Kako deluje
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava

Montaža pomivalnega korita

Iščete vodovodarja za namestitev pipe, umivalnika? V tej kategoriji imamo 26.701 ponudnikov. Pošlji povpraševanje.

Začeti
32.791 registrirani strokovnjaki
87.848 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Montaža pomivalnega korita

Potrebujete storitev na področju montaže pipe in umivalnika? Wilio vam bo pomagal najti kakovostne strokovnjake za odklop starega akumulatorja, namestitev novega akumulatorja, zamenjavo sifona. Cena vgradnje armatur za umivalnik je običajno odvisna od obsega storitev. Oglejte si več informacij o storitvah: stroški pošiljanja, izolacijski trak, tesnilo, ki ga zagotovi eden od naših monterjev 26.701 v kategoriji.

Poglej tudi:Cene
32.791 registrirani strokovnjaki
87.848 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Pogosto zastavljena vprašanja
Zakaj naročite vgradnjo baterije ali potop skozi Wilio?
Ne glede na to, ali boste inovativne kuhinje ali morate prvič namestiti novo kuhinjsko linijo, je najboljše, kar je najbolje, da to delo pustimo na profesionalcu. Navsezadnje so ponori pomemben del stanovanja in ne želite tvegati katastrofe v kuhinji za napačno namestitev. Požarite strokovnjak za namestitev kuhinjskega korita ali vodne baterije in ste lahko prepričani, da dosežete trajni rezultat brez neprijetnih presenečenj. Najboljše mesto za iskanje strokovnjaka, ki vam pomaga namestiti kuhinjsko korito ali baterijo, je Wilio. Pošljite naročilo, izberite želeni tip namestitve, datum in primerni čas in delo se lahko začne!
Kdaj je najbolje rezervirati namestitev kuhinjskega korita?
Če nameščate novo kuhinjo ali rekonstrukcijo stare kuhinje, mora biti vaša kuhinjska korita eden od zadnjih korakov na seznamu. Pred namestitvijo morate imeti nameščene plošče in omare ter ustvarite prostor za novo korito.
Ali moram najeti namestitveni program za namestitev kuhinjskega korita?
Profesionalni vodovodar je vedno boljša izbira kot vaš sosed ali kolega. Namesto da bi naročili vodovodar, boste pregledali svoje strokovno znanje in izkušnje.
Ali obstajajo pravila, kjer je mogoče namestiti kuhinjsko korito?
Da. Glavno pravilo je, da je treba upoštevati minimalno razdaljo med umivalnikom in električnimi točkami.
Kako dolgo traja izmenjavo kuhinjskega korita?
Zamenjava pomivalnega korita se izvede v povprečju 2 uri.
Koliko nastane kuhinjski umivalnik?
Stroški namestitve vina so običajno okoli 50 EUR, odvisno od vrste in dolžine namestitve.
Koliko stane namestitev novega kuhinjskega korita?
Ta storitev je običajno v območju 65-140 EUR, če naročite storitev prek Wilio. Cena se lahko razlikuje glede na vrsto umivalnika, drugih funkcij / povezav in dolžin namestitve.
Storitve
Kaj vključuje namestitev kuhinjskega korita?
Namestitvena kuhinjska korita iz Wilio bo poskrbela za vse - Izbere izvirnega pomivalnega korita, da ustvarite prostor za nove, nameščene ponore, ustreza pipam in cevi in ​​vzame tesnilo. Prav tako bo poskrbel za odpravo starega kuhinjskega korita (po potrebi) in lahko obravnava vsa popravila. Kaj lahko pričakujete od ponudnika te storitve Wilio:
1. korak: Odstranjevanje pomivalnega korita
Če izmenjujete staro kuhinjsko pomivalno korito za nove, ga namestitveni program najprej razstavlja. Zapre vodovodni ventili pod umivalnikom ali glavno napajanjem in odpre pipo, da sprostijo vse vode, ki je ostala v cevi. Pod cevjo postavi vedra, ki po odstranitvi ujamejo vse preostale vode. Naslednji korak je, da odstranite cevi za oskrbo z vodo skupaj z odtočno cevjo, priključki in priključkom pomivalnega stroja (če je primerno). Najde pomivalne posnetke pod zunanjim robom in jih sprosti. Preden se zsleža dvigne, z uporabo noža reže tesnilo, da je pomivalno korito pritrjeno na ploščo.
2. korak: Priprava
Po odstranitvi umivalnika vodovodar očisti prostor, odstrani katero koli drugo tesnilno ploščo in speremo z milo vodo. Umijte in pripravite vse originalne dele, ki bodo ponovno uporabljeni (na primer iztok ali vodne baterije). Preden nadaljujete z namestitvijo, bo vaš novi umivalnik preveril in se zbere, da se zaskoči v obstoječo odprtino. Če ne, bo priporočil, da izberete drugo korito ali povečate velikost luknje z rezanjem z žaginim rezilom, dokler nima ustrezne velikosti.
3. korak: Namestitev kuhinjskega korita
Namestitev kuhinjskega korita vključuje, preden se vstavi v odprtino, nanašanje silikonskega pečata na dno umivalnika. Nato je vodovodar brisanje vse tesnilne mase, ki pušča iz robov, tudi pred zaponko, ki je pritrjena na dno umivalnik in jih zavrtite na umivalnik na mestu.
4. korak: Nameščanje vodne baterije in ponovne povezave cevi
Na koncu je tapnik nameščen in ponovno poveže cev. Vodovodar uvaja vodno baterijo v luknjo za umivalnik z vodno blazinico in matriko, ki drži vodovodne cevi na spletnem mestu. To postavlja odtočno sito in ga zapečatite, odstrani odvečno tesnilo in ga pokriva z gumijastim tesnilom in prirobnico. Povezuje cev za oskrbo z vodo in ponovno priključite pomivalni stroj in vse cevi skupaj. Nazadnje, sprožilec oskrbe z vodo bodo poskusili zagotoviti, da ni nezaželenega odtoka vode.