Kako deluje
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava

Montaža tuš kabin

Iščete vodovodarja za namestitev tuš kabine, kopeli ali tuš kabine? V tej kategoriji imamo 26.552 ponudnikov. Pošljite povpraševanje.

Začeti
32.813 registrirani strokovnjaki
87.890 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Montaža tuš kabin

Potrebujete storitev na področju montaže tuš kabine, kopeli ali tuš kabine? Wilio vam bo pomagal najti kakovostne strokovnjake za osredotočanje, transport, montažo in montažo prh ali kopeli. Cena vgradnje tuša v kopalnico je običajno odvisna od obsega storitev. Oglejte si več informacij o storitvah: pogarancijski servis, tesnilna masa, tesnilo, manjša popravila, ki jih opravi eden od naših monterjev 26.552 v dani kategoriji.

Poglej tudi:Cene
32.813 registrirani strokovnjaki
87.890 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Pogosto zastavljena vprašanja
Zakaj naročite strokovnjaka, da namestite tuši prek Wilio?
Želite izboljšati svoj dom, vendar se bojiš časa in tehnično zahtevne namestitve? Ne obupajte. Wilio portal vam bo pomagal najti strokovnjak za namestitev tuša hitro, preprosto in v velikih cenah. Naši ponudniki vam omogočajo namestitev, da zagotovijo priporočila drugih lastnikov, da bi vaš novi tuš tuš vitez za uporabo najboljših. Želite poiskati ponudnika zdaj? Deluje na naslednji način: Začnite s klikom na gumb »Vnesite zahtevo« in izpolnite obrazec. Navedite želeni datum in druge podrobnosti, kot je model prhe. Onedlho vam bo pokazal ponudbe in oceno strank. Ko najdete ponudbo, ste ključi, da potrdite svoj izraz in naš ponudnik se začne pripravljati na vašo pot do vas. Potrebno je namestiti nove prhe, ki vedno prinašajo naši strokovnjaki. Torej vam ni treba skrbeti, če pomotoma zamudite nekaj orodij. Pokažite ta ponudnik storitev, kjer je kraj za vaš novi tuš in nov kotiček bo čas.
Lahko namestim svoj tuš?
Če namestite popolnoma novo enoto tuš, potrebujete certificirani monter ali električar, ki pozna te naprave in ustrezne opreme. Najboljša izbira je vedno specialist / vodovodar, ki zagotavlja varno namestitev armature in elektronskih naprav.
Kdo mi lahko opredeljuje tuš?
To lahko stori certificiran vodovodar - in samo našli Wilio. Pomagali vam bodo pri namestitvi, inovacijah ali nadzoru opreme ter se prepričali, da tuš deluje pravilno.
Kako lahko najdem ponudnika storitev?
Če želite poiskati strokovnjaka za namestitev ohišja prha, kliknite gumb »Vnesite zahtevo« in izpolnite obrazec. Za nekaj minut dobite pregled ponudnikov v bližini vas in tuš, ki bo pripravljen za uporabo.
Kaj moram namestiti prho?
Če želite obogatiti svojo moderno tuš, boste morali predvsem oskrbovati vodo z dovolj močnim pritiskom. Pomembno je tudi, da je črpalka, ki naj se nahaja v bližini rezervoarja za vodo, vodovodno cev, rezervoar za vročo vodo, električno napajanje in odtok. Elektronska tuš kabina zahteva tudi mešalni ventil in termostatski nadzor, ki ga boste lahko nastavili temperaturo vode.
Storitve
Kaj vključuje storitev za nastavitev tuša?
Ponudniki te storitve iz Wilia lahko namestijo popolnoma nove prhe, pa tudi nadomestijo stare enote. Mnogi ponudniki imajo inštalater ali električni certifikat. Preden jih odprete skozi vrata, bo Wilio preveril svoje strokovno znanje in kvalifikacije za zaščito vašega gospodinjstva pred morebitnimi nevarnostmi. Tudi če se lahko posebnosti razlikujejo, boste našli spodnje informacije, da bi pričakovali od tipične namestitve tuša:
Orodja in oprema
Če vnesete naročilo na eni od naših ponudnikov Wilio, vam ni treba imeti dela, ki je na voljo za opravljanje dela. Prihajajo z lastnimi orodji, med drugim z vrtalnikom, cevastim rezalnikom in vajami v zidarstvo. Če bo to potrebno za nakup dodatnih orodij samih. Če želite prihraniti čas, vam priporočamo, da ponudnik storitev ponudite, da poda, kaj lahko tuš. To jim pomaga pripraviti potreben nabor orodij za to delovno mesto.
Namestitev prhanja
Namestitev tuša se začne določiti položaj, kjer mora biti nova enota stati. Prav tako je treba navesti želeno višino, da je tuš glava, še posebej, če imate otroke ali če je nekdo še posebej visok ali nizek. Naš strokovnjak bo nato ocenil, ali je oskrba z vodo zadostna za novo napravo (običajno glavna oskrba z vodo s 15 mm premera cevi). Nato označuje odprtine v steni in se vrta na odpiranje priključka za glavo za prhanje z glavnim ventilom, izrežemo cevi in ​​jo vstavi v vrtalno odprtino, pipo in priključek T-spoj in stensko prho. Končno, vodniki z napravo in preverjajo, da tuš pravilno deluje. Potem pa samo dovolj, da sami preizkusite tuš in uživajte v prednostih sodobnega prhanja.