Kako deluje
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava

Popravilo pohištva

Iščete mizarja za popravilo pohištva? V tej kategoriji imamo 22.223 ponudnikov. Pošljite povpraševanje.

Začeti
32.719 registrirani strokovnjaki
87.714 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Popravilo pohištva

Potrebujete storitev popravila pohištva? Wilio vam bo pomagal najti kakovostne strokovnjake za menjavo in okovje vrat, barvanje, manjša popravila. Cena popravila opreme stanovanja je običajno odvisna od obsega storitev. Oglejte si več informacij o storitvah: površinsko brušenje in poliranje, stroški pošiljanja, zamenjava ročajev, ki jih zagotovi eden od naših serviserjev 22.223 v kategoriji.

Poglej tudi:Cene
32.719 registrirani strokovnjaki
87.714 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Storitve
Pontel Popravila
Med skupnimi težavami s posteljo vključuje lomljene rešetke, opraskane lesene in zlomljene okvirje. Ali pa potrebujete popravilo vez, njegovo brušenje in razbarvanje, da ste pripravljeni na vašega otroka. Pred pojasnitvijo vaših možnosti bo ocenila vaš popravilo pograda ali pritrjevanje poškodbe razprave iz kavč. Nato uporablja stvari, kot so lepila, rezervni deli, abrazivni papir, ponudba in barva, da bi vaša postelja izgledala najboljša.
Popravki omara, omare in predalov
Popravila kuhinjskih omaric in kuhinjske vtičnice lahko vključujejo izmenjavo tirnic in tečajev vtičnic ali slikarstva in brušenja. Popravilo omara je običajno odvisno od tega, ali je samostojna ali vgrajena garderoba. Pogosti problemi vključujejo lomljena vrata, police in tečaja. Morda boste morali najti mizarje za naprednejša popravila.
Popravek kavča in oblazinjenja
Popravilo oblazinjenja je ena najpogostejših vrst zamenjave pohištva. Večina kavč začne delati malo stresa, ki se začne od rezanih vzglavnikov, da raztrgamo tkanino, preden ste dejansko pripravljeni zamenjati. Popravek v dnevni sobi lahko vključuje odstranjevanje madežev, popravilo zlomljenih nog ali okvirjev ali zamenjavo trakov, zipe, pene ali vzmeti. Popravila občinitev lahko vključujejo tudi prilogo ali zamenjavo delov, kot so motorji, električni priključki, kabli, vzvodi, dvižni vodi in več. Ali če morate popraviti usnjeno pohištvo, lahko vaš tehnik rešuje težave, kot so bledenje, praske in piling.
Popravilo mize, mize in stolov
Lahko popravite različne tabele, od večerje po popravilu namiznih svetilk in kavnih tabel. Večina tabel je narejena iz lesa, ki je običajno popravljena, vključno z ponovno namestitvijo zlomljenih nog, brušenja in odvajanja. Če potrebujete popravilo stolečega stola, lahko vaš Handyman pogleda na izmenjavo ključnih delov, kot so omejitve za komolce, kolesa in vzvodi, medtem ko jedilni stol popravil običajno vključujejo ponovno prevleko, pritrjevanje zlomljenih nog, brušenje in barvanje.
Pogosto zastavljena vprašanja
Zakaj pohištvena popravila po pohištvu skozi Wilio?
Če vaše pohištvo izgleda malo slabše v smislu obrabe, vam ni treba kupiti novega. Držite najljubšo kavč, stol ali za mizo, ki je veliko dlje in dobite fiksno pohištvo. Vzdrževalni človek lahko obnovi in ​​popravi pohištvo, ki se začne z vgradnimi blazinami na kavču in lomljenih nogah nog, na opraskane namizne plošče in stole, ki ne bodo Gradbor. Pohištvo, ki ga boste pripravljeni za uporabo kot nov, v trenutku. Najboljše mesto za iskanje handyman za popravilo pohištva je Wilio. Objava povpraševanja je preprosta, nato pa samo preverite menije in rezervirajte strokovnjaka za popravilo pohištva v času, ki vam ustreza.
Imam pohištvo, da popravim ali zamenjam?
Če je vaše pohištvo kakovost, del kompleta ali ima sentimentalno vrednost za vas, je verjetno najboljša izbira njegove restavracije. Verjetno prihranite denar in bolje je za okolje.
Kaj so najpogostejša poškodba popravil in pohištva?
Oblazinjeno pohištvo nagiba, da nosijo in ustvarjajo luknje, medtem ko je leseno pohištvo (na primer tabele in stoli) dovzetni za praske in zlomljene noge.
Ali potrebujete posebno kvalifikacijo za popravilo pohištva?
Popravi pohištvo lahko vsi. Vendar pa je veliko ljudi, ki delajo s pohištvom, je končalo mizarstvo in imajo izkušnje z različnimi materiali, iz lesa po koži.
Kako dolgo traja pohištvo?
Osnovno pohištvo Popravila lahko traja le 30 minut, vendar večje popravila (zlasti popravila oblazinjenja ali lesene obloge) lahko traja več dni.
Ali boste popravili moje pohištvo na mestu ali širše?
Na voljo je enostavno popravilo pohištva. Vendar pa v primeru izterjave, ki zahteva več časa ali posebne opreme, lahko vaš serviser opravi delo zunaj delovnega mesta.
Koliko stanovanj pohištva?
To bo odvisno od vrste pohištva, število kosov, uporabljenih veščin in od tega, kako dolgo bo opravil dokončanje naloge.
Kaj vključuje popravilo pohištva?
Polja pohištva vključujejo mešanico predelave lesa in oblazinjenja, odvisno od vrste pohištva in popravila. Večinoma bo vaš popravilo prišel domov, če pa potrebuje več časa ali opreme za dokončanje popravil, lahko pohištvo odpelje domov z vami.