Kako deluje
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava

Prevoz materiala

Iščete materialni nosilec? V tej kategoriji imamo 19.183 ponudnikov. Pošlji povpraševanje.

Začeti
32.777 registrirani strokovnjaki
87.819 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Prevoz materiala

Potrebujete storitev prevoza materiala? Wilio vam bo pomagal najti kakovostne strokovnjake za prevoz gradbenega materiala, pohištva in prevelikega blaga. Cena prevoza je običajno odvisna od obsega storitev. Oglejte si več informacij o storitvah: vlečna oprema, napenjalni jermen, nakladanje in razkladanje blaga, ki jih zagotavlja eden od naših prevoznikov 19.183 v dani kategoriji.

Poglej tudi:Cene
32.777 registrirani strokovnjaki
87.819 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Pogosto zastavljena vprašanja
Zakaj rezervirate dostavo v vaši soseski preko Wilio?
Ali morate rezervirati storitve dostave, tako da lahko enostavno prevoz paketov, dokumentov, letakov, pohištva ali gradbenih materialov? Shranite svoj čas in pustite, da dostava nam - tuši za prevoz in prevoz, da prilagodite svoj urnik in vse dostavimo ob pravem času na pravo mesto. Storitve dostave Z lahkoto lahko rezervirate Wilio. Z izkušenimi vozniki, ki so pripravljeni prevzeti in takoj dostaviti pošiljko, se lahko enostavno organizirate. Ta metoda je zagotovo najbolj udobna in najlažja.
Kaj naredi van voznik?
Gonilnik Supplies Vaše blago bo pobralo in zagotovilo varno dostavo v vnaprej določeno lokacijo. Večina gonilnikov se obdeluje z uporabo tako dobave in večjih tovornjakov ali tovornjakov, ki vam zagotavljajo dovolj prostora za dostavo večjih pošiljk ali večje količine blaga.
Zakaj rezervirate poštne ali pošiljke prek Wilio?
Wilio dostava je udobna in cenovno dostopna. Zahvaljujoč nizkim obremenitvenim in nadzorom stroškov, lahko naročite in ko bo blago dostavljeno, lahko ste prepričani, da dobite najboljšo storitev za super ceno.
Kaj so večinoma pobrali in dostavne storitve?
Najpogostejše storitve vključujejo gradbeni material, veliko pohištvo in gospodinjske aparate.
Kako se bo žica dobavila, da se obnašajo mojemu naročilu?
Van gonilnik bo skrbno obdelan z vašim naročilom, kar zagotavlja, da so krhki predmeti pravilno pakirani in zaščiteni ter po potrebi ostanejo v navpičnem položaju.
Kako dolgo bo trajala dostavo?
Nekatera podjetja ponujajo dostavo na isti dan, ko naročite blago, tako da boste imeli svoje blago doma nekaj ur. Če pa se dostava opravi meddržavna ali želite naročiti nekaj časa / datuma, lahko dostavo vaših pošiljk traja dlje.
Koliko vas bo dostava stala?
Stroški nabiranja in dostave bodo odvisni od razdalje, ki jo bo moral voditi šofer, in količino prepeljanega materiala. Cena se razlikuje glede na vrsto elementov, glede na njihove velikosti in dobavni rok. Ta merila odločajo, ali bo dostava stala bolj ali manj.
Ali potrebujem posebno dostavo kartice?
Po določenih vrstah prevoza nosilec ne bo treba odkriti nobene posebne kartice ali dostave blaga. Pogoji se lahko razlikujejo glede na vrsto blaga. Preden sprejmete, ne boste pozabili zagotoviti, da je izbrani dobavitelj lastnik veljavne licence in ima tudi potrebno zavarovanje blaga.
Storitve
Kaj vključuje storitev pobiranja in dostave?
Skoraj karkoli lahko najamete storitev za pickup in dostavo. Preberite, kaj lahko naročite za to storitev:
Dostava pohištva in naprav
Ali potrebujete velik kos pohištva, naprav ali drugih gospodinjskih izdelkov? Nimate kombija, tovornjaka ali priklopnika? Najem dostavne službe z večjim vozilom, ki omogoča voznika, ki prenaša blago od doma ali se premika na nov dom. Van gonilnik bo preveril podrobnosti, kot je število elementov, ki jih morate premakniti, velikost blaga in njegova možna krhkost. Dostava pohištva je lahko tudi blago iz priljubljenih trgovin, kot je IKEA. Preprosto napovejte gonilnike, kaj in kje bi radi pobrali in uredili, da vam ustrezajo.
Dostava paketov in letakov
Pustite svoje pakete svojemu podjetju in prihranite denar na kurirskih stroških. Če potrebujete pošiljko v določenem času samo reči. Dobavitelji vam želijo dati to storitev. Idealen je za rojstni dan, kjerkoli darila. Voznik bo preveril vaš paket, ugotavlja ali po nesreči ni krhka in če je tako, ga bo obvladal z značilno pozornostjo. O pravočasni dostavi bo prav tako poskrbel. Lahko se prijavite za distribucijo letakov in njihovega kataloga dostave za podporo lokalnega poslovanja. Če želite organizirati distribucijo za promocijo podjetij, bo vaš distributer moral vedeti število letakov ali katalogov, kjer želite, da jih dostavijo in dobavni čas.