Kako deluje
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava

Montaža pohištva

Iščete moža na uro za sestavljanje, sestavljanje pohištva? V tej kategoriji imamo 22.811 ponudnikov. Pošljite povpraševanje.

Začeti
33.308 registrirani strokovnjaki
90.080 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Montaža pohištva

Potrebujete storitev na področju montaže in montaže pohištva? Wilio vam bo pomagal najti kakovostne strokovnjake za transport, montažo in montažo omar, miz, postelj in drugega pohištva. Cena montaže in izdelave omar in opreme je običajno odvisna od obsega storitev. Oglejte si več informacij o storitvah: stroški prevoza, oprema, orodja, ki jih zagotovi eden od naših 22.811 strokovnjakov v dani kategoriji.

Poglej tudi:Cene
33.308 registrirani strokovnjaki
90.080 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Nasveti in nasveti
Dobra naloga je osnova Pišite v nalogo, kot je mogoče, opis tega, kar morate opravljati, in v kolikšni meri razumeti, kaj je vaša ideja. Preverite izvedbo Da bi se prepričali, da so bila vsa dela kakovostna, preverite delo med njenim tečajem, kot tudi po tem, ko ga dokonča. Proračun in čas Ne pozabite dodati svojih zahtev za dokončanje izvajanja. Če imate določen proračun, ki ga je treba upoštevati, upoštevajte, da je ponudnik storitev že na začetku.
Katere vrste pohištva poznajo strokovnjake Wilio?
Namestitev stanovanjskega pohištva.
Ne glede na to, ali so kavč kompleti, postelje, omare, tabele ali knjižnično pohištvo sestavljanje strokovnjake, da so dobro sestavljeni in varni za uporabo. Pogosto imajo izkušnje z zložljivim pohištvom iz številnih znanih blagovnih znamk. Samo če pišete, katero pohištvo je treba sestaviti in prinesite prava orodja. Želite uživati ​​doma dobro na terasi, balkonu ali na vrtu? Pomagali vam bodo z montažo zunanjega pohištva. Poslali so vam vrtno mizo, stoli, zatočišče, vrtko ali žar.
Montaža igrač, trampolina, gugalnice, sestre
Naši strokovnjaki vam bodo pomagali, da zberete otroška kolesa, trampoline in gugalnice. Prav tako bodo pomagali zgraditi igrišče z vzponom. Nadaljevali bodo natančno v skladu z navodili proizvajalca, da vse dobro sestavljajo in popravijo pravilno. Po opravljenem delu bodo pripravili nered.
Namestitev pisarniškega in poslovnega pohištva
Če potrebujete novo pisarniško pohištvo ali vitrine ali police na poslovnih področjih, se obrnite na naše strokovnjake za pohištvo. Prav tako vam bodo pomagali sestaviti pisarniške tabele ali stole za domačo pisarno ali števce, stojala in omare za vaš promet. Ko ste v povpraševanju, kakšne vrste pohištva in koliko kosov morate sestaviti (še posebej, če je večja količina pohištva za veliko operacijo ali pisarno). Pomagajo vam tudi razstavljanju starega pohištva.
Namestitev fitnes aparatov in športnih izdelkov
Želite namestiti ponudbo doma ali zgraditi domačo telovadnico? Naši strokovnjaki vam bodo pomagali podati klopi, trampoline, pokrovi, stroje za dvig tlaka ali pasovi. Prav tako lahko obesite košarkaško košaro, prevajanje tabele za namizni tenis ali biljard tabelo.
Pogosto zastavljena vprašanja
Zakaj iščete strokovnjaka za namestitev in zlaganje pohištva na Wilio?
Kupili ste čudovito novo pohištvo, toda pogrešate orodja, čas, spretnost ali apetit? Pomagali vam bomo najti spretno strokovnjak za montažo pohištva, ki bo poskrbel za to. Na Wilio boste našli strokovnjake, ki imajo bogate izkušnje s pohištvom zložljivo, tako da lahko imate nekaj dejstvo, da je vaše pohištvo pravilno, varno, z uporabo pravih orodij. Veš, da ne samo čas, ampak tudi veliko stresa in začeti novo pohištvo, ki ga želite uporabiti čim prej. Wilio vam bo pomagal najti strokovnjake za montažo pohištva v vaši soseski. Samo vnesite povpraševanje in prejeli boste prve ponudbe lokalnih strokovnjakov v nekaj minutah, ki se sestavljajo, ko gre za vas in za prijazno ceno.
Katere spretnosti imajo strokovnjake za pohištvo?
Strokovnjaki za montažo pohištva uporabljajo različna orodja in materiali za montažo pohištva. Uporabijo lahko tako ročno in električno orodje za montažo in pritrditev kovinskih in lesenih elementov in majhnih pohištva popravil po potrebi. Sledijo navodilom in načrtom proizvajalcev in bodo pozorni na vse podrobnosti, da se zagotovi, da bo pohištvo sestavljeno natančno, kot je določeno. Imajo znanje o varnosti z različnimi instrumenti in poznajo najboljše prakse, da bi dobro in učinkovito delo.
Zakaj obrnite na strokovnjak za pohištvo?
Strokovnjaki z montažo pohištva potrebujejo strokovna orodja in dodatna leti izkušenj. Lahko ste prepričani, da bo vaše pohištvo sestavljeno kakovost in varno in trajalo čim dlje. Poleg tega vam ni treba skrbeti za nič ali kupiti nobenega orodja, samo uživajte v novem pohištvu.
Ali mi lahko pomagate razstaviti pohištvo pred nalaganjem?
Da! Naši strokovnjaki vedo, da vam pomagajo tudi z razstavljanjem kot s pohištva. Na njih jih lahko vklopite, če potrebujete pohištvo, da se pred transportom in ponovnim montažo zavijete pohištvo in zavijete posamezne dele.
Kaj vključuje montažne storitve?
Strokovnjaki z montažo pohištva za vas lahko deponirajo široko paleto različnih vrst pohištva. Če imate pohištvo, ki ga je treba zložiti doma, lahko gredo na delo naravnost. Vendar, če je želeno, lahko vaše pohištvo pobere v trgovini in prinesite lokacijo za vas. Če potrebujete montažo, skupaj z uvozom, ne pozabite, da ga postavite na vaše povpraševanje.
Koliko je namestitev pohištva?
Povprečni stroški montaže pohištva se gibljejo med 50 - 200 €. Vendar pa je lahko cena višja ali nižja glede na količino pohištva, ki je potrebna za sestavljanje, velikost posameznih kosov pohištva, kako dolgo bo skupščina prevzela in druge dejavnike.
S katerimi druge vrste montažnih storitev, razen pohištva, vedo, da Wilio strokovnjaki pomagajo?
S katerimi druge vrste montažnih storitev, razen pohištva, vedo, da Wilio strokovnjaki pomagajo?
DemonstracijaDemonstracije realizacij naših ponudnikov
profile image
Montaža pohištva
Bor Q.
profile image
Montaža pohištva
Patrik N.
profile image
Montaža pohištva
Mark O.
profile image
Montaža pohištva
Matija H.
profile image
Montaža pohištva
Anže B.
profile image
Montaža pohištva
Izak J.
profile image
Montaža pohištva
Vid Z.