Kako deluje
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava

Krovec

Iščete vodovodarja? V tej kategoriji imamo 30.550 ponudnikov. Pošlji povpraševanje.

Začeti
33.129 registrirani strokovnjaki
88.816 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Krovec

Potrebujete storitev vodovodarja? Wilio vam bo pomagal najti kakovostne strokovnjake za konstrukcijo strešnikov, izolacijo strehe, krovstvo, čiščenje streh. Cena krovca ​​je običajno odvisna od obsega storitev. Oglejte si več informacij o storitvah: gradbeni les, izolacijski material, ploščice, pločevinasta kritina, klešče za kleparje, kladivo, ki vam bo zagotovilo enega izmed naših 30.550 vodovodarjev v kategoriji.

Poglej tudi:Cene
33.129 registrirani strokovnjaki
88.816 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Storitve
Kaj vključuje storitve strešnikov - Klampir (strešne storitve)?
Storitve strešnih kritin niso le o novih strehah doma. Krovske strehe / Clamphi lahko popravijo del vaše strehe, ga obnovite vse ali popravite sisteme za kapljanje in odtočne pečice. Prav tako lahko opravljajo preventivni nadzor, odkrivajo potencialna tveganja, ki bi lahko povzročila draga popravila v prihodnosti. Merci so usposobljeni ljudje in imajo izkušnje z delom na višino. Tukaj je nekaj posebnih storitev, ki jih lahko zahtevate:
Namestitev strehe
Ne glede na to, ali je streha na novo stavbo ali rekonstruirano streho na vaši trenutni hiši, bo strešna kritina, ki bo poskrbela, da je vaša hiša odporna na vreme (zlasti dež in veter), notranjost hiše pa je ostala suha. Ponujajo vam privlačno barvo in naročite najprimernejše strešne kritine (cisterne, barvne plošče in druge vrste), ki so potrebne za dokončanje strehe. Streha lahko namesti tudi prezračevalne turbine za prezračevanje strešne lupine.
Obnova in čiščenje strehe
Ne glede na to, ali potrebujete osnovno čiščenje ali popolno obnovitev in ponovno zapečatenje, lahko najdete strokovnjaka (dobavitelj), ki je specializirano za predelavo strehe. Vaš dobavitelj strešnega izdelka bo preveril vašo streho, najde pomanjkljivosti in predlaga načrt za obnovitev strehe. Uporabljajo lahko visokotlačne čistila in odstranijo iz strehe umazanije brez poškodbe pokrivanja. Včasih lahko potrebujete le plašč in ponovno zapečatite, da se spuščate na življenje vaše strehe. Za barvanje streh naročite slikar, ki naredi višinsko delo.
Popravilo strehe.
Vsa popravila streš se začnejo s statično varnostjo (statiko). Krovstvo je nevarno, zato mora biti uporaba osebnih pozavarovalnih in drugih naprav in zaščitnih struktur za zagotovitev delavcev. Vaš strokovnjak na strešni prevleki bo ocenil kakršno koli škodo in zagotovila ponudbo za popravila. Strešna popravila so lahko preprosta ali kompleksna in lahko vsebujejo popravilo ali zamenjavo strešnih ploščic, popravijo rje ali zamenjavo tesnilnega sredstva ali povezovalna sredstva. Poškodovana streha je treba popraviti, preden se zgodi z vodo in plesni.
Namestitev in popravila žlebov
Učinkovit sistem za odvajanje vode iz strehe (korita in odtočne cevi) je zelo pomemben. Če so vaši stresi polni, zarjaveli, poškodovani ali odhajajo, ne bodo delovali pravilno in lahko povzročijo težave v prihodnosti. Krovca ​​lahko pomaga pri namestitvi žlebov, zaščito žlebov in montažo svinčeve cevi, skupaj s čiščenjem žleba, da naredi vse v brezhibnem stanju.
Namestitev in popravila sončne plošče (fotovoltaične plošče) t
Potrebujete sončne plošče na strehi? Vaš tehnik - dobavitelj nabavlja pravične dele, ki temeljijo na vaših energetskih zahtevah. Fotovoltaične plošče so nameščene na sončni strani strehe (idealno usmerjeno južno, jugozahodno) in najučinkovitejši naklon plošč je približno 35 °. Skupščina se ukvarja s posebnimi podjetji, ki predlagajo in štejejo pravilno število plošč, bo zagotovilo montažo in jih priključili na vaš sistem. Solarni paneli so skoraj brez težav, imajo dolgo življenje in redko zahtevajo obsežna popravila. Vendar pa bo redno čiščenje sončne plošče zagotovilo učinkovito delovanje celotnega sistema. Vaš tehnik preverja tudi potencialno poslabšanje električne montaže in montaže ter jih lahko preizkusi, da se zagotovi učinkovito delovanje sistema.
Pogosto zastavljena vprašanja
Strešni strešni strešni strehi z Wilio
Vsak človek si zasluži streho nad glavo. Obstaja veliko vrst strehe različnih kakovosti na trgu. Poškodovana - puščanje strehe je več kot le nevšečnosti - za posebno neugodno vreme se lahko spremeni v resen problem, v smislu varnosti, pa tudi drago notranjo škodo. Strešna popravila nikoli ne smejo zamuditi ali popraviti začasne improvizirane rešitve; Takoj se morate ukvarjati z njimi, desno in celovito. Ne glede na to, ali je vaša streha popolnoma izmenjana, delno rekonstruirana ali potrebna za pravilno čiščenje, je lahko tudi strokovnjak za pokrivanje strehe, ki ustreza vaši nalogi. Preprosto pišite na vaše strešno delovno delo, ki ga morate storiti, in kmalu boste prejeli ponudbe iz lokalnih strokovnjakov. Vsak bo imel ocene in preglede za prejšnje delo, tako da boste lahko imeli prepričani, da bo rekonstrukcija vaše strehe narejena na visoki ravni in pravočasno. Danes dobite brezplačne in nezavezujoče ponudbe Wilio!
Kaj naredi strešno streho / streho?
Krovska streha ali strešnik namesti, popravlja in izmenjuje strehe in zagotavlja njihovo neprepustnost in odpornost na vreme. Lahko namestijo tudi dodatne strešne elemente in sisteme, kot so žleb, sončne plošče in svinčeve cevi.
Katere skupne težave vam lahko pomagajo?
Puščanje strehe so najpogostejša težava. To je lahko posledica razpokane ali zlomljene strešne vrečke, poškodovane jeklene pločevine ali površinske tesnilne težave. Druga pogosta težava so sistemi za žlebove ali iztočne cevi, ki jih je mogoče zamašiti, razpočiti, ki vpliva na voda strehe.
Streha me pušča. Kaj lahko storim, dokler ne delam?
Če voda prodre skozi strop, jo zbere v vedra ali velike posode. Premaknite pohištvo ali osebne stvari, ki se ne stopijo. Če se voda zbira v prostoru, ki se uporablja (obravnavano), ujame vodo v vedro, da ne gremo skozi strop. V izrednih razmerah zahtevajte lokalni gasilski oddelek in reševanje.
Ali strešne kritine zahtevajo nekatere posebne kvalifikacije, certificiranje ali licence?
Vaš dobavitelj - Krovnik potrebuje kvalifikacije, da bi dobili strokovno znanje z združevanjem izkušenj in formalnega usposabljanja. Potrebna je strokovna usposobljenost za upravljanje vezane trgovine. Mora vzeti trnquency izpit. (Klampiar izvede montažo, vzdrževanje, popravilo in rekonstrukcija vseh vrst strešnih kritin, strešnih pnevmatik in strešnih konstrukcij ravnih in nagnjenih streh.) Zahtevana stopnja izobrazbe - osrednja strokovna šola s krepko, Klampiar - Roofir. Kvalifikacije je mogoče dobiti z izpolnjevanjem akreditiranega izobraževalnega programa.
Kako dolgo bo trajala korupcijsko streho?
To bo odvisno od velikosti, kompleksnosti vaše strehe (ravne strehe, nagnjene strehe, strešna okna, vikere) in poškodbe škode. Delo lahko traja 2-3 ali več dni. Postopek in hitrost dela bo odvisna od vremena, ker je večina popravkov streh lahko realizirana le v suhem vremenu brez dežja.
Koliko stane strešni valjčni valj?
Cena vodovodnega dela je odvisna od obsega del, izbranega materiala, Klampiara in lokacij. Delo na povprečni družinski hiši vas bo stalo v razponu od 1000 do 2000 €. Povpraševanje po Wiliou lahko pošljete natančno ceno. Delovno delo - cena od 7 € / uro. Namestitev sistema žleba s 5,99 € / BM.
Koristne informacije.Kaj morate vedeti
Izbira pravega strešnega pokrova Pri izbiri pravega strokovnjaka morate razmisliti o nekaterih ključnih stvareh. V tem članku vam bomo prenesli korak za korakom: Izberite nekoga, ki ima dokazljivo delo Izberite nekoga, ki dobro preverja streho Pridobite podroben ponudbo vsake obrti, ki ga razmišljate Ugotovite, ali je strežnik pravilno z uporabo varnostne opreme Prepričajte se, da je vsak strokovnjak vnaprej obveščen o stroških najemene opreme Nikoli ne plačajte vnaprej vsega zneska! Preverite, ali je obrtnika članica določenega združenja. Preverite, ali je delo končano v takšnem stanju, v katerem ste naročili Poglejmo vsakega od njih malo globlje. Izberite nekoga, ki ima veliko posebnih izkušenj. Kakšno streho imate? Doška streha in popravila ravnih streh zahtevajo zelo različne spretnosti, zato bodite pozorni na izdelavo, ki ima posebne izkušnje z izvajanjem podobnih delovnih del, ki jih potrebujete. Gábor B. je Krovca ​​za 11 let in ima 200 pozitivnih pregledov na Wilio. Pojasnjuje: "Prepričajte se, da lahko uživate v resničnih izkušnjah z vašim delom, še posebej, če je velik projekt - na primer popolnoma nova streha. Večina streh bo imela izkušnje s ploščicami in ploščicami - vendar mnogi projekti s ploskim streho vključujejo uporabo steklenih vlaken in drugih sodobnih materialov, s katerimi nekateri strešniki ne bodo imeli odlične izkušnje. Zato se prepričajte, da najamete nekoga, ki večkrat uporablja ta material - in najbolje, prosim, zahtevajte, kako se predvajanje nedavnega dela. " Še posebej na velikih strešnih delih poskušajo govoriti s prejšnjimi strankami. Kot pojasnjuje, dober strešni specialist, ki se želi pohvaliti mimo projektov: "Običajno bi pokazali naš portfelj s potencialnim strankam - na primer na tabličnem računalniku. In če obstaja delo, ki je podobno stranki, ki želi kupec, bi mu ponudili stik z nekdanjo stranko, da bi govorila skupaj. " Izberite nekoga, ki temeljito preverja to območje. Terensko delo je lahko še posebej razdrobljeno od domačega lastnika, ker pogosto ne more natančno opredeliti problema ali temeljito videti. Kot poudarja Gábor B., je resnično pomembno, da izberete strežnik, ki bo temeljito preučil temeljito in fotografsko dokument. Prepričajte se, da bo vsak strokovnjak na strehi, ki ga boste zaprosili za ponudbo, se dejansko preveri mesto delovanja. Če pušča streha, iz pomanjkljivosti tal res ne razkrije! Vsak strežnik bi moral pogledati streho in razviti delovni načrt, ki ustrezajo pomanjkljivosti. Če vam obrtnik postavlja ponudbo, bi bil previden. Gábor B.: "Ko borpker preveri mesto, morate podrobno razložiti, kaj je problem in vam pokaže podrobne fotografije. To je še posebej pomembno v primeru problema strehe, ker je malo verjetno, da bi lastnik hiše lahko ocenil prizadeto območje. " Pridobite podrobno ponudbo vsakega strokovnjaka, ki ga razmišljate o vsakem strehi, bi vam moralo zagotoviti jasno in podrobno pisno ponudbo z razčlenitvijo vseh možnih stroškov. Lahko so: Delo - vključno z najemom vse podizvajalce Materiali, vključno z DDV in drugimi davki Stroški parkirnicah. Stroški odstranjevanja odpadkov Najem drugih orodij ali opreme Oprema za varnost ali gradbišče - kot je ograja ali prenosni WC Vsaka ponudba bi morala pojasniti tudi strukturo pristojbin (eno uro, na dan ali za pavšalno stopnjo za celotno delo?) In poudarja, ko je treba izplačati vsa plačila. Na primer - čaka na vsak material za plačilo vnaprej? Ali je trgovec vesel, da plača po zaključku celotnega projekta? Nazadnje mora vsak element vsebovati podroben opis dela. Poskrbite, da boste prejeli enake informacije iz vseh obrtnikov - tako da lahko primerjate podobne izdelke. In če mislite, da je podrobnost v meniju. Pridobite brezplačno ponudbo. Pomagali vam bomo spoznati strokovne strešne kritine na vašem območju in danes dobiti prave ponudbe. Ugotovite, ali Clamper pravilno uporablja varnostno opremo. Vsak strežnik mora biti v skladu z različnimi pravili v zvezi z delom v višini, in sicer dekret št. 374/1990 Coll., Del 9. Uporaba odra (v nasprotju z lestvi) ni vedno potrebna. Vendar pa bi bil strežnik razložen brez težav, saj načrtuje uporabo svoje naprave varno in na način, ki je v skladu z zakonom. Prepričajte se, da je vsak Stremár vnaprej obveščen o stroških najemu opreme. Izposoja določene opreme bo verjetno povzročila znatne stroške - zato je pomembno, da je obrtnik, ki ga izberete predhodno obvesti o vseh dodatnih stroških. Gábor B. Pojasnjuje: "Kar zadeva opremo, ki jo trgovec uporablja, je res samo stvar preferencialov. Na primer, nikoli ne uporabljam odra - če delo ne zahteva. Nič ni narobe z prejemom strešne kritine, ki uporablja odra, vendar bi se moral homeowner zavedati, da je njegova najemnina draga, zato bi trgovci imeli za te večje stroške vnaprej, preden jih boste storili. V idealnem primeru bi morali vključevati stroške odra ločeno od delovnih stroškov in vsega materiala. " Nikoli ne plačajte vnaprej vsega zneska! Nekateri strokovnjaki za strehe, ki pokrivajo, čakati s plačili za dokončanje dela. Drugi lahko najprej zahtevajo depozit, zlasti za večje projekte. Vendar pred začetkom dela ne bi smeli plačati več kot 25%; In nikoli ne dajte zaposlitve obrti, ki želi predhodno polni znesek. "Ne bojte se vprašati strešnika, če lahko izplačate plačilo, dokler ne naredi! Na ta način boste pravilno popravili. Dober strokovnjak, ki je samozavesten v vašem obrti, ne bi imel težav s tem. " Hočem fotografije iz vsega popravila. Preden plačate, morate zahtevati fodumentacijo iz delovnih procesov: »Prepričajte se, da bodo obrtniki naredili veliko fotografij dokončanega dela in vam dali njih. Na ta način ga lahko izpostavite na vse, kar ni popolnoma v redu - na primer na razpokano ploščico ali prekomerno uporabo silikona - preden ga plačate. Pravzaprav pošiljamo drone, da fotografirajo - še posebej za veliko delo. " Tako stranke dobijo vesoljski posnetek hiše in številne kakovostne podrobne slike opravljenega dela, ki se lahko zlahka pristopijo. Če gre kaj narobe po opravljenem delu, se ne bojte, da preverite drugo podjetje, kot je ta izvirnik. Dobiš strokovno neodvisno drugo mnenje, če bo prvotno podjetje poskušalo izpodbijati, kaj je treba storiti. To je samo strelivo z ugrizom, lahko imate v zadnjem žepu, če ga potrebujete.