Kako deluje
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava

Računovodstvo

Iščete računovodjo za računovodstvo? V tej kategoriji imamo 1.456 ponudnikov. Pošljite povpraševanje.

Začeti
32.778 registrirani strokovnjaki
87.822 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Računovodstvo

Potrebujete računovodski servis? Wilio vam bo pomagal najti kakovostne strokovnjake na področju dvojnega in enostavnega računovodstva, DDV, obračuna plač in kadrov ter računovodskega nadzora. Cena računovodij je običajno odvisna od obsega storitev. Oglejte si več informacij o storitvah: ustanovitev podjetja, revizija, svetovanje, ki jih zagotavlja eden od naših 1.456 računovodij v dani kategoriji

Poglej tudi:Cene
32.778 registrirani strokovnjaki
87.822 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Pogosto zastavljena vprašanja
Katere storitve zagotavlja računovodja?
Računovodja se lahko specializira na enem področju ali ponuja številne storitve, kot so upravljanje preprostih in dvojnih računovodskih, priprava računovodskih in statističnih izjav, računovodskih izkazov, obračuna in davčne napovedi. Obračunavanje različnih vrst predmetov (bančni izpiski, interni dokumenti, kupci ali dobavi računov itd.). Zaračunavanje delovnih poti. Ocena natančnosti davčnih in računovodskih računov. Odgovornost za pravilno objavljanje računovodskih postavk. Pripravo rednih mesečnih, četrtletnih in letnih zaprtja ter priprava dokumentov za Statistični urad. Komuniciranje z revizorji, davčnimi organi in drugimi institucijami. Računi običajno združujejo različne storitve, ki vam pomagajo izboljšati korporativne ali osebne finance.
Kako lahko najdem dober računovodski ali davčni svetovalec?
Najboljši način, da bi našli dober računovodja blizu vas, je, da vnesete povpraševanje in počakajte na poslovneže računovodskih uradnikov, katerih izkušnje in veščine se ujemajo s tem, kar potrebujete. Nato preverite svoje ocene, primerjajte menije in izberite tistega, ki vam ustreza.
Kako lahko najdem računovodjo v moji soseski?
Poiščite lokalni računovodja, je včasih lahko zapleteno, odvisno od tega, kje živite. Če vnesete povpraševanje, ga bomo poslali računovodja iz vaše okolice. Vendar pa ni vedno osebno srečanje in tako lahko izberete računovodja iz drugih regij in elektronsko komunicirate.
Zakaj je primerno najem računovodje prek Wilio?
Računovodstvo je ena od tistih storitev, ki vam resnično pomagajo rešiti. Vlaganje v računovodske storitve je vredno. Dober računovodja vas lahko poudari napake in neuporabljene priložnosti, ki vas stanejo. Ne samo, da vam prihranite čas, boste lahko mirno spali z gotovostjo, da vaše računovodstvo in davke vodijo v redu in v skladu z zakonom. Iz iskanja dobrega računovodje bo samo nekaj klikov razdeljen na Wilio. Samo opišite, katere storitve potrebujete in počakajte na menije. Zdaj je pravi čas za reševanje vašega računovodstva. Danes dobite brezplačne ponudbe in poiščite priročen računovodja.
Katere storitve opravljate za vas računovodjo
Davčna napoved fizične osebe
Vsakdo bi moral imeti zanesljiv računovodjo, ki vsako leto daje davčno napoved od dohodka fizičnih oseb. Običajno je najbolje, da obrnete na računovodja na začetku novega leta - idealno najkasneje 3 mesece pred rokom. Ne samo, da bo zagotovo, da bo imel čas za vas, ampak tudi, da vam lahko svetujemo, na primer, je še vedno mogoče, da ga je treba dati na stroške, preden se računovodstvo zapre v preteklem letu. Ko najdete računovodja, od katerega želite davčne napovedi, ga ne smejte čim prej. Pred predložitvijo davčnih odplačil so računovodje znatno zaposlene, zato ga ne pustite zadnje minute.
Knjigovodstvo
Številni računovodski izkazi ponujajo računovodske storitve in vas poznajo z rednim zaklopom, plače, računi in podobno. Če ste lastnik majhnega podjetja ali ste edini trgovec, najeti računovodja je smiselno, ker bo vaše računovodstvo vodilo strokovnjaka, ki bo poskrbel za vse zakone, standarde in predpise, da bi se izognili morebitnimi težavami z organi, ki se lahko izhajajo iz nevednosti.
Posvetovanje
Računovodja vam lahko pomaga optimizirati vaše računovodske stroške. Lahko uredite sestanek, kamor se pogovorite o svojih prihodkih in odhodkih. Nato vam svetujemo, da nadaljujete z optimizacijo. Prednost, da ima računovodja pri pripravi proračuna, je, da bo vaše finance objektivno pregledala in lahko oceni, kaj si lahko privoščite, da kupite, zapišite in kakšno davčno višino lahko pričakujemo eno leto.
Nasveti in nasveti
Navedi se obrnejo Ne zapravljajte časa z iskanjem ponudb iz različnih računovodskih podjetij. Vnesite svoje vprašanje in začnete prejemati ponudbe iz priročnih računovodskih uradnikov iz okolice. Ne presegajte proračuna Računovodske cene so lahko zelo različne. Vendar pa z Wilio lahko enostavno primerjate več ponudb in izberete tak, ki ustreza vašemu proračunu. Poiščite najboljše računovodje Ne pozabite dodati svojih zahtev za dokončanje izvajanja. Če imate določen proračun, ki ga je treba upoštevati, upoštevajte, da je ponudnik storitev že na začetku.
DemonstracijaDemonstracije realizacij naših ponudnikov
Računovodstvo
Filip Y.
Računovodstvo
Vid B.
Računovodstvo
Jakob F.