Kako deluje
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava

Polaganje ploščic

Iščete polagalca ploščic za polaganje tlakovcev in ploščic? V tej kategoriji imamo 30.010 ponudnikov. Pošlji povpraševanje.

Začeti
33.130 registrirani strokovnjaki
88.827 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Polaganje ploščic

Potrebujete storitev na področju tlakovanja in polaganja ploščic? Wilio vam bo pomagal najti kakovostne strokovnjake za geodetsko delo, odstranitev originalnih talnih oblog, izravnavo površine, polaganje novega poda. Cena polaganja ploščic je običajno odvisna od obsega storitev. Oglejte si več informacij o storitvah: izravnavanje, tesnilna masa, tesnila in letve, ki jih ponuja eden od naših tlakovcev 30.010 v kategoriji.

Poglej tudi:Cene
33.130 registrirani strokovnjaki
88.827 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Pogosto zastavljena vprašanja
Zakaj iskanje strokovnjaka za ploščice in tlakovanje na Wilio?
Nove ploščice in tlakovanje lahko spremenijo vašo kopalnico, kuhinjo ali teraso. Ta elegantna in trpežna površina se preprosto vzdržuje, očisti, trajajo dolge lepe in brez prask. Glede na kakšne materiale, oblike in barve plašča izberete, da vam predstavite svoje domače vzdušje in stil. Kakšno utelešenje izberete? Keramika, porcelan, granit, marmor, kamen, skrilavec ali terakota? Ključ do čudovite ploščice je najti strokovnjaka, ki bo dobro delo v svojih naseljih. V dobro opravljenem, bo vsaka ploščica pravilno postavljena in na površini ne bo neenakosti. Priročna ploščica je lahko odvisna od njih, da so vsi vzorci položene, z enotnim in najtanjšim maso. Wilio vam bo pomagal najti spretno strokovnjak za namestitev ploščic in ploščic, ki so pripravljeni vkrcati na vaš projekt, ko vam ustreza.
Kakšne sposobnosti dela ploščica?
Tilers delajo s celo vrsto materialov, kot so keramika, terakota, kamen, steklo, granit in marmor. Zakladi ploščic običajno vključuje pripravo površin in poravnavo mavca, če je potrebno, nadaljnje rezalne ploščice za velikost in obliko, polaganje ploščic sami in njihovo maso. Veliko ploščic deluje, zlasti pri rekonstrukciji, zahteva odstranitev prejšnje površine pred začetkom dela.
Katere vrste dela počnejo Tiler?
Profesionalni ploščice ploščice ploščice in stene ploščic, ploščic ali ploščic. Najpogosteje nagibanje kuhinje ali kopalnice, a tlakovanje in ploščice se pogosto uporabljajo na hodnikih, na terasah, garažah, v bazenih ali na baples. Nekatere ploščice delajo tudi s posebnimi materiali in tehnikami, kot so mozaiki.
Koliko stane Tiler?
Stroški dela bodo odvisni od tega, koliko kvadratnih metrov kvadrata bo tlakovanje ali plošče, ki jo je treba postaviti, in tip ali velikost uporabljenega materiala, kot je. Granit, marmor, keramika in drugi, ker so nekateri materiali zahtevnejši umazanijo, kompenzirajo ali nadomestijo. Cena lahko vpliva tudi na to, ali na klešče, rezane robove, okrogle vogale, ali nanesite silikonsko tesnilo. Cena povijanja delovne cene ne vključuje cene same ploščice in večinoma celo lepila, maso na spoje ali tesnjenje silikonov. Pri primerjavi ponudb priporočamo, da izračuni vsebujejo enake vrste in količino materialov, dokler naj bi ga dobavi. Cena lahko vpliva tudi na to, ali je treba odstraniti izvirne ploščice, ne glede na to, ali so pred-dela potrebna in da je plošče ali mora priti iz večje razdalje. V običajnih cenah na kvadratni meter, kvadrat prevzame, da so vse stare ploščice odstranjene in čista in ravno površino je pripravljena za začetek dela, tako da, če ne potrebuje v vaši nalogi. Poleg tega povijanje domneva, da bo kvadratna ali pravokotna soba rednih oblik. Če je soba nestandardna in robusten, lahko zahteva več rezalnega materiala za prilagoditev materiala, prav tako pa bo vplival na stroške dela.
Imam ploščice in orodja za dostavo, ali Tiler bo prinesel svoje?
Ploščice običajno bodo prinesle vsa potrebna orodja in opremo, toda ploščice, ploščice in drugih gradbenih materialov je treba plačati po posvetovanju s ploščicami ali vam ponudili. Vedno se prepričajte, da imate vso potrebno gradivo. Najbolje je, da se strinjate, kakšne materiale je treba kupiti, preden potrdite ponudbo na delovnem mestu.
Kako najdem dobro ploščice?
Na Wilio preprosto najdete priročne in pripravljene strokovne na tlakovanje in ploščice iz vaše okolice. Samo vnesite povpraševanje, odgovorite na nekaj vprašanj o tem, kaj moraš utivo ali ploščice vprašati in počakati na ponudbe iz izkušenih ploščic.
Kako dolgo traja ploščice?
To je odvisno od materiala, od količine potrebnih pripravljalnih del in koliko metrov ploščic ali tlakovcev bo treba vprašati. Manjše delo je mogoče storiti v nekaj urah, medtem ko večji projekti, kot so odstranjevanje in namestitev novih ploščic v kuhinji in kopalnice, lahko traja več dni.
Lahko naredim ploščice?
Zdi se, da lahko kopalnico ali kuhinja res vsakdo. Ampak, da popravite napačne ploščice, je treba popolnoma razstaviti celotno namestitev in začeti popolnoma od začetka, pogosto zahteva, da kupujejo nove materiale. To ni le zamuden, ampak tudi drag.
Nasveti in nasveti
Dobra naloga je osnova Pišite v nalogo, kot je mogoče, opis tega, kar morate opravljati, in v kolikšni meri razumeti, kaj je vaša ideja. Preverite izvedbo Da bi se prepričali, da so bila vsa dela kakovostna, preverite delo med njenim tečajem, kot tudi po tem, ko ga dokonča. Proračun in čas Ne pozabite dodati svojih zahtev za dokončanje izvajanja. Če imate določen proračun, ki ga je treba upoštevati, upoštevajte, da je ponudnik storitev že na začetku.
Katere storitve zagotavljajo ponjave?Storitve plošče
Kopalniške ploščice Talne ploščice Ploščice v kuhinji. Popravila / zamenjava poškodovanih ploščic Odstranjevanje ploščic Pritrjevanje sproščenih ploščic Kamin ploščice Terasa pločnik Potni list / vhod / stopnišče Kuhinjski poklici Bazen ploščice Zunanje ploščice
DemonstracijaDemonstracije realizacij naših ponudnikov
profile image
Polaganje ploščic
Erik N.
profile image
Polaganje ploščic
David N.
profile image
Polaganje ploščic
Filip V.
profile image
Polaganje ploščic
Mark J.
profile image
Polaganje ploščic
Jaša G.
profile image
Polaganje ploščic
Jaka S.
profile image
Polaganje ploščic
Martin Z.