Kako deluje
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava

Namestitev domačega kina

Iščete moža na uro za namestitev domačega kina? V tej kategoriji imamo 19.865 ponudnikov. Pošlji povpraševanje.

Začeti
32.775 registrirani strokovnjaki
87.817 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Namestitev domačega kina

Potrebujete storitev namestitve domačega kina? Wilio vam bo pomagal najti kakovostne strokovnjake za polaganje in vgradnjo kablov, zvoka in televizije. Cena namestitve zvočne in predvajalne opreme je običajno odvisna od obsega storitev. Oglejte si več informacij o storitvah: stroški pošiljanja, držalo za TV, avdio vmesnik, ki v povprečju stane 15-70 eur, kar vam bo zagotovil eden od naših 19.865 mojstrov v kategoriji.

Poglej tudi:Cene
32.775 registrirani strokovnjaki
87.817 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Pogosto zastavljena vprašanja
Požarni strokovnjaki za namestitev domačega gledališča skozi Wilio
Trenutno živimo v času, v katerem morajo vsake predpostavke ustvariti kino v svoji hiši. Z Ultra HD tehnologijo, ki ponuja neverjetno jasno sliko, in polni prostorski zvok imamo zelo velike izkušnje v naših gospodinjstvih v naših domovih. Sistemi za domači kino so v zadnjih letih vedno bolj priljubljeni. Razburjenje take popolne izkušnje se je izkazalo za precej nalezljivo. Čeprav je domači kino dovolj preprost za nakup, njihova povezava in nastavitev je relativno zapletena. Morate imeti dostojno poznavanje elektrotehnike, da se prepričate, da je vse povezano v skladu z navodili za uporabo (priročnik.) Glede na želeno nastavitev, boste morda morali namestiti na stene konzole ali obnoviti električno napeljavo, da dobite kable na kjer potrebujete. Kako se izogniti težavam s potegom kablov? Trenutno je na voljo tudi domači kino z brezžičnimi zadnjimi zvočniki in brezžičnim subwoofer. Nastavitev sistema domačega gledališča se lahko izkaže, da je naloga, polna nevarnosti in živcev. Torej, zakaj tvegate? Strokovnjaki pri namestitvi domačega gledališča imajo znanje in strokovno znanje, da zagotovijo, da bo vaš novi sistem pravilno in prvič. Shrani razočaranje in danes prihajate - naročite gospodinjski kino!
Kakšne so prednosti domačega gledališke namestitve?
Samo to, kar namestite domače gledališče, lahko uživate v filmih, ko izgledajo - z velikim zaslonom TV in prostorskim zvokom, v vaši družinski zasebnosti, in brez kakršnih koli stroškov in neprijetnosti, ki bi jih morali obiskati javni kino.
Kaj potrebujete za sistem domačega gledališča?
Dostopni domači kino se začne z visoko ločljivostjo televizijo (HDTV) - televizijski signal za oddajanje z bistveno višjo ločljivostjo, kot so tradicionalni formati - ali za projektor in prostorski zvok 5.1 (5 zvočnikov + subwoofer) ali država - Umetniški zvočni sistemi 7.1 (7 in več zvočnikov), zvočni zemljišča + subwoofer), ki vam bo omogočil ustvarjanje velikega kino atmosfera. Izkušnje lahko dodate z udobnimi električnimi zložljivimi sedeži s držala za skodelice.
Kako deluje domače gledališče?
Tehnik za domači kino bo preveril vašo medijsko sobo in vam svetoval, da najbolje uporabite prostor in akustiko v vaši sobi. Nameščajo televizor ali projektor, zvočni bar in zvočniki se bodo znojili in vam pokazali, kako jih nadzorovati.
Zakaj najeti domačega kino?
Nastavitev domačega gledališča je lahko stresna, če običajno ne delate z vsemi tehnologijami. Professional bo zagotovil hitrejšo povezavo vaših naprav, skriti Neestetične kable in zagotavljajo brezhibno integracijo in delovanje vaše naprave.
Kako dolgo traja domače gledališče?
Namestitev domačega gledališča lahko traja več ur (3 in več), odvisno od kompleksnosti vašega sistema in kaj imate prostor.
Koliko stane domače gledališče?
Namestitev in nastavitev domačega gledališča Pribl. 50 €, namestitev televizijskega sprejemnika za približno 30 €, ožičenje in nastavitev komponent domačega kina na strani stranke - 25 €.
Storitve
Kaj vključuje domača gledališče?
Vaš domači kino je lahko preprost ali prefinjen, glede na to, kar izberete. Ne glede na to, ali je TV z velikimi zaslonskimi in prostorskimi zvočniki ali popolnoma avtomatiziranimi nastavitvami medijev. Gre za ustvarjanje pravega vzdušja, ki ga boste imeli verodostojno gledanje gledanja, ne da bi zapustili domače udobje.
Namestitev projektorja
Pri izbiri velikosti zaslona (projektor) domačega gledališča, prostor prostora, v katerem bo postavljen. Ne glede na dobro akustiko, majhen zaslon ne zagotavlja želenega učinka. Večina projektorjev je nameščena na strop, da ne preglasijo in zagotovijo resnično domačo gledališko izkušnjo. Izberete lahko, če imate zaslon, ki ga je mogoče skriti, ko se ne uporabljate, ali pa lahko celo uporabite prazno steno v programski sobi. Projektorji so odlična izbira za velike prostore in večje število ljudi. Vendar pa morate blokirati naravno svetlobo za optimalno sledenje.
Namestitev TV
Izberete lahko televizor z visoko ločljivostjo (HDTV) v vašem domačem gledališču za lažjo nastavitev ali zaradi lahkih in prostorskih omejitev. Vaše tehnike, nameščene TV na steno, da bi povečali prostor v prostoru in poleg tega ne boste potrebovali omar ali polic, da ga postavite. Običajno uporabljajo obstoječe power točke, vendar vas opozori, če morate izvesti dodatno električno delo za napajanje vseh komponent ali namestite drugo anteno točko. Tehnike namestitve Pri namestitvi televizorja na steno tehtajo vire naravne svetlobe in bleščanje in vam svetujemo, kaj je idealna lokacija, da bo vaš največji užitek pri sledenju. Sčasoma skrijejo vse kable z rezanjem predora na steno in črevesje (uporabite plastično tirnico, ki je pritrjena na steno, proizvodnja televizijske stene iz mavčnih plošč z osvetljenim), da ne prekinete pozornosti.
Nameščanje zvočnikov in zvoka
Lahko dosežete strateško konfiguracijo, tj. Z ustreznim nameščanjem zvočnih kril, zvočnikov in ojačevalnikov v programski sobi za doseganje celotnega prostorskega zvoka. Prvič, osrednji zvočnik je nameščen (nad ali pod televizorjem, ki se naravno utemelji zvok iz smeri slike) in nato namestite dodatne zvočnike in ojačevalce, ki zagotavljajo najboljši zvok. Vaš avdiovizualni strokovnjak bo pregledal akustiko sobe in sedenja, da bi zagotovili, da bodo vsi gledalci dobili optimalno akustično izkušnjo gledanja filmov ali poslušanje glasbe.
Smart (pametni) domači kino
Avtomatizacija domačega gledališča vključuje brezhibno integracijo vseh tehnologij v vaši medijski sobi, da čim lažje gledate filme. Integrirana avtomatizacija pomeni, da lahko nadzorujete vse tehnologije v hiši z enim voznikom. Na primer, praktična funkcija poravna večpredstavnostna kontrola v programski sobi. Sistem se lahko vključi v pametni domači sistem in satelitsko televizijo, Netflix. Popolna nastavitev domačega gledališča pomeni, da le en voznik, ki ponuja bogato izbiro pretočnih možnosti ali hkrati komunicira z zaščito, prilagaja temperaturo ali razsvetljavo v prostoru, da ustvarite pravilno atmosfero. Televizijski tehnik Domov Theater prikazuje celoten pametni ekosistem, tako da boste lahko takoj potovali svoje najljubše filme.