Kako deluje
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava

Mizar

Iščete mizarja? V tej kategoriji imamo 28.863 ponudnikov. Pošljite povpraševanje.

Začeti
33.129 registrirani strokovnjaki
88.816 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Mizar

Potrebujete mizarsko storitev? Wilio vam bo pomagal najti kakovostne strokovnjake za vgradne omare, montažo pohištva, prenovo kuhinje, vrtno pohištvo. Cena obrtnika je običajno odvisna od obsega storitev. Oglejte si več informacij o storitvah: orientacija pohištva, priklop aparatov, zaključna dela, ki jih izvaja eden od naših 28.863 mizarjev v dani kategoriji.

Poglej tudi:Cene
33.129 registrirani strokovnjaki
88.816 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Pogosto zastavljena vprašanja
Zakaj iskati Stolla na Wilio?
Ne preveč ročno usposobljeno Stoll. Kljub številu sodobnih materialov, kot so kovinski, usnjeni ali celo plastični, lesni izdelki še vedno pomemben del našega vsakdanjega življenja. Danes je večina pohištva proizvedena na avtomatskih linijah, vendar lahko pametna palica naredi prilagojene verodostojne kose, ki bodo ustrezala vašim potrebam, idejam in slogu. Uporaba specializiranih orodij za YouBar, ki jo karkoli iz kuhinjske enote, skozi prilagojeno omaro, do edinstvenih izvirnikov, kot je masivni les ali driftwood. Kvalificirano mizarstvo je mogoče hitro in enostavno najti z Wilio. Preprosto napišite, kaj potrebujete za vaše povpraševanje in vas bomo povežili s tabelami iz okolice, ki imajo vse potrebne sposobnosti. Potem si oglejte svoje profile in preberite ocene strank, da izberete pravico!
Kaj je stolander za mene?
Stolar proizvaja različne izdelke, kot so kuhinjske linije, omare, knjižnice, prosto stoječe omare, vgrajene omare, mize, stoli, mize za kavo, postelje, skrinje, police, dekorativni elementi in pohištvo lesa, iverne plošče ali drugih materialov.
Kakšne sposobnosti ima Stolander?
Stolar mora biti tehnično usposobljen, pacient in izjemno natančen za proizvodnjo pohištva v skladu z natančnimi specifikacijami. Stolls združujejo ustvarjalnost s praktičnim razmišljanjem in ročnimi veščinami za izdelavo kuhinjskih linij, omare, knjižnic, kabinet, vgrajenih omaric, miz, stolov, konferenčnih in nočnih miz, postelj, skrinje, policija in drugo pohištvo.
Koliko je vreden?
Cena dela bo odvisna od tega, koliko kosov pohištva bo proizvedeno in od tega, ali je enostavnejše pohištvo, kot je tabela ali več kompleksnih elementov, kot so kuhinjske linije. Če bo ukrar naredil več kosov pohištva, zahteva več materiala in celo časa za delo. Cena bo znatno vplivala uporabljeni material, na primer, ali se uporablja iverne plošče, ali pa je leseni massif izdelek. Prav tako odloči, kakšen les bo uporabljen. Cena lahko vpliva na to, ali je tesar v bližini, ali je treba dokončano pohištvo dovoljeno za večjo razdaljo.
Zakaj naj najemam nastopa pohištvene proizvodnje?
Ko stolar proizvaja kos pohištva s svojimi rokami, mu posveča velik odmerek pozornosti. Vsak izdelek je njegova vizitka, zato je odvisna od kakovosti in zadovoljstva strank. Pohištvo, izdelano na montažni liniji, še zdaleč ni namenjeno takšni ravni oskrbe in nadzora kakovosti Prednosti miru pohištva Prednosti: • Kakovost • edinstven in izvirni izdelki • Popolnoma izpolnjuje vaše zahteve in stil funkcionalnosti • sami določite materialno, barvo in dimenzije
Kako lahko najdem dober mizar?
Na Wilio preprosto najdete priročen in pripravljen stollar iz vaše okolice. Samo vnesite povpraševanje, odgovorite na nekaj vprašanj o tem, kaj bo treba narediti in čakajo na ponudbe iz izkušenih mizarjev.
Kakšne so prednosti kakovosti, ročno izdelane pohištvo?
Ker ga proizvajajo izkušeni mizarji, je pohištvo po meri zelo prilagodljivo za posebne zahteve kupca. To vam omogoča, da imate pohištvo, ki je oblikovano natančno v stilu, dimenzijah in materialih po vaši izbiri. Masivno pohištvo je narejeno iz najvišje kakovosti Woody. Površinske obdelave so tudi najvišja kakovost. Ročno izdelani kosov pohištva so pogosto brezčasen.
Lahko dobim me?
V večini primerov bo tabela uporabila svoj material. V izjemnih primerih lahko vozilo uporabi material, ki je na primer na voljo, da proizvaja tabelo iz masivnega lesa, iz določenega lesa. V tem primeru bo tabela potrebna gradiva, da bi se prepričala, da je primerna za dano delo.
Kakšna je razlika med stolparjem in mizarjem?
Za razliko od stolparjev se mizarji osredotočajo na velike strukturne projekte in zgradbe, kot so Truss, kabine, garažna zatočišča, lesena gazebo, vrata, vrata, ograje ali stopnišče in opaže. Stolls proizvajajo orodje Craffithip, od najpreprostejših treh nogah stolov do izčrpnih mejnikov, kot so kuhinjske linije ali omare in drugi, pretežno notranje pohištvo.
Kaj so specializirane dekorativne tehnike mizarstva?
Rezbar
Obdelava lesa z orodji za raziskovanje znakov in drugih motivov in rezanje okraskov lesenega predmeta.
Upogibanje lesa
Upogibanje lesa je oblika obdelave lesa, ki se uporablja za ustvarjanje lesenih predmetov do stružnice. Ta vrsta obdelave lesa se razlikuje od večine drugih, da se les premika, medtem ko se stacionarno orodje uporablja za rezanje in oblikovanje. Veliko kompleksnih oblik in vzorcev se lahko ustvari z upogibanjem.
Pirografija (pereče lesa)
Pirografija, pekoč les ali pirrárava je umetnost okrasitve lesa s pečenjem motivov z uporabo ogrevanega predmeta.
Intarzia (leseni mozaiki)
Intarzia je oblika okrasitvenega lesa, v kateri kosi furnirja so narezani na oblike in vstavljeni v drug furnir, ki se nato imenuje na površini, na primer na prsih ali drugem kosu pohištva. To je mozaik zasnovo, ki uporablja različne oblike, velikost in vrste lesa, ki skupaj ustvarjajo teme in oblike.
Kakšno stavbo lahko naročim?
Proizvodnja kuhinjskega repa
Proizvodnja kuhinjskih linij je namenjena zelo izkušenim stolparjem, ki lahko veliko pozornosti namenijo podrobnostim. Pomembno je, da je kuhinjska linija videti le lepo, temveč biti funkcionalna in imela dolgo življenjsko dobo.
Mirovno pohištvo.
Hiša ni doma brez osebnih elementov. Več kosov pohištva krojača za dostavo vzdušja. Ne glede na to, ali potrebujete stole, mizo ali stojalo za čevlje, vam bo Wilio pomagal najti nekoga, ki vam lahko pomaga uresničiti svoje sanje.
Vrste materialov
Masivni (desno) les V proizvodnji pohištva se uporabljata dve vrsti desnega lesa: trdega in mehkega lesa. Njihov opis je naveden spodaj: Hardwood je bil uporabljen za izdelavo pohištva Trdi les prihaja iz listavcev, ki običajno rastejo počasneje. V visokokakovostnem masivnem pohištvu se pogosto uporabljajo z gozdom iz družine trdega lesa: hrast, matica, tikovine, javor, bukev, mahagonija. Mehki les, ki se uporablja za izdelavo pohištva Mehki les, ki se uporablja za proizvodnjo pohištva, običajno prihaja iz iglavcev (ali brez vodnih) dreves, ki rastejo hitreje. Pogosti softwoods, ki se uporabljajo v proizvodnji pohištva, vključujejo smrekovo, borovo in jelko. Drugi materiali Plywood: izdelan je s 3-5 tankimi letvimi, ki so združeni z lepilom. Iverne plošče: imenovan tudi ploščo, ki jo vleče leseno, je narejena iz mrzlenih lesnih verig, ki so zlepljene skupaj. Leseni les: Izdelan je z lepljivimi kosi masivnega lesa.
Nasveti in nasveti
Dobra naloga je osnova Štedilnik za vas lahko proizvajajo kuhinjske linije, omare, knjižnice, prosto stoječe omare, vgrajene omare, tabele, stoli, mize kave, postelje, skrinje, police in različne dekorativne elemente. Pišite, da vnesete najbolj natančen opis naloge, da je STOLAR natančno vedel, kakšna je vaša ideja. Preverite izvedbo Da bi se prepričali, da so bila vsa dela kakovostna, preverite delo med njenim tečajem, kot tudi po tem, ko ga dokonča. Proračun in čas Ne pozabite dodati svojih zahtev za dokončanje izvajanja. Če imate določen proračun, ki ga je treba upoštevati, upoštevajte, da je ponudnik storitev že na začetku.
DemonstracijaDemonstracije realizacij naših ponudnikov
profile image
Mizar
Vid Z.
profile image
Mizar
Liam P.
profile image
Mizar
Miha V.
profile image
Mizar
Erik K.
profile image
Mizar
Tilen Y.
profile image
Mizar
Izak P.