Kako deluje
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava

Popravilo strehe

Iščete serviserja strehe? V tej kategoriji imamo 18.296 ponudnikov. Pošlji povpraševanje.

Začeti
32.778 registrirani strokovnjaki
87.822 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Popravilo strehe

Potrebujete storitev na področju popravil streh? Wilio vam bo pomagal najti kakovostne strokovnjake za oceno vrste napak, zamenjavo strehe in barvanje. Cena popravila strehe je običajno odvisna od obsega storitev. Oglejte si več informacij o storitvah: material, kleparsko kladivo in ploščice, ki jih zagotavlja eden od naših krovcev 18.296 v kategoriji.

Poglej tudi:Cene
32.778 registrirani strokovnjaki
87.822 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Pogosto zastavljena vprašanja
Zakaj poiskati strokovnjaka za streho Orava na Wilio?
Streha mora biti pravilno zaskrbljena. Prikazana ali poškodovana streha je več kot nevšečnosti. Že na prvih trčenja in zmrzali lahko streha povzroči škodo na premoženju in ogroža prebivalce hiše. Popravila strehe ne sme biti nikoli zakasnjena ali za odložitev rešitev. Ne glede na to, ali potrebujete streho, da popolnoma zamenjate, popravite ali očistite pravilno, zadostuje, da imate nekaj klikov, da bi našli strokovnjak za popravilo strehe v vaši soseski. Wilio vam bo pomagal najti strokovnjaka za popravilo strehe, ki bo pomagal rešiti težave, ki jih povzroča veter, whirlpool, obrabo in nezadostno vzdrževanje.
Kakšne sposobnosti ima strokovnjak za popravilo strehe?
Vsaka vrsta strehe (sedla, Valbová, Polvalbová, šotor, Manzard, okrogla, žaga, stožca, stanovanje in drugo) zahteva poseben pristop in individualno rešitev gradnje, polaganja in drugih podrobnosti. Krovci in izpadniki vedo, kako popraviti streho s strokovnimi orodji, materiali in postopki. Vedo, da vam svetuje, kako izbrati ustrezno strešno strukturo in strešni materiali. Odstranejo stare strehe, zamenjajo poškodovane difuzijske folije, poškodovane strešne dele, namestite nove strešne kritine in spoja tesnila. Po potrebi zamenjajte ali popravite poškodovane strukturne elemente, kot je npr. rafters. Prav tako nadzorujejo varnostne postopke, ki jih je treba upoštevati pri visokem delu in v popravilu in montaži strehe.
Moja streha visi - kaj je mogoče storiti, dokler se strežnik ali Clamper ne pride do mene?
Če voda prodre skozi strop, jo ujame v vedra ali druge velike posode. Premaknite pohištvo ali osebne stvari, da ne udarite. Če je varno, lahko postavite neprepustno folijo ali plastiko z zadostno debelino, da preprečite prodor vode v sobo pri nizkih deževjih. Vendar pa nikoli ne gredo neposredno na streho, brez zadostne zmede in potrebnih zaščitnih elementov.
Koliko je popravek strehe?
Stroški dela bodo odvisni od količine dela, obseg škode, uporabljenih materialov in vrste dela, ki jih bo treba izvesti. Cena bo vplivala tudi, ali je delo cenjeno v skladu z metropavze, npr. Montaža grma, montaža prekrivanja, križanja, montaža svinca, korita in druga dela, ali moč kot celota, npr. Nameščanje okna strehe ali montažo dimniškega platišča. Cena lahko vpliva tudi na to, ali je strežnik ali ud v bližini ali mora priti na večjo razdaljo.
Imam strešne obloge in orodja za dostavo, ali dobavitelj bo prinesel svoje?
Običajno bodo strešniki in školjke prinesli vsa potrebna orodja in opremo, vendar je treba strešne kritine in druge gradbene materiale izplačati ali dostaviti ali izročiti strokovnjaki. Poskrbite, da imate vso potrebno gradivo. Najbolje je, da se strinjate, kakšne materiale je treba kupiti, preden potrdite ponudbo za popravilo ali namestitev strehe.
Kako pride do poškodbe strehe?
Poškodbe strehe lahko izhajajo iz različnih vzrokov: nepravilna namestitev strehe, poškodbe vetra, whirlpool, majhne škodljivce, kot so ptice ali miši, in nezadostno vzdrževanje. Poleg tega nekateri strešni materiali imajo življenje le 15 do 20 let, tako da se lahko strešni čas zamenja, idealna pravica, preden se utrujeni material začne razpenjati.
S kakšnimi strešniki mi lahko strokovnjaki pomagajo?
Najpogostejši problem, s katerim vam strešna streha vam pomaga, je strešna streha. Razlog je lahko razpokana ali izhlapela, poškodovana hidroizolacijska strešna folija ali problem s površinsko tesnilno maso. Druga pogosta težava se ponavadi zamaši, razpokana ali zlomljena korita in drenažne cevi, ki lahko povzročijo vodo s strehe.
Kako najdem dober strokovnjak za namestitev ali popravilo strehe?
Ustvarjanje povpraševanja Wilio je hiter in enostaven način, da najdete izkušene in pripravljene strokovnjake za Klampir in strešne kritine v vaši soseski. Wilio vam bo pomagal najti strokovnjaka, ki lahko prilagodi čas in naredite vse delo, ki ga potrebujete.
Kako dolgo bo popravila strehe?
Popravek strehe lahko traja več dni, odvisno je od velikosti strehe in obsega škode. Postopek popravkov bo odvisen tudi od vremena, ker je večina popravil streš mogoče storiti le v ugodnem vremenu, ko ne dežuje.
Kakšno delo naredi strokovnjak za popravilo strehe?
Krovci in školjke popravijo in namestijo nove strehe, da zagotovijo njihovo neprepustnost in odpornost na vremenske vplive. Sodelujejo tudi z drugimi strešnimi elementi, kot so žlebovi in ​​vodilni ali sončni kolektorji.
Katere storitve so lahko del popravila strehe?
Streha za vzdrževanje in čiščenje
Ne glede na to, ali morate očistiti streho in preventivno preveriti ali potrebovati redno vzdrževanje, vam bo Wilio pomagal najti ustrezen strokovnjak. Preveril bo vašo streho, identificira vse težave in predlaga postopek, tako da streha izgleda kot nova. Streha mora biti redno nadzorovana in vzdrževana z zaščitnimi premazi in tesnila za podaljšanje njegovega življenja.
Namestitev strehe
Ne glede na to, ali gre za namestitev strehe nove hiše ali izmenjavo strehe starejše hiše, strokovnjak za popravilo in namestitev strehe zagotavlja, da bo vaš dom suh, varen in odporen na vse vreme.
Popravilo strehe.
Vsaka poškodba strehe je treba popraviti, preden pride do mila, poškodbe nepremičnine z vodo in glivami. Strokovnjak za popravila strehe bo ocenil škodo in predlaga, kako nadaljevati. Popravek je lahko tudi težaven in lahko vključuje izmenjavo strešnih kritin, odpravo rje in popravilo kovinskih delov ali zamenjavo tesnilnega materiala ali pritrdilnih elementov.
Namestitev in popravilo korit
Sistem odstranjevanja vode s strehe, ki tvorijo korita in odtočne cevi, je pomembna za dolgo življenjsko dobo strehe. Če so strehe zamašene, zarjavele, poškodovane, raztrgane iz zamrzovanja ali puščanja, lahko povzročijo različne težave. Strokovnjak za popravilo strehe lahko pomaga pri namestitvi novih žlebov, popravkov poškodovanih žlebov in vodi ali čiščenje žlebov.
Kakšno delo je lahko del popravila strehe?Vrste poročila
Odstranjevanje ali popravljanje zlomljenih plošč, plošč, asfaltnih ali plastičnih oblog ali strešne kritine iz drugih materialov in latja Pokriva pokrita strehe, skodle, ploščice, plošče, plošče, in z rezanjem in dodatki Preverjanje lesenih konstrukcij, žarkov in splavar Namestitev listov za lepenje na strehah Montaža grma Trube s decovering. Skupščina in pogodbena folija Rezanje in polnjenje dimnikov in sten Vgradnja verige Namestitev vodij in žlebov Tesnilni strešni spoji z Malto Namestitev strešnih oken
Nasveti in nasveti
Ne pozabite skrbeti. Krovci lahko naredijo veliko več kot samo namestitev nove strehe. Lahko popravijo dele strehe, zamenjajte stare strešne kritine, popravila pladnje in odtoke ter preverite, ali v prihodnosti ne bi bilo treba preprečiti nadaljnje težave. Preverite izvedbo Da bi se prepričali, da so bila vsa dela kakovostna, preverite delo med njenim tečajem, kot tudi po tem, ko ga dokonča. Proračun in čas Ne pozabite dodati svojih zahtev za dokončanje izvajanja. Če imate določen proračun, ki ga je treba upoštevati, upoštevajte, da je ponudnik storitev že na začetku.
DemonstracijaDemonstracije realizacij naših ponudnikov
Popravilo strehe
Nejc T.
Popravilo strehe
Rene R.
Popravilo strehe
Marko B.
Popravilo strehe
Matija R.
Popravilo strehe
Maj T.
Popravilo strehe
Lan D.