Kako deluje
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava

Mojster

Iščete moža na uro za vzdrževanje stanovanja ali hiše? V tej kategoriji imamo 23.743 ponudnikov. Pošlji povpraševanje.

Začeti
33.130 registrirani strokovnjaki
88.821 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Mojster

Ali potrebujete storitev iz področja urnega moža? Wilio vam bo pomagal najti kakovostne strokovnjake za obešanje slik, montažo televizorja na steno, namestitev domačega kina. Cena storitev popravil je običajno odvisna od obsega storitev. Oglejte si več informacij o storitvah: zaključna dela, čiščenje po montaži, stroški prevoza, železni material, kot so vijaki, mozniki, žeblji), ki jih zagotavlja eden od naših 23.743 mojstrov v kategoriji.

Poglej tudi:Cene
33.130 registrirani strokovnjaki
88.821 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Nasveti in nasveti
Dobra naloga je osnova Sorski zakonci lahko rešijo široko paleto različnih vzdrževalnih del okoli hiše, apartmaja ali vrta. Napišite vse naloge, da vnesete vsa potrebna orodja in potrošni material. Preverite izvedbo Da bi se prepričali, da so bila vsa dela kakovostna, preverite delo med njenim tečajem, kot tudi po tem, ko ga dokonča. Proračun in čas Ne pozabite dodati svojih zahtev za dokončanje izvajanja. Če imate določen proračun, ki ga je treba upoštevati, upoštevajte, da je ponudnik storitev že na začetku.
Pogosto zastavljena vprašanja
Kakšne sposobnosti ima urni možje?
Urni mož bo poskrbel za delo okoli hiše, stanovanja ali vrta, ki ga nimate časa, spretnosti ali orodij. Ker lahko ura zakonci imajo različne strokovne veščine, opisati tisto, kar potrebujete, kot je mogoče, da prejmete citate od teh strokovnjakov, ki imajo prave sposobnosti.
Koliko je urni mož?
Povprečni stroški uronega moža so od 20 do 100 €. Cena je odvisna od zapletenosti naloge, potrebnega časa, ali so potrebna posebna orodja ali oprema, in od tega, ali je urni mož blizu, ali mora priti od daleč.
Kako lahko najdem dober urni moža?
Ustvarjanje wilio povpraševanja je hiter in enostaven način, da najdete priročen in pripravljen može ure v vaši okolici. Wilio vam bo pomagal najti lokalnega strokovnjaka s pravimi izkušnjami za vaše povpraševanje.
Kakšno delo je možje uro?
Urni mož lahko pomaga pri manjših popravilih in vzdrževalnih delih doma. Pomagala bo z deli, kot so slikarske slike, vgradnja pohištva, popravila, podajanje naprav, namestitev svetilk, airwife, slikarstvo in premazovanje sten in druge površine in manjša popravila. Wilio vam bo pomagal najti visoko kakovostnega moža, iz vaše okolice, ki prostovoljno pomaga, ko vam ustreza.
Kakšna je razlika med uro možem in strokovnjakom, kot je električar ali vodovodar?
Urski zakonci so strokovnjaki, ki lahko pomagajo pri številnih različnih vzdrževalnih delih doma. Po drugi strani, električarji, vodovodarji, plin in tako naprej. So posebni strokovnjaki s posebnimi kvalifikacijami v določenem zasedanju.
Zakaj bi iskali uro moža na Wilio?
Urni mož bo poskrbel za delo okoli hiše, stanovanja ali vrta, ki ga nimate časa, spretnosti ali orodij. Pomagal pri večini popravil po hiši. Sestavlja pohištvo, zamenjajte pokvarjeno baterijo, ne-obdelavni vtič, vrne garniture ali vključujejo aparate. Wilio vam bo pomagal najti uro urni moža, ki je pripravljen, da se takoj premaknete na vaš projekt.
Kakšno delo opravlja možje uro za vas
Notranje instalacije in popravila
Urni mož bo poskrbel za delo okoli hiše, stanovanja ali vrta, ki ga nimate časa, spretnosti ali orodij. Pomagal pri večini popravil po hiši. Sestavlja pohištvo, zamenjajte pokvarjeno baterijo, ne-obdelavni vtič, vrne garniture ali vključujejo aparate. Urni mož lahko pomaga namestiti na novo kupljene naprave, popraviti zlomljena vrata, namestitev in popravilo žaluzij, namestitev kuhinjskega korita, ali zamenjavo vodne baterije, suspenzijo svetilk in celo tapet. Uporabljala bo vaša lastna orodja in vam svetovala, če potrebujete kakšne druge materiale.
Storitve vzdrževanja
Imate celoten seznam vzdrževalnih del, ki jih morate izpolniti? Požarite svoj urni mož, da naredite vse naenkrat. To lahko pomaga pri namestitvi laminatnih tal, izmenjavo silikonskih tesnil v kopalnici, obešanje vrat in številnih drugih del.
Naprave in popravila na prostem
Urni mož vam lahko pomaga zgraditi vrtnico, namestite zunanje žaluzije, utira teraso ali pločnik ali celo popravite trampolin vaših otrok.
Stensko montažo
Iz stenskih polic, slik in televizorjev do stojala za kolesa in ogledala - če potrebujete pomoč pri montaži sten, pokličite urnega moža. Večina uro možev prinaša svoja orodja, vendar boste morda morali plačati za materiale, kot so vijaki ali imetniki za težke predmete, kot so televizorji in tako naprej.
DemonstracijaDemonstracije realizacij naših ponudnikov
profile image
Mojster
Filip S.
profile image
Mojster
Rok S.
profile image
Mojster
Teo O.
profile image
Mojster
Taj M.
profile image
Mojster
Jakob F.
profile image
Mojster
Izak J.