Kako deluje
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava

Obnove

Iščete strokovnjaka za sanacijo in rušenje? V tej kategoriji imamo 23.862 ponudnikov. Pošlji povpraševanje.

Začeti
32.790 registrirani strokovnjaki
87.845 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Obnove

Potrebujete storitev sanacije in rušenja? Wilio vam bo pomagal najti kakovostne strokovnjake pri odstranjevanju umazanije, celjenju različnih materialov, rušenju predmetov. Cena sanacijskih in rušitvenih del je običajno odvisna od obsega storitev. Oglejte si več informacij o storitvah: najem opreme za rušenje, orodja za rušenje, ki jih nudi eden od naših 23.862 strokovnjakov v dani kategoriji.

Poglej tudi:Cene
32.790 registrirani strokovnjaki
87.845 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Pogosto zastavljena vprašanja
Zakaj najem specialista za rušenje prek Wilio?
Iščete storitve rušenja? Strokovnjak za rušenje učinkovito razpolaga z notranjimi in zunanjimi zgradbami ali, na primer, odstrani ploščice v vaših nepremičninah. Ima izkušnje z orodji za rušenje, tako da bodo vse rušenja varno in v skladu s predpisi, tako da lahko nadaljujete naslednjo fazo vašega projekta. Dodajte svoj projekt Wilio in vas bomo poveželi z najboljšimi lokalnimi rušilnimi podjetji. Preprosto pojasnite, kaj morate porušiti, ko je to potrebno in ali je treba materiale ohraniti ali zavrže.
Kdo je prodajalec rušenja?
Usposobljeni dobavitelj rušenja varno razstavljanje različnih in začasnih struktur. Rušitve se lahko opravijo na začetku večine rekonstrukcij za začetek dela.
Katere so skupne vrste rušilnih storitev?
Strokovnjaki za rušenje običajno rušijo, razstavljanje in odstranjevanje kopalnic, ploščic, lopa in stene. Običajno razpolagajo z vsakim materialom za odpadke ali umik za recikliranje.
Kakšna so skupna orodja in tehnike, ki jih uporabljajo podjetja za rušenje?
Vaš dobavitelj rušenja izbere ustrezna orodja in tehnikah, odvisno od velikosti in lokacije vašega predmeta, vendar so najpogostejše uporabljene metode dekonstrukcije ali mehanske rušenja. Dekonstrukcija se izvede z roko z uporabo sekund, zavetišč in izvijačev, medtem ko mehanske rušenja vključujejo naboje, buldožerji in bagri.
Ali obstajajo zakoni ali dovoljenja, ki bi lahko vplivala na rušenje?
Da. Odločitev o dovoljenju vplivajo dejavniki, kot so okolje, kulturna dediščina in vpliv rušenja na videz območja. Licence in dovoljenja za rušenje urejajo vladne zakone in lokalne oblasti.
Koliko stane za najem dobavitelja dela rušenja?
Povprečne stroške rušenja storitev je običajno od 60 do 80 evrov na kvadratni meter. Vaš dobavitelj rušenja lahko zaračuna več ali manj glede na kompleksnost dela, stroške najema mehanskega orodja za rušenje, čas, potreben za porušitev in ali morate odstraniti odpadke.
Kaj vključuje storitev rušenja?
Strokovnjaki za rušenje Odstranite notranje in zunanje strukture, ploščice in tlakovanje, roko ali z uporabo večjih strojev, kot so bagri in buldožerji. Če želite odstraniti stavbo, se bodo podrobnosti naučili, kdaj naročite storitve rušenja prek Wilio.
Storitve
Rane
Ali morate odstraniti vrtne stene, notranje stene ali stolpce? Hitro vaš dobavitelj za rušenje, ki je zrel in odstrani ruševin. Odvisno od velikosti in lokacije stene bo vaš strokovnjak delal bodisi rok ali stroje, kot je torba. Če so potrebni specializirani stroji, bo ena kvalificirana v umetnosti razpravljala o dostopu do lastnine in stroške stroja in doda vaš izračun cene. Če je stena izdelana iz opeke ali lesa, upoštevajte dobavitelja, da ohrani in ponovno uporabi ali prodaja materiale.
Vleka kopalnice
Ali boste obnovili kopalnico? Potem morate porušiti svojo trenutno kopalnico. Demolition kopalnica vključuje umivalnike umivalnike, kopeli, tuši, sanitarije, ploščice in stene. Strokovnjak za rušenje jih lahko zavrže ali shrani za zakupljeno skladišče za plačilo. Po rušenju, obrtniku, ki lahko obnovijo kopalnico za ponovno uporabo sanitarnih in materialov, ki ste jih odločili za ohranitev.
Odstranjevanje ploščic
Zagotovite strokovno odstranjevanje ploščic, da zagotovijo zaščito vašega doma in zdravja iz prahu in nevarnih odpadkov. Če želite zapustiti ploščice, vaš dobavitelj s kladivom, dleta in strgala previdno odlepiti. Če se ploščice lahko zavržejo, bo uporabljala kladivo ali kroglo. Ne glede na metodo odstranitve, bi morala strokovna odstranitev ploščic povzročiti minimalno škodo na osnovni površini. Dobavitelj rušenja lahko ponudi tudi površinsko zdravljenje, tako da je pripravljen na nove ploščice. Pred odhodom, območje in (če je vključeno v ceno rušenja), je z vami lomljeno ploščico.
Odstranitev zavetišča
Če potrebujete kovinske ali lesene zavetišča, boste verjetno potrebovali več kot en rušilni delavec in dobavo ali zabojnik za odpadke, ki nastanejo nastale odpadke. Ko vaš dobavitelj pride na mesto, zatočišče, materiali, kot je kovina, prevzamejo v ostanke in materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti. Nekateri dobavitelji dela rušenja upoštevajo pri določanju cene dela, zato je dobro zagotoviti fotografije in toliko podrobnosti o tem, kaj je vaše zavetišče zgrajeno.