Kako deluje
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava

Polaganje pločnikov

Iščete ponudnika za dostopno cesto, pločnik? V tej kategoriji imamo 23.066 ponudnikov. Pošljite povpraševanje.

Začeti
32.814 registrirani strokovnjaki
87.890 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Polaganje pločnikov

Potrebujete storitev z dovozne ceste, pločnika? Wilio vam bo pomagal najti kakovostne strokovnjake za geodetske storitve, izkope, gradnjo pločnikov in dovoznih cest. Cena cest in pločnikov do objektov in nepremičnin je običajno odvisna od obsega storitev. Oglejte si več informacij o storitvah: asfalt, beton, grajska tla, orodja in stroški pošiljanja, ki jih zagotavlja eno od naših plinskih podjetij 23.066 v kategoriji

Poglej tudi:Cene
32.814 registrirani strokovnjaki
87.890 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Storitve
Kaj vključuje polaganje pločnika?
Plast ploščice vam lahko pomaga pri izvajanju dela, ki vključuje polaganje ali popravilo ploščic (ploščic) na dovoznih poteh, pločnikih in zunanjih terasah. Izkazujemo, kaj lahko pričakujete od vsakega polaganja tal:
Dovod
Nepogrešljiv del vsake hiše je dostopna cesta, ki je tudi eden od pogojev za hišo hiše. Vožnji tlakovanje povečuje privlačnost vaše hiše in njegovo vrednost. Vaša miza začne delo pripraviti substrat. Podlaga mora biti dovolj močna in podporna, pa tudi za sprostitev z padavino vodo. Zmanjkajo se in izenačijo površino, bruto osnovno plast, ki jo tvori kamen, ki mora kompakrati z uporabo vibrirajoče plošče. Poleg tega na splošno sledi usklajevanju krogov, ki definirajo površinsko mejo, prekrito s tlakom za ključavnico in jo pojejo. Nato je treba uporabiti fino osnovno plast kamenske simpatije in stisnjeno. Zadnji korak je gliva finih kamenčkov, ki so namenjeni za blokiranje tlakovanja. Njegova površina mora biti enaka njegovi poglobljeni uniformi in stisnjenemu. Po polaganju tlakovanje, i. Ostanite posamezne bloke v bližini strani ob strani na površini pripravljene. Končno, vsebnik napolni sklepe med pločnikom peska.
Objavljanje terase
Potrebujete nekaj ploščic (ploščic) na vaši terasi ali okoli bazena? Tlakovane površine, ki so nastale iz tlakovanja, zmanjšujejo območje trate in zmanjšajo njegovo košnjo in vzdrževanje, so gladke in enake. Za zunanji bazen je primeren za zmrzano in protizdrsno tlakovanje. Vaš dobavitelj pločnika vam bo pomagal izbrati najboljšo ploščico, ki bo razpravljena s fasado in arhitekturo hiše. Zagotavljali bomo strokovni dostop in zadovoljstvo strank.
Tlakovani pločniki.
Tlakovanje je lahko praktična in privlačna alternativa betonskim plošcem. Vaš dobavitelj lahko z E.G. Brick Pločnik za razkladanje poti ali vrtnih pločnikov katere koli oblike in krivulje. Označujejo načrt za dostop, temeljito pripravimo stisnjen substrat in laične opečne ploščice v setnem vzorcu. Končno, vsebnik napolni sklepe med pločnikom peska.
Umazanje popravila
Čeprav voznje, tlakovanje pločnikov ima dolgo življenje, se občasno zgodi, da je poškodovana, razpoka ali amortizacija. Na srečo je popravil takih tlakovanje običajno hitro. Preprosto poškodovani pločnik izbere in nadomešča nove ploščice. Vaš dobavitelj pločnikov bo to učinkovito storil za vas.
Pogosto zastavljena vprašanja
Zakaj naročite polaganje s polaganjem skozi Wilio?
Ali potrebujete strokovnjake, ki bi vam pomagali s ploščicami? Tlakovanje je praktična in privlačna izbira za vrsto popravkov terena, vključno s pločniki, površinami s terasami, dovozi in celo vrt - travniki in robovi bazena. Jemanje ploščic je tehnično zahtevno delo in vsi ga ne nadzorujejo. Dovolite, da to opravilo uresniči strokovnjake v vaši okolici, ki to počnejo profesionalno, veliko hitreje, da bi vaš novi prostor čim prej uporabiti. Najboljše mesto za iskanje strokovnjakov za ploščice za polaganje je Wilio. Od sto izkušenih obrtnikov bomo našli nekoga, ki vam bo pomagal pri polaganju tlakovanja, ne glede na velikost površine.
Zakaj bi pustil, da ne polagam strokovnjakov za tlakovanje in ne delam sama?
Tlakovanje zahteva hudo fizično napora in izkušnje. Profesionalna plast bo prinesla dolgoletne izkušnje in vsa potrebna orodja in tehnologijo, da bi vaša nova področja izgledala odlične, obarvane in trajajo dolgo. Potrebno je imeti dolgoročno stališče, ker je amaterski shranjen pločnik na nepopolna tlakovana površina izgleda takoj po depozitu Ok, vendar se razmik časa zaradi vremenskih razmer bo začel izpustiti, izpustiti in nastala neenakost in neželene razlike .
Tlakovanje ali beton - kaj je bolje?
Še pred kratkim je bil konkret najbolj razširjenega materiala za krepitev poti in dostopnih cest. Ampak to je trenutno zaklenjeni tlak (kocke ali plošče) betona. Uporabljajo se oba materiala, vendar je bolj praktična in lažja za zamenjavo več razpokanih ploščic za popravilo poškodovanega betona. Da bi dosegli izvirni videz in končno si lahko privoščite betonske ploščice, bi lahko bili boljša izbira za vaš dom. Prednost tlakovanja je možnost razstavljanja in ponovnega polaganja.
Naj naročim nov ali rabljen pločnik?
Uporabljeni materiali vam lahko prihranijo veliko denarja, medtem ko kupujejo, če imate omejen proračun, in ne motite svojega časa s čiščenjem. So dobra izbira, če niste težko in boste našli zadostno količino v isti zasnovi za dokončanje projekta. Pomanjkljivost je omejena z izbiro rabljenega tlakovanja. Ponudba novih materialov je veliko bolj raznolika; in njihovo življenjsko dobo v estetskem stanju veliko dlje.
Kakšna oprema in potrošni material moram zagotoviti vašo plast?
Vaš pločnik bo prinesel svojo opremo in orodja, vendar običajno zahteva, da naročite osnovne materiale, vrnjeno tlakovanje. Lahko vam svetuje z ustreznim tatokom in znesek, ki je potreben za vaš projekt.
Kako dolgo traja ponavadi - polaganje tlakovanja?
Na majhnem namizju je vaš dobavitelj sposoben delati v nekaj urah, z dolgimi in širokimi cestami in velikimi terasami pa bodo delovali tlakovanje bo trajalo več dni.
Koliko stane ploščica?
Stroški se bodo razlikovali glede na velikost in utemelj območja, kompleksnosti blokov in obsega dela. Polaganje tlakovanja zaklepanja (pločniki in parkirišča za osebne avtomobile) brez naravnih del stanejo približno 12 € / m2. Cena je območje območja, induciranje in umaknjevanje grobnega substrata (v debelino 30 cm), umik postelje, polaganje ploščic, prevrnitev in pavel pločnik. Polaganje tlakovalnega tlaka že stane približno 7 € / m2; Polaganje krogov 4 € / BM.
Potrebujem licenco strokovnjaka?
Ne. Najboljša vizitka iz kozarskega / pločnika je njena prejšnja služba, zato se ne bojte, da bi vprašali reference in po možnosti ogled njegovega dela.