Kako deluje
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava

Rekonstrukcije

Iščete izvajalca za rekonstrukcijo in obnovo? V tej kategoriji imamo 32.283 ponudnikov. Pošljite povpraševanje.

Začeti
33.122 registrirani strokovnjaki
88.795 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Rekonstrukcije

Potrebujete storitev na področju rekonstrukcije in obnove? Wilio vam bo pomagal najti kakovostne strokovnjake za rušenje in zidanje, zamenjavo tal, obnovo fasade in notranjega barvanja. Stroški popravil in obnove doma so običajno odvisni od obsega storitev. Oglejte si več informacij o storitvah: svetovanje, tlakovanje in polaganje ploščic, stroški pohištva in barve, ki jih zagotovi eden od naših 32.283 zidarjev v dani kategoriji

Poglej tudi:Cene
33.122 registrirani strokovnjaki
88.795 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Pogosto zastavljena vprašanja
Zakaj poiskati strokovnjak za obnovo na Wilio?
Ne glede na to, ali nameravate rekonstruirati apartma ali hišo, da bo vaš dom močnejši, bolj ekonomični ali lepši, vsaka rekonstrukcija zahteva veliko truda in predstavlja pomembno naložbo. Na poti do sanjskih stanovanj, je vse všeč, da rezanje, za katero mnogi neizkušeni lastniki naletijo. Zato je pomembno izbrati zanesljiv, izkušen in kakovosten dobavitelj. Obrnite se na profesionalca varnejši od opustošenja do samopomoč rekonstrukcije. Strokovnjaki, ki so specializirani za rekonstrukcije, imajo potrebne izkušnje, nadzor in varne postopke ter vedo, kako delati z različnimi materiali. Wilio vam bo pomagal najti dobavitelja, da bi zaupali, da bi preoblikovali svoje nepremičnine na sanjske stanovanja.
Kakšne sposobnosti ima strokovnjak za obnovo?
Strokovnjak za obnovo ima vrsto veščin, potrebnih za upravljanje gradbenih del in vse z rekonstrukcijo. Njegova vloga je zagotoviti, da se vsak vidik rekonstrukcije izvaja in po veljavnih gradbenih zakonih in predpisih. Ve, kako izbrati prave materiale, postopke in orodja. Lahko strateško načrtuje, usklajevanje in upravljanje ljudi in virov. Lahko praktično uporablja različne tehnike inženirske in gradbene tehnike, pogosto nadzoruje načela funkcionalnega notranjega oblikovanja.
Kako lahko najdem rekonstrukcijo stanovanj in doma?
Ustvarjanje povpraševanja po Wilio je hiter in enostaven način za iskanje dokazanega strokovnjaka za rekonstrukcijo apartmajev in doma v vaši soseski. Wilio vam pomaga najti strokovnjaka, ki lahko prilagodi čas in bo vse delo, ki ga potrebujete.
Kaj je treba storiti pri rekonstrukciji apartmaja ali hiše?
Zamenjajte tla ali ploščice. Naredite potrebno električno montažo in vodo in namestitev nove kopalnice in kuhinjske opreme. Barvanje, če je hiša, ki jo je treba naslikati ne le notranjost, ampak tudi zunanjost.
Ali moram rekonstruirati arhitekt?
V večini primerov arhitekt ni potreben. Če je to zgodovinska stavba, bo to potrebno, da arhitekt pripravi želeno dokumentacijo, ki jo morajo rekonstruirati pristojni organi.
Kako dolgo bo trajalo rekonstrukcijo apartmaja ali hiše?
Dolžina rekonstrukcije se razlikuje od vsakega projekta, odvisno od obsega dela. Pogodba o kontraktiku mora vključevati datum začetka in datum zaključka. Pri rekonstruiranju je treba lastnika na voljo in lahko med delom naredi pomembne odločitve. Med rekonstrukcijo bodo morali obrtniki imeti dostop do nepremičnin v običajnem delovnem času.
Koliko je rekonstrukcija stanovanja ali hiše?
Cene rekonstrukcije so res različne glede na potrebe lastnika in proračunskih možnosti. Strokovnjak za obnovo vam bo dal vse informacije, ki jih potrebujete za pravilno odločanje o uporabi sredstev učinkovite.
Kdaj je najboljši čas za rekonstrukcijo?
Rekonstrukcija ali obnova notranjih prostorov se običajno lahko opravi kadarkoli med letom. Nekateri deli rekonstrukcije so lahko odvisni od vremena. Na primer, pri rekonstrukciji hiše, je treba delo na temeljih, stene in strehe dopolniti pri temperaturah nad točko zamrzovanja.
Ali lahko kupim lastne gradbene materiale za obnovo?
Seveda. Vendar vam priporočamo, da razpravljate o dobavitelju temeljito, da bodo naročeni materiali. Obstaja veliko majhnih in specifičnih predmetov, ki so potrebni, vendar enostavno, ker ne pozabi ali ne sledi natančnemu tipu.
Kako se bo izvajala rekonstrukcija?
Obstaja veliko spremenljivk, ki vplivajo na to, kako dolgo bo delovalo za obnovo stanovanja ali hiše. Posamezne faze projekta so na kratko opisane spodaj. Uvodni sestanek, da bi dobili idejo o obsegu projekta in pregled kraja, kjer se bo določil. Faza predloga - V tej fazi se stranka in dobavitelj dogovorita o predlogu in načrtih obnove, nato pa obe strani podpišeta pogodbo. Priprava faze - materiali bodo izbrani in rekonstrukcija je načrtovana. Gradbena faza - gradbena dela. Prenehanje in oddajanje faze - končni seznam vseh preostalih popravkov in zaključnih del.
Kakšno delo je podjetje del rekonstrukcije?Kaj je del rekonstrukcije
Sprememba dispozicije sobe in se zgraditi na obstoječih talnih načrtih. Namestitev nadstropij, ploščic, Vrata Demontaža in montaža kuhinjske enote in dodatkov Demontaža in vgradnja zdravila v kopalnici WateOinstallateur Elektronstalacijska dela Slika
Nasveti in nasveti
Dobra naloga je osnova Obstaja veliko spremenljivk, ki vplivajo na ceno in dolžino dela, da bi rekonstruirali stanovanje ali hišo. Pišite v dodelitvi kot natančno, kar je mogoče, karkoli bo mogoče ustrezno spremeniti strokovnjak, kakšna je vaša ideja. Preverite izvedbo Da bi se prepričali, da so bila vsa dela kakovostna, preverite delo med njenim tečajem, kot tudi po tem, ko ga dokonča. Proračun in čas Ne pozabite dodati svojih zahtev za dokončanje izvajanja. Če imate določen proračun, ki ga je treba upoštevati, upoštevajte, da je ponudnik storitev že na začetku.
DemonstracijaDemonstracije realizacij naših ponudnikov
profile image
Prenova hiše
Val M.
profile image
Prenova hiše
Rene E.
profile image
Prenova hiše
Jakob R.
profile image
Prenova hiše
Jure U.
profile image
Prenova hiše
Vid Y.
profile image
Prenova hiše
Gal B.