Kako deluje
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava

Montaža oken

Iščete monterja oken? V tej kategoriji imamo 27.155 ponudnikov. Pošlji povpraševanje.

Začeti
33.121 registrirani strokovnjaki
88.795 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Montaža oken

Potrebujete storitev namestitve oken? Wilio vam bo pomagal najti kakovostne strokovnjake za ciljanje, transport, namestitev in montažo oken. Cena vgradnje oken je običajno odvisna od obsega storitev. Oglejte si več informacij o storitvah: stroški pošiljanja, poprodajne storitve in manjša popravila, ki jih zagotovi eden od naših 27.155 strokovnjakov v kategoriji.

Poglej tudi:Cene
33.121 registrirani strokovnjaki
88.795 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Pogosto zastavljena vprašanja
Zakaj rezervirati okno za popravilo in izmenjavo prek Wilio?
Če potrebujete popravilo ali zamenjavo sistema Windows in ne želite čakati dlje, kot je potrebno, naročite storitev prek Wilio. Ne glede na to, ali gradite družinsko hišo, rekonstruirate starejše stanovanje ali pa ste zlomili ali poškodovani iz nekega razloga, vodijo svoj strokovnjak skozi Wilio. To pride domov domov in popravilo ali zamenjavo okna oken ali stekla, tako da spet popolnoma funkcionalno zaščitite svoj dom in shranite strošek. Najboljše mesto za iskanje handyman, ki ima izkušnje z montažo in popravilo Windows je Wilio. Ali morate popraviti hišno okno ali popravite okno avtomobila, vam bomo našli strokovnjak strokovnjak v vaši soseski, ki ga bo.
Kaj naj naredim z zlomljenim oknom, dokler ne čakam na popravilo?
Začnite tako, da se prepričate, da okno steklo ni prosto, da ne zbujajo in ne morejo poškodovati družinskih članov ali hišnih ljubljenčkov. Če imate razpokano okno in vas skrbi, da ga bo veter zlomil ali v notranjost, lahko razpokate razpoke z grobim lepilnim trakom, ki ga začasno zapečatite.
Kakšen material moram popraviti okno?
Ni vam treba kupiti ničesar, da bi popravili okna, razen če to ne vodi vaš vzdrževalni človek. Zbijani večinoma prinašajo lastno opremo in potrošni material in vam bodo med storitvijo svetovali, če so potrebni nekateri deli.
Kdo se plača za popravila Windows - najemnika ali najemodajalca?
Popravila oken običajno stoji med 50-200EUR, ko rezervirate storitev prek Wilio. Skupni finančni stroški vaše storitve bodo odvisni od vrste in velikosti okna, vrsto popravila, lokacije okna, dostop do njega in časa za izvedbo del.
Storitve
Kaj vključuje storitev popravila Windows?
Vaši serviserji okna vam lahko pomagajo pri različnih vrstah sistema Windows (klasičnih oken, evro, plastičnih ali aluminijastih okna) in popravil, popravkov okvira ali zamenjava steklenih plošč ali celo popravilo avtomobilskih oken. Svetoval vam bo najboljšo rešitev (bodisi z zamenjavo ali popravilo) in uporabljati njihova specializirana orodja za opravljanje dela. Ponujamo najpogostejše storitve za popravilo Windows:
Popravilo steklenih polnil
Vaše vzdrževanje se bo začelo z oceno škode. Če obseg poškodbe steklene tabla ni ustrezen, vam bodo priporočili, da zamenjate celotno okno za polnjenje stekla. Ampak, če je vaše okno steklo ima le majhno razpoka, luknjo ali praske, bodo lahko začasno popravijo pečat. Rokavice, odporne na delavce, bodo delavce imele delavce, da bi manipulirale zlomljeno okno, da bi se izognili nesreči. Poleg tega s pomočjo jasnega laka ali silikona popraviti majhne razpoke. Če je steklo fiksno, lahko serviser uporabi kos prozornega traku, da se prepreči nadaljnja širitev razpok. Za večja popravila je treba najeti stekla ali zagotoviti zamenjavo stekla. Pri zamenjavi celotne steklene ploščarde plošče, vzdrževalna vrstica se začne s pomočjo posebnih rokavic in zaščitnih očal z odstranjevanjem zlomljenega stekla in šarrdov čez okna tokokrogov. Odstrani poškodovano steklo in nato gladite robove okvirja, da odstranijo vse preostale tesnilne mase. Tehnike sprememb okna bodo merile okensko steklo za določitev velikosti novega stekla in pusti majhno vrzel 2 - 3 mm na robovih, da se omogoči vstavljanje. Večinoma je lahko steklo izklesano v lokalnem zasteklitvi. Glede na vrsto okenskega okvirja in metode steklenega tesnjenja se vaš handyman uporablja za robove okna tesnila, ki je nastala v rokah, da tvorijo dolgo vrv, in jo nato zlepljene na okvir. Nežno potisnite novo steklo v okvir in pustite, da se držite tesnilne mase. Kasneje se na obeh straneh stekla Naslednja tmela uporabimo okoli robov, natančno odstrani odvečno tesnilno maso in ga gladi.
Popravilo okenskih okvirjev
Najpogosteje popravljeni okenski okvirji vključujejo popravilo pokvarjenih okvirjev (aluminij in plastična okna so manj nagnjena k poškodbam). Vaša popravila se bo začela z zapuščanjem večine glečega lesa in jo pokrivajo z nekaj plasti tekočega epoksida, ki jo je treba absorbirati v to. Po sušenju se epoksidni polnilo posuši in napolni z vrzeli v lesenem oknu in ga oblikujete, da se meša s preostalim delom okvirja. Ko je to polnilo suho, ga zmeljemo, da so gladki. Na tej točki je okvir pripravljen za penetracijo in plašč. V primeru obsežnega okna okna se na steno priporoča popolno izmenjevalno okno z okvirjem z novim oknom.
Izmenjava oken
Ko se vaša steklena okna ne more popraviti, je treba zamenjati celotno okno. Ta intervencija poteka v petih korakih: osredotočenost novih oken, naročilo oken, razstavljanje starih oken, namestitev novih oken in zaključna dela gradbenega značaja. Wilio Craftar lahko najame za nekatera ali vse to delo - morate storiti, kar potrebujete za vstop na povpraševanje. Pri odstranitvi starega obrti Windows Oboje debes in poskuša jih potegniti iz stene brez poškodb, vendar pogosto zidarstvo in mavec v zunanji ali notranjosti poškoduje. Njihova os je predmet zaključnih del (particija particije in brizganja, raztezanje ometa).
Popravilo avtomobilskih oken
Popravilo Windows A DUT priporoča, da se roke specializirane avtomobilske storitve zamenjajo ali popravijo vetrobranska stekla. Najdete jih v kategoriji Auto-Moto na Wilio.