Kako deluje
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava

Sajenje trave

Iščete vrtnarja za sajenje trate? V tej kategoriji imamo 10.528 ponudnikov. Pošlji povpraševanje.

Začeti
32.712 registrirani strokovnjaki
87.705 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Sajenje trave

Potrebujete storitev na področju zasaditve trate? Wilio vam bo pomagal najti kakovostne strokovnjake za setev semen in postavitev preproge. Cena setve trave in travnikov je običajno odvisna od obsega storitev. Oglejte si več informacij o storitvah: mreža za krt in namakanje, ki jih zagotavlja eden od naših vrtnarjev 10.528 v kategoriji

Poglej tudi:Cene
32.712 registrirani strokovnjaki
87.705 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Pogosto zastavljena vprašanja
Zakaj najavate travnike skozi Wilio?
Z Wilio vam ne bo treba skrbeti, da v vaši soseski ne boste našli vaših semen. Takoj, ko vnesete vašo zahtevo, vas bomo povežili s strokovnjaki na vašem območju, ki lahko enostavno sprejmejo vaše zahteve. Ni več za neskončno iskanje na spletu in iskanje ponudnika storitev za luning travnik. Čeprav se lahko sedež, se je pojavil kot precej preprosta naloga, ne vsakdo ima čas in energijo. Pozabite na stres in glavobole iz merjenja, oploditve, Burrowing in TURF Leasing - lahko najamete strokovnjaka, ki lahko obvladuje vaš celoten proces! Brez zamud, brez težav in brez nedokončanega dela. Po sedenju na travniku lahko zaprosite tudi za nasvete o sevanju, gnojenju in splošnem vzdrževanju trate. Poiščite ustrezen strokovnjak danes in ohranite zeleno in zdravo vse leto.
Kdaj je najboljši čas v letu, da položite travnik?
Te trate lahko kadarkoli postavite med letom. Ne glede na to, ali gre za zimo, pomlad, poletje ali jesen, ki je odlično, je popolnoma v redu, dokler veste, kako skrbeti pravilno. Praviloma je najboljša trata posajena v blagi vremenu, ko je dovolj toplo, da raste korenine, vendar niso preveč vroče, da se posuši, preden se ukorenine.
Kako dolgo traja tuna?
Sedenje travnika je precej preprost proces, toda kako dolgo je potrebno za dokončanje dela, bo odvisno od tega, kako velika ali majhna je vaša trata. Na manjših površinah lahko rastlina trate traja nekaj kratkih ur, medtem ko lahko rastlina trate za večje jarde trajajo ves dan. Če želite vedeti, kako dolgo bo vaše seme vzelo, lahko vprašate strokovnjaka, ki vam bo pripravljen dati oceno.
Kdaj naj oplodim travnik?
Pred sejanjem travnik je najbolje, da premaknete zemljo s kakovostnim gnojilom. Po zaključku storitve semena trate lahko po šestih tednih ponovno gnojete. Prepričajte se, da ste v prvem letu gnojeli vsaka dva meseca za podporo rasti in ohranjanju zdravega trate. Ko je vaš travnik naseljen, ga lahko ponovno premaknete na začetku vsake sezone in zasežemo rast skozi vse leto.
Kako hitro lahko razrežem travnik po njegovi seji?
Svojo trato lahko kosijo samo, če je že zakoreninjena in se z njo ni mogoče premakniti. Praviloma je to približno tri tedne po postavitvi trate. Če želite vedeti, če je vaša trata pripravljena za košnjo, se lahko rahlo raztegnete za travo. Če lahko dvignete trato, morate počakati.
Ali mi lahko strokovnjak za trate pomaga z vrtnarjenjem?
Da, lahko! Imamo veliko izkušenih vrtnarstva, ki vam lahko pomagajo pri vseh nalogah, povezanih z vrtom, da bi vaše dvorišče, terasa ali vrt vedno videti. Od sajenja rastlin in sajenje rastlin na mulčenje ali odstranjevanje plevela vse njihove hortikulturne potrebe se lahko sprosti na naše zanesljive strokovnjake. Storitev lahko naročite kot travo košnjo.
Katere druge službe trate lahko naročim preko Wilio?
Lahko naročite vse vrste trate, povezanih z Wilio. Po sedenjem vaše trate lahko najamete strokovnjaka za skrb za trato, da se prepričate, da vaša travnik dobro raste in da se ohranja in zdrava. Imamo tudi sklenitev strokovnjakov za krajine v primeru, da bi želeli narediti večje spremembe ali dodamo na vrt ali dvorišču nov gazebo, ribnik, pločnik ali druge elemente.
Kaj vključuje škropljenja trate?
Iščete pomoč pri sedežu novega trate? Naši strokovnjaki za trate bodo poskrbeli za vse, na primer z odstranitvijo stare trave, sejali novo trato in svetovanje o svojem dolgoročnem vzdrževanju. Ni pomembno, ali nameravate položiti plastično trato ali rastlino. Ne glede na letno obdobje, naši strokovnjaki lahko zlahka delajo z vami vse vaše trate zahteve.
Storitve
Ob travniku preproga
To je napačno prepričanje, da je polaganje preproga v zimskem času napačno. Nasprotno, v tem hladnejšem letu je veliko koristi. Vaša trata ima dovolj časa, da se usede in zakoretenja pred prihodom. Vzpostaviti travnato travnik tudi pozimi pomeni, da ne boste morali delati tako pogosto, zato bo olajšalo njegovo vzdrževanje. Ena kvalificirana v umetnosti bo najprej izmerila območje vaše trate in pripravlja zemljo za novo trato. Izvajanje tal z iger na srečo in previdno odstrani plevela, kamne, korenine in druge ostanke. Potem začne preživeti posamezne dele trate, tako da je vsak konec čim širše. Zadnji korak vključuje preverjanje, ali je celotna trata pravilno položena in brez nepotrebnih prostorov med trato.
Sedenje travnika
Lawn se lahko zasadi v bistvu od pomladi do jeseni. Strokovnjak najprej pripravi zemljo z odstranitvijo starega stojala, uravnoteženja in premikanja, nato sejalni tovornjaki semen. Seme je nato fino vključeno v zemljo glo. in nato temeljito obravnavamo iz dveh smeri. Območje trate, nato temeljito polirano s škropilnico, tako da velike kapljice niso naredile semena. Prvi mesec po sajenju je potrebno ohraniti vlažno zemljo. Prva dva tedna je treba paced 1 do 2-krat na dan in pozneje dva tedna vsakega drugega dneva. Ko trava raste do 7 cm, jo ​​je treba pokositi, vendar le max. 2,5 cm. Prvih 4-krat, da se travnik ne sme prestrašiti z manj dolžino. Nova trata se lahko začne uporabljati po 3 mesecih sajenja.
Namestitev umetne trate
Če imate raje namestitev specifičnih umetnih blagovnih znamk, lahko dobite tudi pomoč iz naše umetne trave. Prvi korak, podoben polaganju preproge, leži pri merjenju območja vaše trate in poznejše odstranjevanje obstoječe površine. Če je majhna trata, je to nalogo omogočiti ročno. Za večje prostore je najbolje uporabiti rezalnik trate. Nato strokovnjak pokriva zgornjo plast zemljo s peskom ali kamnitim substratom, preden je kompakten z vibrirajočim valjem ali ploščo. Potem bo vaša umetna trava skrbno razviti proti vaši hiši, da bi pridobili bolj naraven videz. Sčasoma odstrani vse odvečne trave in očisti celotno trato, da dokončajo namestitev umetnega trate.