Kako deluje
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava

Montaža tv na steno

Iščete uro dolgega moža za pritrditev televizorja na steno? V tej kategoriji imamo 20.270 ponudnikov. Pošlji povpraševanje.

Začeti
32.791 registrirani strokovnjaki
87.847 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Montaža tv na steno

Potrebujete storitev na področju stenske montaže? Wilio vam bo pomagal najti kakovostne strokovnjake, na katere se lahko osredotočite, oblikujete ustrezno rešitev in namestite televizor na steno. Cena namestitve nosilca za TV je običajno odvisna od obsega storitev. Oglejte si več informacij o storitvah: stenski nosilec, stroški pošiljanja in kablov, ki jih zagotovi eden od naših 20.270 mojstrov v kategoriji.

Poglej tudi:Cene
32.791 registrirani strokovnjaki
87.847 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Pogosto zastavljena vprašanja
Zakaj rezervirate montažo televizorja na steno skozi Wilio?
Lokacija televizorja na steni je oblikovanje in praktični prostor. Vendar pa je njegova namestitev zahtevnejša, zato jo hranite na wilio strokovnjake s pravilnimi orodji in znanjem. Ko kupite TV, lahko prodajalec ponudi tudi namestitvene storitve, vendar lahko prihranite denar in dobite boljše storitve, če boste našli televizijski namestitveni program na Wilio v vaši soseski. Primerjajte svoj pregled in pregleduje zadovoljnih strank in izberite tehniko, ki namesti televizor brez poškodbe stene in televizije. Brezplačno vnesite delo na Wilio in poročajte, kakšne storitve stenske montaže potrebujete. Prejeli boste ponudbe iz lokalnih monterjev in da boste imeli odlične filmske in glasbene seje, ki vam bodo pomagale vključiti vaše domače gledališče.
Zakaj bi moral priložiti stensko televizijo?
Obstaja veliko razlogov za obešanje televizorja na steno. To je še posebej varčen prostor, je manj verjetno, da poškoduje in je tudi varnejši za otroke. Hkrati bo televizijski zaslon povečal zasnovo vaše sobe in bo zagotovil bolj udobno sledenje in boljšim izkušnjam.
Kakšna velikost televizorjev (s katerimi diagonalo) se lahko namesti na steno?
Izberite TV, primerno za vašo sobo. Pri izbiri ustrezne diagonale je treba upoštevati več pomembnih dejavnikov. Če se odločite premajhno, lahko med gledanjem poškodujete vaše udobje. Če je prevelika, lahko prevzame čez vašo dnevno sobo. Pri izbiri televizorja bi morali pomisliti na ustrezno opazovalno razdaljo, ki se odvija od diagonalne dolžine in ločljivosti. Na splošno, večja diagonala, večja je potrebna razdalja na zaslonu (pribl. 1m razdalja na 40 cm TV zaslon diagonalo). Velikost prostora bistveno vpliva na velikost televizorja. Višja je ločljivost zaslona, ​​bližje lahko sedite. Priporočljivo je doseči optimalno razdaljo opazovanja, kraj, kjer boste sedeli iz televizorja. Če obesite televizor na steno in skrijete žice v steno, dobite uporabnega in estetskega prostora.
Ali lahko televizor namestite na opečni steni ali na kamin?
Da, televizor se lahko pritrdi na steno opeke ali plošče. Vgradnja, odvisno od tega, izbere pravilno metodo pritrditve. Ne priporočamo namestitve televizorja na steno nad kaminom. Če se odločite, boste vzeli potencialno tveganje za poškodbe televizorja s toploto in izgubo garancije. Vendar pa bo vaš asembler preveril namestitveno mesto in bo sčasoma priporočil najboljše.
Kako dolgo traja TV?
Namestitev TV na steno, .t.z. Visi TV na držalo - konzolo in njene povezave, trajajo približno 2 uri; Več zapletenih naprav lahko traja dlje. Če vas zanima hitro, strokovno montažo in varčevanje denarja, se obrnite na Wilio. Povprečne stroške montaže televizorja na steno preko Wilio območja od 20-50eur. Osnovna montaža TV z ravnim zaslonom je cenejša, druge storitve, kot so montažni zvočniki, vgradnja domačega gledališča, skrite kabli na vizualno nevezano notranjost bo finančno draga.
Storitve
Kaj delajo tehniki pri montaži na steno?
Profesionalni inštalaterji vedo, kako namestiti televizor za katero koli površino in pokrivajo neetetične kable. Z robustnimi zidnimi konzolami, strokovnim znanjem in ustreznimi orodji, bo televizor varno namestiti na pravo višino in brez amortizacije sten.
Namestitev televizije
Dajte namestitveniku, da ve, kakšne velikosti diagonale, vrste in blagovne znamke televizorja morate izbrati imetnike, ki varno nosijo svojo težo in pustite elegantno in profesionalno površino. Če imate posebne zahteve, izkušen vodovodar ve, kako namestiti televizor na steno brez imetnikov.
Televirores.
Ne glede na to, ali je vaš televizor pritrjen neposredno na steno, obstajajo različni načini za sušenje kablov pri nameščanju televizorja, domačega gledališča ali kabelske televizije, da ne smejo oznanjati oblikovanja prostora.
Povezava z zvočnikom
Dodatne zvočnike lahko priključite na TV, zvočniki, zvočne plošče in tako dobite privlačen prostorski zvok, da vam zagotovi optimalno domačo gledališče in poslušanje glasbe. Televizijska distribucija in žice, ki jih poznamo in estetsko skrivajo v stene.
TV setup.
Če imate novega nameščenega televizorja, lahko lokalni tehniki vključujejo tudi storitev televizorja. Pomagali vam bodo priključiti kabelsko televizijo, satelitsko postajo (Skylink) ali internetno televizijo (UPC, Magio ali Orange), z analognimi kanali, in lahko kalibrirate TV - nastavitev slike, npr. Svetlost, kontrast ali barvna temperatura v skladu s standardom, ki se uporablja v filmskih študijah, da bi vaš novi HD, 4K ali SMART TV z največjim.