Kako deluje
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava

Montaža kuhinj

Iščete mizarja za montažo kuhinje in pohištva? V tej kategoriji imamo 26.285 ponudnikov. Pošlji povpraševanje.

Začeti
32.713 registrirani strokovnjaki
87.706 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Montaža kuhinj

Potrebujete storitev na področju montaže kuhinj in pohištva? Wilio vam bo pomagal najti kakovostne strokovnjake za transport, pripravo montaže ter montažo kuhinj in pohištva. Cena vgradnje kuhinjskih omar, kuhinjskega elementa in aparatov je običajno odvisna od obsega storitev. Oglejte si več informacij o storitvah: stroški prevoza, barvanje, kleparska dela, ki jih izvaja eden od naših mizarjev 26.285 v dani kategoriji.

Poglej tudi:Cene
32.713 registrirani strokovnjaki
87.706 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Storitve
Modularna kuhinjska namestitev
Modularne kuhinje vam zagotavljajo dosleden videz vaše kuhinje s standardnimi velikostmi in pretvorbo omare, policije in tabele, iz katerih lahko izberete. Modularne kuhinje so nameščene lažje od običajnih kuhinj, če pa niste vrsto vrtenja, se lahko izognete stresu in težavam, ki jih boste našli strokovnjake za namestitev Ikea kuhinje v vaši soseski.
Namestitev prilagojenega kuhinje
Kuhinja po meri je narejena tako, da ustreza vašemu dostopnemu prostoru in vaši osebnosti. Instalaterji, da prilagodijo kuhinjske linije merilne in rezalne omarice in klopi Za natančno velikost, ki jo potrebujete v materialu po vaši izbiri. Namestitev prilagojenih kuhinjskih stroških več in traja dlje kot vgradnja standardne kuhinje, vendar je prilagoditev oblikovanja vredna.
Namestitev kuhinjske omarice.
Če želite zamenjati samo vaše omare, lahko proizvajalec kuhinjske omarice proizvaja in namesti prilagojene omare ali pa preprosto najamete LOTLE za namestitev modularnih omaric, ki ste jih že kupili. Proizvajalci kabinetov bodo upoštevali obstoječi slog vaše kuhinje in poslušali vaše ideje, da bi predlagali idealno rešitev za shranjevanje.
Namestitev kuhinjskega korita
Zamenjava ali namestitev novega kuhinjskega korita je eden najbolj zapletenih delov kuhinjske namestitve, ki zahteva monter ali specializirani monter kuhinjskega korita. Pred nameščanjem novega umivalca in tapnite rastline čiščenje vodnih cevi in ​​odstranite staro tesnilno maso. Prepričajte se, da je pravilno zatesnjena, da se izognete puščanju vode in naknadno škodo.
Pogosto zastavljena vprašanja
Zakaj si rezervirate namestitev kuhinje skozi Wilio?
Ne glede na to, ali nameščate prilagojeno kuhinjo ali standardni kuhinjski blok, mora kuhinjska namestitev zagotoviti usposobljenega strokovnjaka. Ne samo, če so vaše omare enake, ampak tudi preprečujejo morebitno tveganje za vas in vašo družino. Vaš kuhinji dobavitelj ima lahko seznam priporočenih monterjev, ali pa lahko prihranite denar, ne da bi zmanjšali kakovost in najemite svoje strokovnjake blizu vas skozi Wilio. Lahko najdete monterje, ki lahko namestijo vse vrste kuhinj. Vnesite brezplačno povpraševanje in se povežite z zaupanja vrednimi strokovnjaki, ki ponujajo namestitev kuhinja v bližini vaše soseske po brezkonkurenčnih cenah. Izkušeni obrtniki lahko preverite, da boste prebrali preglede prejšnjih strank, da se prepričate, da je namestitev vaše kuhinje v varnih rokah.
Kako dolgo traja kuhinjo?
Odvisno je od vrste kuhinje, ki jo namestite. Namestitev modularne kuhinje je krajša od namestitve kuhinje. Vaš kuhinjski vodovodar vam takoj Po posvetovanju bo zagotovila oceno, kako dolgo bo delo trajalo.
Katere druge storitve so vključene v namestitev?
Preden lahko uporabite svojo novo kuhinjo, jo morate povezati Za elektriko, vodo in druga inženirska omrežja. Vprašajte svojega monterja, ali so te storitve vključene v stroške namestitve, ali če morate najeti električarja, vodovodarja ali drugega strokovnjaka.
Kakšna kuhinjska ureditev je primerna?
Kuhinje imajo vse oblike in velikosti. Pri izbiri med kompaktnimi kuhinjami, kuhinjo v obliki črke U ali L, je treba razmišljati o vaših prostorskih možnostih, številu ljudi v vašem domu in kako nameravate uporabljati kuhinjo.
Ali potrebujem prilagojeno kuhinjo?
Omarice in klopi po meri stanejo več kot modularne kuhinjske namestitve, vendar jih je mogoče, če vaša kuhinja nima standardne velikosti ali imeti določen slog ali površino. Namestitev lastne kuhinje je bolj zapletena kot vgradnja standardne kuhinje in zahteva strokovno strokovno strokovno znanje.
Ali je treba porušiti zidove?
Če nameravate rekonstruirati starejšo hišo, lahko čutite, da je vaša nova kuhinja preveč zaprta. Za odprto videz, ki omogoča prost pretok zraka in svetlobo, bo potrebno odstraniti notranjo steno. Vprašajte kuhinjski namestitveni program, če ponuja to storitev ali če se morate obrniti na graditelja posebej.
Koliko kuhinja Namestite stroške?
Cena kuhinje se lahko zelo razlikuje glede na kompleksnost namestitve. Standardna kuhinja ali modularna kuhinjska instalacija je cenejša kot kuhinja po meri. Wilio je povprečna cena namestitve kuhinje med 80 in 585 evrov.
Kaj počnejo kuhinjski inštalaterji?
Po njihovih potrebah lahko najamete svetovalca za zasnovo kuhinje, ki bo upravljala vso vašo prenosno kuhinjo in jo usklajevala z drugimi strokovnjaki, ali pa ste le najbližji STOLLA, vodovodar ali drugi licenciran strokovnjak za namestitev omare, ponorov in obvladovanje drugega kompleksa naloge, ki jih ne želite storiti sami.