Kako deluje
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava

Prezračevanje

Iščete klimatsko tehnologijo? V tej kategoriji imamo 16.660 ponudnikov. Pošljite povpraševanje.

Začeti
32.813 registrirani strokovnjaki
87.890 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Prezračevanje

Potrebujete storitev na področju klimatizacije? Wilio vam bo pomagal najti kakovostne strokovnjake za fokus, projektiranje, dobavo in montažo klimatskih naprav v gradbeništvu, večnamenskih objektih, proizvodnih halah. Cena prezračevanja je običajno odvisna od obsega storitev. Oglejte si več informacij o storitvah: stroški prevoza, servis, nadzorna plošča, ki jih bo zagotovil eden od naših 16.660 strokovnjakov v dani kategoriji

Poglej tudi:Cene
32.813 registrirani strokovnjaki
87.890 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Storitve
Kaj vključuje storitve ogrevanja in hlajenja?
Sistemi HVAC igrajo odločilno vlogo v našem notranjem udobju. S preprosto pritiskom na gumb, so v celoti sposobni zadržati nas v zimskem toplih in poleti v hladnem hladnem. Storitve ogrevanja in hlajenja vključujejo profesionalno namestitev, pa tudi vzdrževanje in popravilo, da lahko njihove prednosti čim dlje uporabite. Strokovnjaki za ogrevanje in hlajenje poznajo skoraj vse blagovne znamke in objekte iz različnih prezračevalnih podjetij. Če želite najeti usposobljeno tehniko za ravnanje določene blagovne znamke, bomo našli kvalificirano osebo za vas. Tukaj je nekaj storitev, ki jih lahko rezervirate z nami:
Ogrevanje in hlajenje.
Strokovnjaki pri namestitvi ogrevanja in hlajenja lahko pomagajo namestiti sisteme z enim ali več distribucijskimi sistemi, cevnimi sistemi, hidrocivnimi grelniki, klimatskimi napravami za izhlapevanje ali skoraj vsak sistem ogrevanja in hlajenja, ki ga potrebujete. Praviloma začnejo svoje delo z izračunom, koliko prostora bo pokrivalo vaš grelnik ali hladilnik. Po potrebi vam lahko pomagajo najti najboljše kraje za zagotovitev optimalne učinkovitosti. Nekateri sistemi HVAC zahtevajo navodila za električno, vodo in cevovodenje, zato je potrebno uporabiti strokovnjaka za to delo. Prav tako lahko izvedejo končno preverjanje, preden v celoti izkoristite nove grelnike ali hladilnike, da bi se v prihodnosti izognili morebitnim tveganjem.
Vzdrževanje ogrevanja in hlajenja
Ko gre za ogrevanje in hlajenje, mora biti vedno najvišja prednostna naloga redno splošno / popravilo. Strokovnjak lahko dosežete, da očistite odprtine in spools in redno spreminjate zračne filtre. Poleg tega lahko uporabi tudi primerno tehnologijo površinske obdelave in zaščitite spirale kondenzatorja pred kopičenjem vlage in korozije. Če se želite izogniti poletni toploti in plazili zrak pozimi, lahko načrtujete načrtovanje prezesonalnega vzdrževanja, da zagotovite, da bo vaša klimatska naprava delovala tako gladko in učinkovito, preden se nenadoma poveča ali zmanjša zunanjo temperaturo.
Popravilo ogrevanja in hlajenja
Kot vsaka druga naprava, HVAC sistemi iz vseh ogrevalnih in hladilnih podjetij se starajo sčasoma, poslabšajo in propadajo. Nekateri deli pazitejo, da so: neodzivni senzorji, zamašeni kanali in korodirane tuljave. Nekatere končne naprave trpijo tudi puščanje, pregrevanje in korozijo. Brez rednih pregledov lahko ti primeri vodijo do celo obsežnejše škode. Ne glede na to, ali gre za starost, pretirano ali nesorazmerno vzdrževanje, vam lahko strokovnjaki za popravila pomagajo najti vir problema in po potrebi popravite svoj ogrevalni ali hladilni sistem. Z lahkoto lahko pridejo na vas in so pripravljeni na nujne aplikacije v primeru nepričakovane motnje. V kratkem času vam lahko pomagajo, da dobite svoj sistem nazaj na normalno in se bo začel znova učinkovito.
Pogosto zastavljena vprašanja
Zakaj rezervirati ogrevanje in hlajenje skozi Wilio?
Z Wili je lažje najti v okolici cenovno dostopnih in zanesljivih strokovnjakov, ki lahko delajo na vašem ogrevanju, prezračevanju ali klimatske naprave. Ne glede na to, ali morate ogledati ločene ali celotne storitve HVAC sisteme, lahko najdete nekoga, ki vam bo pomagal prek naše platforme. Večina naših monterjev ima ustrezne licence in potrdila, ki zagotavljajo svoje sposobnosti in spretnosti. Lahko jih najamete, da pregledate stare HVAC enote in rešitev za vsa izkrivljanja različnih delov. Po potrebi lahko reši tudi strupene hlape, ki lahko motijo ​​vaše notranje udobje in kakovost zraka. Če morate zamenjati ali namestiti nov komplet klimatske naprave, se lahko obrnete na svojo pomoč nam. Začnite z vnosom svoje naloge z vsemi podrobnostmi o vaših zahtevah. V trenutku dobite brezplačne ponudbe strokovnjakov, ki so pripravljeni priti k vam. Rezervirajte svoje delo z nami danes in uživajte v udobnih stanovanjih v zaprtih prostorih z učinkovitim hlajenjem in ogrevanjem skozi vse leto.
Kako pogosto naj moram popraviti sisteme ogrevanja in hlajenja?
Strokovnjaki močno priporočamo, da se vaši sistemi ogrevanja in hlajenja pregledajo in zdravijo vsaj enkrat ali dvakrat na leto. Idealno je tudi preveč dovoljeno, da jih popravi na mesec ali dva pred najvišjo sezono, da vam pomagajo premagati izjemno toploto ali zimo. Če želite zagotoviti optimalno učinkovitost, jih lahko najamete tudi mesečno ali dvomesečno čiščenje sistemskih tuljav ali zamenjavo filtrov.
Kako vem, če potrebujem popravilo ali zamenjavo klimatske naprave?
Zamenjajte sisteme ogrevanja in hlajenja, ki so bili izdelani in nameščeni pred 10-15 leti. Zaradi visoke starosti delajo manj učinkovite od novih modelov, ki lahko povzročijo povečanje vašega električnega omrežja. Priporočamo tudi, da jih priporočamo, če še vedno uporabljajo staro hladilno sredstvo, znano kot R-22. Ne samo, da so zastareli, ampak tudi sproščajo strupene pline, ki so precej škodljivi za okolje.
Ali mi lahko Wilio pomaga namestiti izolacijo hiše?
Definitivno DA! Če želite iti "zeleno" in zmanjšati porabo HVAC, lahko najamete naše delavce, ki nameščajo kakovostno izolacijo. Če nimate ideje, kje začeti, lahko svetujete različne vrste izolacije in skupaj naredite najboljšo izbiro materiala, ki temelji na vašem proračunu in prednostnih nalogah. Lahko namestite izolacijo na strehe, stropove, notranjih ali zunanjih stenah, tla ali vse kraje, ki stojijo med toplim in hladnim zrakom.
Kakšna je razlika med klimatsko napravo in hlajenjem?
Medtem ko sta klimatska naprava in hlajenje zasnovana tako, da prenašajo plin na tekočinski in temperaturni nadzor, ti sistemi imajo svoje, različne namene. Klimatska naprava pomaga ohraniti notranjo temperaturo bodisi z razprševanjem toplote ali hladnega zraka po prostoru. Hladilniki vzdržujejo pline v zaprtem omejenem prostoru in se običajno uporabljajo za ohranjanje hrane in izdelka.
Kako lahko zmanjšam porabo sistema ogrevanja in hlajenja?
Izboljšajte svojo zmogljivost sistema HVAC z rednim čiščenjem in zamenjavo zračnih filtrov in prezračevalnih lukenj. Namestitev pametnih termostatov je tudi učinkovit način nadzora sistemov, zlasti če niste doma. Da bi ohranili notranjo temperaturo, ne da bi se preveč zanašali na HVAC sistemi, morate upoštevati tudi namestitev tečajev in zvitkov, izolacijskih ali steklenih oken z dvojno na trojno zasteklitev in izogibanje mrazu ali toplem zraku iz sobe.
Katere druge storitve aparatov lahko rezerviram Wilio?
Wilio je tam, kjer boste našli zanesljiv Handyman, ki vam bo pomagal pri vsakem popravilu, instalacij in vzdrževalne opreme. Poleg ogrevalnih in hladilnih sistemov lahko obrtniki iz Wilia zberejo tudi vaš novi pomivalni stroj, namestite mikrovalovno pečico in popravite pralne stroje, ki se ne želijo vrteti. Vse kar morate storiti je, da greste na našo platformo in poiščite storitve, ki jih potrebujete.