Kako deluje
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava

Kurirske storitve

Iščete prevoznika ali kurirja za prevoz? V tej kategoriji imamo 27.727 ponudnikov. Pošlji povpraševanje.

Začeti
32.791 registrirani strokovnjaki
87.848 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Kurirske storitve

Potrebujete storitev na področju transporta, transporta, kurirske službe? Wilio vam bo pomagal najti kakovostne strokovnjake pri transportu paketov, zavarovanju prepeljanega blaga, cenovni ponudbi. Cena dostave je običajno odvisna od obsega storitev. Oglejte si več informacij o storitvah: dodatna komunikacija, spremembe v prevozu, ki jih zagotavlja eden od naših kurirjev 27.727 v dani kategoriji.

Poglej tudi:Cene
32.791 registrirani strokovnjaki
87.848 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Storitve
Kaj vključuje kurirske storitve?
Izbira je veliko in ni potrebno omejiti vaše izbire samo na velika kurirska podjetja. Tukaj je nekaj možnosti pošiljanja, ki jih lahko izberete:
hitra dostava
Če potrebujete naročnika, da boste nujno zagotovili pomembne pravne dokumente, tako da se lahko strinjate s hitrim dostavo prek kurirja. Ekspresne storitve se običajno uporabljajo za postavke s pozno objavo, ki jo je mogoče zlahka prevzeti in dostaviti. Večina kurirjev vam bo ponudila med prevzemom in nalaganjem 2 - 3 ure, odvisno od vaše lokacije. Kurir vam prihaja domov ali vam v podjetje, pobrati paket in ga dostaviti čim hitreje do cilja.
Urban dostava na isti dan
Občinska dobava na isti dan je primerna rešitev za tiste stranke, ki dobavljajo blago na kraje, ki jih ne zlahka dobijo. Ta vrsta dostave se lahko uporablja tudi za zagotavljanje prenosa hrane ali pohištva. Kurir vam bo zagotovo ponudil nekajkrat, da bi pobral in dostavo, tako da vam ustreza.
Dostava na naslednji dan
Ta vrsta dostave je primerna izbira za takšno dostavo, ko vaše blago morda ne bo dobil iz točke in da točka B nujno hitro. Dostava na drugi dan je cenejši od dobave na isti dan. Uporablja se predvsem pri pohištvu, preprogah ali avtomobilskih delih. Običajno bo na voljo en čas in čas za nalaganje, odvisno od točke dostave. To storitev lahko uporabite enkrat ali naročite redni kurir, da se ujemajo z vašimi poslovnimi potrebami.
Interstate transport.
Nekatere kurirske storitve imajo svoje meddržavne oskrbe ali sodelujejo z meddržavnimi kurirskimi storitvami, ki lahko zagotovijo, da parcela prispe na cilj. Blago je doma, ki pobira lokalno storitev, jo nosi v skladišče, kjer je blago razvrščeno, naloži dobavljeno dostavo in gre na dostavno točko. Ta postavka bo namenjena kraju dostave v nekaj dneh do danes, odvisno od kraja dostave.
Dostava do čezmorskih.
Morda delate na spletu ali želite, da se družina v tujini. To je samo z uporabo storitve tuje kurirske dostave storitev bo prav. S svojim kurirjem, ki ga poznate, preden se dogovorite o ceni, se možno težo paketov zavedate stroškov, povezanih s pošiljanjem. Za nekatere čezmorske storitve lahko svoje pošiljke obvladujete v skladišče za nadaljnjo odpremo.
Pogosto zastavljena vprašanja
Zakaj najamete kurirsko službo prek Wilio?
Imate embalažo ali dokumente dokumentov, vendar nimate časa, da bi šli v mesto? Ali morate poslati blago meddržavniki ali čezmorski? Ko pošiljate dokumente, se ne boste več morali zanašati na "slikovnega po pošti" ali tovorne družbe, ki jih prevažajo večje pošiljke. Kurir Vaše blago bo pobralo in dostavljeno naenkrat, ki vam bo ustrezalo. Najboljše kurirske storitve lahko najdete na Wilio. Preprosto vnesite svojo zahtevo in se povežite z cenovno ugodnim ponudnikom kurirskih storitev, ki bo dostavil vaš paket, kjer ga potrebujete.
Ali potrebujete kurir s posebno licenco?
Za nekatere vrste prenosov boste morda potrebovali kurir s posebno licenco, ki je potrebna za nošenje. Pred potrditvijo pošiljke ne pozabite, da ima kurir ustrezno licenco in zavarovanje.
Kaj je kurirska služba?
Kurirske storitve poudarjajo in dostavijo pošto, dokumente, majhne pakete in velike pošiljke. Blago se pobira od vašega bivališča ali poslovnega naslova in ga dostavi na cilj, ki uporablja ustrezno izbrano in opremljeno vozilo.
Katere izdelke so najpogostejše dostavljene s kurirskimi storitvami?
Kurirji lahko dosežejo skoraj vse. Najpogostejši predmeti so pravni dokumenti, darila, pisarniški material, knjige, avtomobilski deli in glasbeni instrumenti. Nekateri kurirji lahko ponudijo tudi velike predmete, kot so pohištvo ali večja količina blaga. Vendar pa je tudi seznam postavk, ki jih kurir ne bo naložil in ne dostaviti. Na primer, živahne živali, strelno orožje ali nevarno blago.
Katere koristi prinašajo najemniške storitve prek Wilio v primerjavi s kurirsko družbo?
Iščete prevozne storitve prek Wilio, boste imeli več nadzora nad časom pobiranja in dostave, ker je manj verjetno, da bo ta storitev omejena z določenim časovnim razporedom.
Kako pripravim stvari za kurir?
Pravilno pakirni element bo pomagal zagotoviti blago varno in nepoškodovan. Izberite ustrezno veliko škatlo in izpolnite vse praznine s pakirnim materialom, da zaščitite svoje blago. Če je v paketu več elementov, zapakirajte vsako postavko, da dosežemo boljšo zaščito. Zadaj polja in vse proste robove, da se zagotovi, da se med pošiljanjem ne odpre. Ime in naslov dostave je treba vidno označiti.
Kako dolgo traja dostavo?
Praviloma lahko izberete časovni okvir dostave, ki vam ustreza. Večina spremljanih storitev ponujajo dostavo izražanja na isti dan, drugi dan ali standardno dostavo. Nekateri kurirji lahko zaračunavajo več, če morate dobaviti blago prej.
Koliko stane kurirska služba?
Končna cena bo odvisna od velikosti elementa, kraja in izražanja dostave.