Kako deluje
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava

Poroke

Iščete ponudnika za poroke, praznovanja, dogodke? V tej kategoriji imamo 2.960 ponudnikov. Pošlji povpraševanje.

Začeti
32.813 registrirani strokovnjaki
87.890 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Poroke

Potrebujete storitev na področju porok, praznovanj, dogodkov? Wilio vam bo pomagal najti kakovostne strokovnjake za varnost prostora, dekoracijo prostora, osvetlitev in zvok, DJ-je in glasbeno catering. Cena družabnih dogodkov je običajno odvisna od obsega storitev. Oglejte si več informacij o storitvah: fotograf, snemalec, moderator, ki jih zagotavlja eden od naših 2.960 strokovnjakov v dani kategoriji

Poglej tudi:Cene
32.813 registrirani strokovnjaki
87.890 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Kaj je del storitve
Načrtovanje pred dogodkom
Vaš vodja dogodkov bo začel razpravo o predhodnem načrtovanju, da bi potrdil bruto voznega razporeda, proizvajal možne lokacije in proračune. Nato bo uredila zavarovanje in dovoljenje, bo v stiku z lokalnimi občinskimi ali upravljalnimi organi. Upravitelj dogodkov lahko upravlja tudi komunikacijo z oglaševalskimi akcijami medijev in PR skupaj s proizvodnjo tržnega materiala, da se zagotovi maksimalna pozornost vaše akcije. Končno narisal podroben urnik.
Kraj in oprema
Z dopolnjevanjem datuma delovanja, vaš vodja dogodka začne nabaviti potrebno opremo in se strinja z vami na zadnji točki dogodka. To bo delovalo, da vam zagotovi najboljšo ponudbo za vas in opredelila ustrezne lokacije v okviru vašega proračuna za izbrani datum. Prav tako bo nadzor pogodb, pogajanja o možnih dogodkih in komunikaciji z dobavitelji Vaš vodja dogodka bo tudi zagotovila najem opreme, vključno z avdiovizualnimi, transparenti, nosilci in razsvetljavo. Usklajevali vse te dobavitelje.
Prejemanje zaposlenih in stik s tretjimi osebami
Potrebovali boste zadostno število ljudi na kakovost dogodka. Vloga dogodka upravitelja je zagotoviti, da vse pozicije zasedajo usposobljeno ali izkušeno osebje, ki je v celoti obveščeno o pričakovanjih dogodkov. Med akcijo bo nadzoroval dejavnost osebja, da bi zagotovila, da je vse v redu. Vaš vodja bo tudi v stiku s tretjimi osebami, vključno z govorniki in sponzorji.
Poročilo dneva
Nazadnje, vaš vodja dogodka bo pomagal pri upravljanju vašega dogodka na določenem dnevu, ko bodo prvič prispeli na sceno in bodo verjetno zadnji zadnja listi. Vse bo imelo pod nadzorom prizorov, da bi zagotovili nemoteno izkušnjo za vse udeležence. Celodnevni bodo odgovorili na vsa vprašanja o dobaviteljih in zaposlenih in govorcih. Lahko se osredotočite le na potek ukrepanja.
Pogosto zastavljena vprašanja
Zakaj najeti akcijski koordinator skozi Wilio? Shranite živce
Ali razmišljate o dogodku večine upravitelja za vaš načrtovani korporativni dogodek? Iščete nekoga priročno, ki se znebi stresa v vašem poročni dan? Za vsak večji dogodek (in mnogi manjši) boste našli en koordinator, ki skrbi za splošni brezhiben način delovanja. Zmanjšajte svoj stres in poiščite strokovnjaka, da vam pomaga, od rezervacijskih krajev in dobaviteljev, da organizirate ves dan. Na Wilio je enostavno najti izkušenega upravitelja dogodkov. Ne glede na to, ali organizirate poroko, pošteno, konferenco, športni dogodek, spust, zabave ali kaj drugega, bo pravi človek poskrbel za vse majhne (in velike) majhnosti prizorov, ki v velikem dnevu spremenijo vaše dejanje.
Kakšna je vloga vodje dogodkov?
Upravlja predhodno načrtovanje, organizacijo in logistiko celo dan. Zagotovilo bo, da bo vaš dogodek potekal gladko, zahvaljujoč dejstvu, da ima vse pod nadzorom in monitorjev monitorjev možnih problemskih točk.
Kakšne so prednosti najema upravitelja v primerjavi z organizacijo samopomoč pri dogodkih?
Glavna prednost je odličen čas varčevanja in strokovno organiziran in s tem bolj prijeten dogodek. Izkušeni vodja dogodkov bo uporabil preizkušene in preverjene procese, ki delujejo.
Kakšne sposobnosti bi morali iskati Upravljalnik dogodkov?
Biti mora natančen, organiziran in bi moral imeti učinkovite procese in postopke v roza. Dobri odnosi s ponudniki kakovosti in tretjimi strankami so ključni za uspeh. Druga točka za dobro so predhodne izkušnje pri upravljanju uspešnih delnic.
Ali upravljavci dogodkov potrebujejo posebne kvalifikacije?
Vaš vodja dogodka ni potreben, da ima formalne kvalifikacije, vendar mnogi diplomirajo. Prav tako obstajajo tudi poslovni, komunikacijski ali trženjski diplomanti med upravljavci dogodkov.
Kdaj je najbolje rezervirati svoje storitve?
Dodaten čas je bistvenega pomena. Idealno je 3-6 mesecev pred prihajajočim dogodkom, odvisno od njegove velikosti. Na ta način boste zagotovili dovolj časa za načrtovanje vseh podrobnosti in opreme potrebnih aplikacij in dovoljenj.
Kaj je najemanje dogodkov?
Stroški najema upravitelja dogodkov prek Wilio bo odvisen od vrste in velikosti akcije. Večja dejanja pridejo na več denarja. Dejansko zahtevajo obsežno načrtovanje, dolgotrajna naročila, veliko število gostov, dobaviteljev in potovanje na dolge razdalje.
Kaj vključuje storitve upravljanja dogodkov?
Vaš vodja dogodkov bo poskrbel za vse vidike vašega dneva in bo verjetno rešil vse težave, preden se boste naučili o njih. Ker vodja dogodkov ni vreden teme dogodkov ali okraskov (čeprav nekaj te ponudbe storitev), vendar obvladuje dogodek in njeno vožnjo scenov.