Kako deluje
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava

Prenova kopalnice

Iščete polagalca ploščic za obnovo kopalnice? V tej kategoriji imamo 27.236 ponudnikov. Pošljite povpraševanje.

Začeti
33.307 registrirani strokovnjaki
90.063 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Prenova kopalnice

Potrebujete storitev na področju prenove kopalnic? Wilio vam bo pomagal najti kakovostne strokovnjake za rušenje in zidanje, polaganje ploščic, ožičenje stranišč, umivalnikov in tuš kabin. Cena prenove kopalnice je običajno odvisna od obsega storitev. Oglejte si več informacij o storitvah: zbiranje odpadkov in stroški barvanja, ki jih je zagotovil eden od naših gradbenikov 27.236 v kategoriji

Poglej tudi:Cene
33.307 registrirani strokovnjaki
90.063 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Storitve
Kaj vključuje obnovo kopalnice?
Izkušeni domači prvaki, monterji in graditelji vam lahko pomagajo pri majhnih kozmetičnih prilagoditvah vaše kopalnice. Zamenjajo tuš glave, vodne baterije, namestite vrata tuša prhanja ali celo namestijo vaš WC. Vendar, če iščete popolno popravilo kopalnice, potrebujete specialist za obnovo kopalnice. Seznam tega, kar lahko pričakujete, da boste delali z dobavitelji in strokovnjaki za obnovo kopalnice:
Korak 1. Namestitev in načrtovanje
Če želite ustvariti natančno ponudbo, bo videz glavni prostor. Stroški bodo razporejeni iz velikosti vaše kopalnice, od časovne učinkovitosti projekta (običajno 13 - 25 dni za obnovo celotne kopalnice) in iz potrebnih materialov. Ti si ti, ki je odgovoren za izbiro in naročanje vseh novih naprav in dodatkov - kopel, WC, enote, ploščice, itd Morate jih kupiti in zagotoviti obnovo pred začetkom. Vaš dobavitelj bo poslal ponudbo in pripravil načrt za vse, ki sodelujejo, da bi zagotovili, da bo vse šlo naprej, kot želite.
Korak 2. Nalijemo staro kopalnico
Gradbeniki in strokovnjaki za rušenje bodo odstranili opremo in bodisi shranjeni ali pokriti, da bodo zaščiteni med gradbenimi deli.
Korak 3. Pripravite se na novo kopalnico
Poleg tega vaš vodovodar in električar opravijo grobo opremljanje. To pomeni, da vstavite vodovodne in napajanje na mesto brez njene povezave. Nato pride na sceno, ki ga vaš mizar, stucco in ploščice, ki stoji ali pripravite stene in tla. To lahko traja 2 - 5 dni, odvisno od velikosti kopalnice in časa sušenja, ki je potreben za ometa, stiskanje in osnovne barve.
Korak 4. Dodajanje nove naprave
V tem koraku boste dejansko videli, kako pride do novega kopalnice. Prvič, vaše ploščice so položile ploščice in slikar izbrišete stene. Ko je suho, se lahko premakne vaše novo kopalniško pohištvo. Vaš vodovodar in električar bosta končala vse povezave. Drugi obrtniki uporabljajo hidroizolacijo in tesnilne mase na umivalnikih, tuši in kopeli. Končno, steklena oprema so nameščena kot vrata zrcala ali tuša.
Korak 5. Končni pregled in čiščenje
Ko je vse nameščeno in suho, bo vaš SPA prenovilnik opravil končni nadzor. Craftsmen bo čiščenje in razpolaganje vseh ostankov embalaže. Vaš dobavitelj lahko dokonča osnovno čiščenje, vendar boste morda želeli naročiti tudi strokovne storitve čiščenja, da bi vaša kopalnica ligotala.
Pogosto zastavljena vprašanja
Zakaj poiščite svojega strokovnjaka, da rekonstruirate kopalnico skozi Wilio?
Iščete strokovnjaka, ki nima prenove kopalnice? Ne glede na to, ali želite spremeniti oblikovanje kopalnice, ustvarite več prostora v njem, ali pa jo bo povečala pred prodajo nepremičnin, ste na pravem mestu. Poiščite rekonstrukcijo na vašem območju in končno zdravite svojo kopalnico nov videz, ki ga potrebuje. Najboljši način za najem dobavitelja SPA prenove je objaviti vaše povpraševanje po Wilio. To je hiter in enostaven način, da našli strokovno pomoč pravočasno in v okviru proračuna.
Kako pogosto potrebujete prenovo kopalnic?
Večina ljudi naredi svojo kopalnico vsakih 11-15 let. Če še niste pripravljeni na polno prenovo, ga lahko oživite s preprostim trikom: z rednim čiščenjem ploščic in masov. Torej zmanjšujete plesni in barvanje.
Kateri so ključni koraki za obnovo kopalnice?
Obnova kopalnice se začne s citatom in projektnim načrtom. Po potrditvi, dodatni ključni koraki: odstranitev starega kopalnice, vode in električne distribucije, gradbena dela, montaža novih naprav, vode in električnih priključkov, nato končno čiščenje in nadzor.
Kakšne koristi prinaša na najem strokovnjaka za obnovo vaše kopalnice?
Popolna rekonstrukcija SPA zahtevajo električno montažo in vodno delo, ki ga mora izvajati samo usposobljeno osebje. Poleg tega, ko lahko uživate v strokovnjaku, ste lahko prepričani o svojih obsežnih izkušnjah in najboljših orodjih. To bo samo končalo delo na visoki ravni.
Katere spretnosti in obrti se nanašajo na obnovo kopalnic?
Glavni sindikati, ki se ukvarjajo z obnovo kopalnic, vključujejo zgradbe, mizarji, ometa, ploščice, vodovodarji in električarji. Količina obrtnikov, ki jih boste našli, bo odvisna od obsega vaše prenovljene kopalnice.
Kakšna kvalifikacija in učna pisma bo potrebna moja obnovitev?
Dobro je preveriti, ali so vaši trgovci člani lokalnih stavbnih združenj z licencami in so zavarovani za gradbena dela. Primerna je tudi za njihove zadnje reference.
Koliko bo stalo mojo kopalnico?
Povprečni stroški delne obnove kopalnice na Wilio je 35 - 700 €, lahko pa so tudi večji, še manjši. Popolna prenova sega od 2 000 - 8 000 €, seveda, izjeme so lahko tudi izjeme, kjer to s proračuni leti v nebeške višine. Toda to so luksuzni primeri.
Potrebuje obrtnika za odobritev kopalnic?
Pri rekonstrukciji kopalnice bo verjetno treba ugotoviti, kakšne so potrebne strokovne licence za individualno uspešnost. Ne pozabite se prepričati, da ima obrtnike z ustreznim učnim pismom in tudi zavarovanjem.