Kako deluje
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava

Obnova kuhinje

Iščete mizarja za prenovo vaše kuhinje? V tej kategoriji imamo 25.925 ponudnikov. Pošlji povpraševanje.

Začeti
33.306 registrirani strokovnjaki
90.034 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Obnova kuhinje

Potrebujete storitev na področju prenove kuhinj? Wilio vam bo pomagal najti kakovostne strokovnjake pri demontaži originalne kuhinjske enote, izdelavi in ​​montaži nove kuhinjske enote, priklopu aparatov, montažnih delih in pleskanju. Cena prenove kuhinje je običajno odvisna od obsega storitev. Oglejte si več informacij o storitvah: zbiranje odpadkov, nakup naprav, pregledi električne energije in plina, ki jih izvaja eden od naših graditeljev 25.925 v kategoriji

Poglej tudi:Cene
33.306 registrirani strokovnjaki
90.034 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Pogosto zastavljena vprašanja
Zakaj rezervirate obnovo kuhinje skozi Wilio?
Večina družin prevzame vašo kuhinjo ali potrebe, ki posodabljajo kuhinjo 10 - 15 let. Torej, če menite, da je vaša kuhinja potrebna sprememba, je lahko čas Obnoviti kuhinjo. Professional Kuhinjski obnovitev bo opravil vašo obnovo hitreje in na višji ravni in se lahko shrani denar. Strokovnjaki lahko obravnavajo vse podrobnosti, ki jih je treba varovati poleg žongliranja med delom, otroci in življenjem, ki ne ostanejo obtičali v kuhinji. Rezervacija vaše kuhinje Via Wilio vam omogoča dostop do tisočih kvalificiranih lokalnih trgovcev v okviru vašega proračuna. Našli boste izkušenega strokovnjaka, ki lahko obravnava vse delo iz načrtovanja po končani ali tak, ki bo obravnaval nalog, ki jih potrebujete za pomoč pri.
Najem profesionalnega obnovitvene kuhinje ali obnovitev kuhinje na svoje?
Najem profesionalnega prenosne storitve kuhinja je odličen način, da prihranite čas, izogibanje poškodb in doseganje najbolj profesionalnega zaključka, in celo najnovejši obrti na svetu bodo potrebovali strokovno podporo med obnovo od plovil in električarjev.
Kako se lahko pripravim na obnovo kuhinje?
Najprej preglejte želeni slog, barve in temeljito uredite kuhinjo in nato ustrezno načrtujte svoj proračun. Med prenovo boste morali pripraviti na življenje brez kuhinje, tako da rezervirate prostor za shranjevanje in vlagate v električno posodo za praženje in se pripravite na vsaj mesec hrupa in prahu.
Kakšni so koraki za obnovo kuhinje?
1. Izberite oblikovanje, materiale in nastavite svoj proračun. 2. Odstranite dele vaše obstoječe kuhinje, ki ga želite zamenjati. 3. Po potrebi izvedite vodovodne in posodabljate električne inštalacije. 4. Namestite nove ploščice, kuhinjo, razsvetljavo in aparate.
Storitve
Kaj vključuje Obnova kuhinje?
Vsak projekt prenove kuhinj se začne s razporejanjem in oblikovanjem. Prepričajte se, da veste, katere elemente želite spremeniti, odstraniti in posodobiti in koliko bo verjetno stojilo, ker morda ne boste morali prilagoditi v proračunu. Če so nekateri deli še vedno V dobrem stanju in so v skladu z novo zasnovo, jih lahko ohranite, kot so in da uporabljajo svoj proračun za nadaljnje funkcije. Po načrtovanju vaše prenove (in premestitev vseh hrane in jedi) bodo nadaljnje korake odvisni od tega, kaj ste vključili v svoje načrte:
Uničite svojo obstoječo kuhinjo
Prvi korak, ki bo vaš strokovnjak običajno odstranjevanje vaše obstoječe kuhinje ali katere koli dele v njem ne pustite. Začela se bo z odstranitvijo obstoječih stojal za vrata in omarico, sledijo jim vrat in okna. Nato izklopite napajanje in odstranite vgrajene naprave in žarnice. Če izmenjujete stenske plošče in tla bodo odstranjene kot nazadnje. Varno boste morali shraniti vse, kar želite shraniti, in morda boste morali organizirati odstranjevanje odpadkov, da sprostite namestitveni prostor.
Namestitev novih aparatov
Ko kupite svoje nove aparate, kot so pecilne cevi, kuhalne plošče, ventilatorji in luči, običajno bodo morali namestiti kvalificiranega električarja. Začnejo izklopiti moč, vodo in plin. Nato namestijo vašo novo napravo, preverite, ali je varna, varna in uravnotežena in nato preizkusite njegovo funkcionalnost. Ko je namestitev aparata končana, je napajanje ponovno vklopljeno.
Namestitev novega tla
Pri namestitvi novih kuhinjskih tal, večina ljudi izbere enostavno čiščenje in trajne možnosti, kot so ploščice, skrilavca ali linolej. Po odstranitvi obstoječih tal bo vaš dobavitelj talnih oblog odstranjen iz prahu in umazanije. Če kakršne koli težave z višino ali nadstropjem, bo potrebno uravnotežiti tla in nato pripravite površino z zvočno izolacijo, pregrado vlage. Vaš talni vodovodar uporablja lepilo ali cement, da pritrdite novo nadstropje. Po namestitvi vseh tal, bodo ponovno preverili, če je vse enako, vsi robovi pa so zatesnjeni, preden nameščate ploščice in konča, da med vašim nadstropjem in omarico.
Nameščanje omare
Omare so središče vaše kuhinje, zato je vredno vlagati v profesionalno namestitev. Običajno stolarnder ali kabinet vodovodar preveri postavitev kuhinje, preveri, ali imate vse dele in nato zaženite, da namestite omare. Vsaka omara je pritrjena na drugo in tudi na stene. Uporaba ravni Duh preverite, da je vsaka vodoravna omarica pripravljena za namestitev delovnega plošče.
Namestitev novih plošč
Ko so vaše omare na vašem mestu, lahko ena strokovnjaka v umetnosti pritrdi svojo novo ploščo. Odvisno od vaše kuhinjske ureditve lahko kupite standardni kuhinjski stroj v trgovini. V nasprotnem primeru boste morali prilagoditi obstoječo ploščo ali namestiti ploščo, ki se prilega, da se prilega v svoj prostor. Namestitev namizja temelji na namestitvi namizja na vaše omare in stene, preden jo pritrdi na spletnem mestu z lepilom, vijaki in konzolami. Nazadnje, monter WorkTop tesnila vse robove in očisti vse odpadke.