Kako deluje
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava

Montaža grelnika vode

Iščete vodovodarja za priključitev kotla? V tej kategoriji imamo 22.350 ponudnikov. Pošlji povpraševanje.

Začeti
32.712 registrirani strokovnjaki
87.705 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Montaža grelnika vode

Potrebujete storitev priklopa kotla? Wilio vam bo pomagal najti kakovostne strokovnjake pri demontaži starega kotla, vgradnji novega, preverjanju varnostnega ventila, priklopu kotla na vodovod, priklopu električnega akumulacijskega bojlerja. Cena vgradnje bojlerja je običajno odvisna od obsega storitev. Oglejte si več informacij o storitvah: servis, vzdrževanje, stroški pošiljanja, rezervni deli, ki jih zagotovi eden od naših 22.350 inženirjev ogrevanja v kategoriji

Poglej tudi:Cene
32.712 registrirani strokovnjaki
87.705 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Pogosto zastavljena vprašanja
Zakaj najamete strokovnjaka za namestitev in popravljanje kotla nad Wilio?
Nekaj ​​stvari v vašem gospodinjstvu je bolj prijetno kot vroča voda kjerkoli in kadarkoli. Požarite strokovnjak prek Wilio, ki bo zagotovil, da bo vroča voda tečela iz pipe ali kad. Uživajte v udobju vroče kopeli v hladni sezoni in sprostite boleče mišice po napornem dnevu na delovnem mestu (ali po vadbi). Vse, kar je potrebno, da imate vročo vodo v vašem domu, je ustvariti povpraševanje. Navedite vse pomembne podrobnosti, kot so tehnični parametri in postavitev električnega kotla, ki jo je treba namestiti ali popraviti. Ne pozabite na vaš naslov, proračun in kdaj boste želeli dokončati delo. Izvajalci se bodo odzvali na vaše povpraševanje in vam ponudili brezplačno ponudbo. Ogledate si lahko njihove ocene in vrednotenja, ki vam bodo pomagale izbrati najboljše. Po naročilu se bo storitev prišla na namestitev ali pritrditev električnega kotla. Nato boste plačali predhodno dogovorjen znesek in celotno delo se konča. Da bi vedno vročo vodo doma, izkoristite Wilio zdaj!
Ali moram zagotoviti nekaj orodij ali opreme za namestitev ali popravilo?
Ne, vam ni treba zagotoviti nobenih orodij ali opreme. Vaš strokovnjak za namestitev in popravilo kotlov je strokovno znanje, izkušnje in orodja za izvajanje te storitve. Potrebujete samo električni kotel in vse svoje dele.
Kako dolgo traja namestitev ali popravilo kotla?
To je odvisno od velikosti kotla in kompleksnosti namestitve ali popravila. Če je delo zahtevalo več enostavnih sprememb in popravil obstoječega kotla, lahko ta storitev traja le eno uro. Odstranjevanje starega kotla, njegovega zaustavitve ali odlaganja in zamenjava namestitve novega vrenja lahko traja ves dan.
Ali mi lahko wilio vodovodar pomaga pri namestitvi ali popravku kotla?
Da! Če ste prodajali namestitev ali popravilo kotla in potrebo po tem, da bi realizirali več dela naenkrat, vendar ga ne najdete mirno po pomoči. Najdete lahko mojstre za stotine različnih nalog, celo nenavadna dela, kot so čiščenje cevi, izolacija in popravila naprav. Samo ustvarite podrobno povpraševanje z vsemi vašimi specifičnimi potrebami, da vam lahko pomagate wilio vodovodar. Tako se povežete s pravilnimi inštalaterji Wilio in preprečite nesporazume.
Ali lahko namestim samo kotla?
Možno je, da boste kotla namestili sami. Če imate izkušnje, spretnost in pravilno opremo, jo lahko zagotovo poskusite. Vendar pa je lahko fizično zahtevna in zapletena naloga. Ne tvegajte, da nameščate sami - če ste pogrešali orodja ali znanje - kako pridete v težave. Vsekakor je bolje uporabiti Wilio in poiskati strokovnjaka, ki bo to storil za vas.
Kaj vključuje storitve namestitve in kotla?
Ta storitev vključuje vse naloge, potrebne za električni kotel v vašem gospodinjstvu, da dela na toplo oskrbo z vodo, ali gre za novo namestitev ali popravilo obstoječih. To lahko vključuje odstranitev starega grelnika vode, da sprosti pot za novo namestitev. Druge naloge lahko vključujejo postavitev rezervoarja, vgradnjo cevi, priključitev ekspanzijske posode, priključitev temperaturnega in tlačnega ventila ter priključitev električnih priključkov in električnih vodov. Vaš vodovodar lahko popravi tudi poškodovane električne kotle.
Storitve
Odstranjevanje starega grelnika vode
Instalaterji kotla lahko tudi razstavijo stari grelnik vode in pripravijo prostor za novo. Vaš specialist začne prekiniti moč v distribucijskem omrežju in izklopiti vodo. Vedro se uporablja za zajemanje vode, shranjene v kotlu, ki se izlije iz cevi. Nato se lahko vse cevi in ​​povezave odklopijo in prenesejo stari kotel na skladiščni prostor. Nekateri električni kotli lahko ponujajo odlaganje starega rezervoarja za vas.
Lokacija novega kotla
Vaš najeten Expert kotla lahko določi in postavi posodo za kotla na najprimernejše mesto in jih na dvignjen platformo za lažji dostop in kot varnostni ukrep proti poplavam. Če nimate dvignjene platforme, vam lahko nekateri strokovnjaki naredijo doplačilo.
Namestitev in montaža cevi
Posledično bo vaš strokovnjak namestil pečico. Cevi se merijo in razrežejo na ustrezne širine in dolžine. Odstranitev je treba odstraniti tudi na notranjih delih cevi, da se zagotovi boljši pretok. Vsaka nameščena cev je obdana z vodovodnim trakom. Če je potrebno, je spajkana in nameščena z obema načiko, da bi povečala varnost in zaščito pred puščanjem. Ustrezne komponente, kot so tiskovna matrika, obročki in gibki cevi, so nameščeni. Vaš specialist bo zagotovil, da imajo vse te naprave popolne tesnjenje in trdno pritrditev.
Povezovanje ekspanzijske posode, temperature in tlačnega ventila
Strokovnjak za vgradnjo kotla vpliva na ekspanzijski rezervoar na stransko oskrbo z vodo ali nad električnim grelcem. Cevi, ki so nameščeni, se zmanjšajo na pravilno dolžino, po potrebi remote in spajte. Po namestitvi ekspanzijskega rezervoarja se mora vaš specialist ustrezati tlaku v ekspanzijski posodi s pritiskom v vodni cevi z uporabo ročne zračne črpalke. Po potrebi dopolnjuje namestitev in spajkanje rezervoarja in cevi.
Povezovanje moči
Če je tok in voda še vedno onemogočen, vaš strokovnjak povezuje električno linijo na vaš glavni odklopnik. Ko so vse naprave končane, je voda in moč vklopljena in preizkuša, ali voda teče v vaših pipah.
Popravilo poškodovanega električnega kotla
Če potrebujete popravilo električne kotla, vaš strokovnjak preveri kotla z močjo in vodo. Puščanje cevi, spojev in armatur, tlačne neravnovesja ali druge težave se nadzorujejo. Popravki so popravki.