahko bolj zapletena kot pohištvena embalaža. Vloga se lahko nanaša na električno opremo, ekstra težke dele in označevanje majhnih komponent; Premikanje fitnes opreme Lahko tudi obravnavam te kompleksne naloge. Naši strokovnjaki vam lahko pomagajo, da zložijo gladilke, tek na smučeh, domače telovadnice in drugo fitnes opremo. Povejte nam o posebnih zahtevah za prenos in vas bomo poveželi z nekom, ki vam lahko pomaga.
Pohištvo Transport.
Večina storitev nalaganja vam lahko ponudi storitve umika z dostavo ali tovornjakom. Pri objavljanju vaše zahteve za Wilio določite velikost in število elementov, ki jih morate preseliti. Imamo delavce, ki so specializirani za številne vrste pohištva in opreme prevoza. Na naši platformi lahko zlahka našli download in dostava delavcev. Razkrijte svojo zahtevo in dobite brezplačne ponudbe za prenos strokovnjakov v bližini vas.
Odlaganje pohištva in odpadkov
Poleg vlečenja storitev Wilio ponuja tudi storitve za vaše druge potrebe. Naša oblačila za odpadke lahko odstranijo predmete, ki jih ne potrebujete več. S to storitev lahko imate nov začetek brez nereda!