Kako deluje
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava

Krajinski arhitekt

Iščete krajinskega arhitekta? V tej kategoriji imamo 7.240 ponudnikov. Pošlji povpraševanje.

Začeti
32.712 registrirani strokovnjaki
87.702 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Krajinski arhitekt

Potrebujete storitev krajinskega arhitekta? Wilio vam bo pomagal najti kakovostne strokovnjake za načrtovanje vrtov, načrtovanje, izvedbo, vzdrževanje, sajenje, trate, namakanje, gredice. Cena oblikovalcev za zunanjost in vrt je običajno odvisna od obsega storitev. Oglejte si več informacij o storitvah: posvetovanja, vključitev komentarjev, dodatne predloge za manjše projekte, kot je vrtna hiša, ki jih bo zagotovil eden od naših 7.240 krajinskih arhitektov v dani kategoriji

Poglej tudi:Cene
32.712 registrirani strokovnjaki
87.702 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Pogosto zastavljena vprašanja
Zakaj najeti vrtni arhitekt službo prek Wilio?
Če iščete lokalne oblikovalce vrtov v bližini vas, ki vam pomagajo, da razvajati vrt, resnične strokovnjake najdete na Wilio. Na naši spletni strani lahko preprosto najdete vrtni arhitekt / oblikovalec, ki lahko predlaga vaš vrt po vašem osebnem slogu in okusu. Za Wilio boste našli med drugimi storitvami za hišo, apartma, vrt in celovito vrtnarjenje, vrtna arhitektura in oblikovanje. Te storitve vključujejo svetovanje, modele, izvajanje in popolno vzdrževanje okrasnih vrtov in zelenja okoli nas. Ni vam več treba biti zapletena za iskanje podjetij, ki ustvarjajo vrtnarjenje. Wilio vam je vedno pripravljen pomagati. Ni pomembno, ali gre za predhodno ali majhno sodišče, imamo dovolj oblikovalcev vrtov, ki so navdušeni od implementacije vrtnega dela in urejanje zunanjih prostorov. Lahko preverite njihov profil, glejte njihovega portfelja in najeti nekoga, ki najbolje uresničuje sanje o lepšem vrtu. Ko vnesete nalogo za Wilio, nas obvestite o podrobnostih vaše zahteve kot storitvena sestava, časovni razpored za izvedbo dela. Nato se bodo obrnili na vas vrtne oblikovalce iz vaše okolice, ki bodo sodelovali z vami, da bi zgradili vrt vaših sanj.
Zakaj bi najemal vrtni arhitekt (oblikovalec)?
Naročite vrtni arhitekt ni snobic, ampak manifestacija racionalnega razmišljanja. Rešiti zunanjost okoli hiše, najprej se obrnite na vrt. Poiščite strokovnjak, ki ima certifikat za to dejavnost. Zagotavlja, da je oblikovalec vrta zaporedoma, kot tudi, da ima dovolj tehničnega ozadja. Vse to lahko prihrani čas, denar in vsako razočaranje. Načrtovanje in oblikovanje vrtov je kompleksen in zahtevni proces, ki zahteva kreativne in tehnične sposobnosti in strokovnega znanja. Ti vključujejo znanje gradbenih tehnik, vrtnarstva, off-cestne prilagoditve in finančnih stroškov.
Kako dolgo traja, dokler vrtljivi oblikovalec kaže na moj vrt?
Kako dolgo traja razporejanje in oblikovanje vrta, je odvisno od velikosti vašega vrta in kompleksnosti predloga. Če je to preprost vrt projekt za majhen vrt, lahko predlog pripravimo za 1-2 tedna. Če je vaš vrt bolj obsežen, ima lepši pokrajino in druge krajinske elemente, predlog bo trajal dlje.
Zakaj najeti vrtni arhitekt skozi Wilio in ne poslovanja?
Izposoja zunanjega vrtnega arhitekta skozi Wilio je hitrejši in praktičen. Za razliko od podjetij, da reakcija običajno traja dni ali tednov, se bodo vrtni arhitekti iz Wilio takoj slišili. Samo nekaj klikov in lahko takoj vzpostavite stik z njimi. Morda boste rekli, da bi vrt arhitekt stala udarec denar, vendar je ravno nasprotno. Z zavezanjem vrtnega arhitekta lahko prihranite veliko denarja in dobite strokovne storitve.
Kaj, če hočem rekonstruirati del mojega vrta?
Za izboljšanje ali rekonstrukcijo dela vašega vrta ni problem. Pomagali vam bomo najti strokovnjaka za oblikovanje vrta, ki predlaga funkcionalno in estetsko najbolj idealno kompozicijsko rešitev vašega vrta. Ne glede na to, ali gre za zmanjšanje vaše trate, nameščanje terase ali remodeling tlakovanje, bo oblikovalec načrtoval vam želeno delo, tako da lahko dobavitelj naredi delo hitro in učinkovito.
Kdaj je najboljše leto v letu za vaš vrt?
Vaš vrt lahko predlagate kadarkoli med letom. Naši oblikovalci vrtov delajo v vsaki sezoni. Vendar pa je idealno v zimskih mesecih, ko so možnosti dela na vrtu omejene. Hkrati pa vas lahko vrtni oblikovalec oblikuje najboljše obdobje za izvajanje vašega vrtnega projekta, i. Sajenje, rože, okrasne drevesa in zelenje.
Ali mi lahko vrtni arhitekt pomaga pri delu na področju notranje opreme?
Če potrebujete pomoč pri zasnovi kuhinje, dnevna soba ali spalnici, imamo tudi notranje oblikovalce (arhitekte), ki vam pomagajo rekonstrukcijo notranjih prostorov, da izberete iz idealnih barv sten in oblikovanje inovativnih rešitev za shranjevanje. Ustvarjamo prilagojeno notranjo obliko po vaših zahtevah in pomagamo ustvariti funkcionalen, lep in udoben dom za vsakega družinskega člana.
Katere druge storitve, povezane z vrtom, lahko rezerviram Wilio?
Ko je vaš vrt zasnovan in izveden, lahko najamete strokovnjake, ki vam bodo pomagali pri vzdrževanju vrta. Imamo usposobljene strokovnjake, ki vam lahko pomagajo pri vseh vrtnarskih delavcih - od trave in okrasnega travnika, da zelen na vašem vrtu. Lahko rezervirate tudi službo za trato - oploditev, prezračevanje, odstranjevanje plevela, obnovo trate in namakanje trate.
Storitve
Kaj vključuje storitve za oblikovanje vrta?
Storitve oblikovanja vrta vključujejo široko paleto nalog, ki omogočajo vaš sanjski vrt. Ko rezervirate vrtno oblikovanje prek Wilio, lahko prihranite čas, zmanjšati stres in doseči želeni učinek. Ne glede na to, ali morate oblikovati nov vrt ali posodobiti zunanji prostor, so na voljo naš vrtljivi arhitekti. Kaj lahko pričakujete, ko boste uživali v oblikovalcih vrtov preko Wilio:
Začetno posvetovanje in raziskava na kraju samem
Vaš projekt Vrt se začne s posvetovanjem z vrtnim arhitektom, da bi ugotovili vaše ideje o prihodnosti sanjskega vrta. Iščete oblikovalce, ki vam bodo pomagale pri izdelavi zunanjega prostora, kjer so Darl Ptice, Butterfly in čebele? Ali iščete moderno vrtno oblikovanje, ki ustreza vašemu domu? Tukaj smo za vas. Ker sta vsak vrt in hiši originalni projekti, bo vaš vrt arhitekt pregledal zunanjost in predlaga optimalno rešitev za dokončanje vrta ali popolne rešitve celotnega prostora.
Načrtovanje in oblikovanje
Po posvetovanju z vrtnim oblikovalcem uporablja vse informacije, ki so na voljo za izdelavo podrobnega vrtnega načrta. Lahko si predstavljate, kje postavite določene krajinske površine, kot so poti, trate in terase, kot tudi zasnovani materiali, barvne sheme (leaf in cvetlične barve), vodni elementi in sistemi razsvetljave. Morate vam zagotoviti 3D vizualizacije, ki vam omogočajo uvedbo prihodnjega vrta. Načrt vsebuje tudi rastline in cvetlične postelje, postavitev dreves, vedenja - oblikovanje dreves, cevi in ​​drugih okrasnih dreves, odvisno od vaših osebnih preferenc in vrst, ki najbolje izpolnjujejo pogoje vašega vrta. Vključeni so drugi vidiki in vrtni elementi, ki ustrezajo vašim slikam in estetskim okusom.
Spremljanje projekta
Po začetku gradnje vrta bo oblikovalec vrta nadzoroval projekt. Celoten proces izvajanja se bo redno spremljal, da se zagotovi harmonija vrtne arhitekture z okolico. Da se vse tlakovane površine in njihove zunanje funkcije izvajajo, kot načrtujejo in izpolnjujejo visoke standarde. Potrebno je uskladiti tlakovane površine s hišo in okolico. V primeru nepričakovanih težav ima oblikovalec vrta hitre in učinkovite rešitve. Da bi trajno ohranili videz in kakovost vašega vrta, vprašajtega oblikovalca vrta, da pripravi načrt vzdrževanja vrta. Z vzdrževanjem lahko opravite sami ali ga prenesete iz vrtnarja kot referenco.