Kako deluje
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava

Kozmetik

Iščete kozmetičarko? V tej kategoriji imamo 914 ponudnikov. Pošljite povpraševanje.

Začeti
32.778 registrirani strokovnjaki
87.823 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Kozmetik

Potrebujete storitev kozmetičarke? Wilio vam bo pomagal najti kakovostne strokovnjake za čiščenje in zdravljenje kože z ozonom, diagnostiko, svetovanje. Cena storitev nege kože je običajno odvisna od obsega storitev. Oglejte si več informacij o storitvah: kozmetika in micelarne vode, ki jih ponuja ena od naših 914 kozmetičark v dani kategoriji.

Poglej tudi:Cene
32.778 registrirani strokovnjaki
87.823 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Storitve
Kaj vključuje lepotno zdravljenje?
Kozmetične in frizerske storitve vključujejo ne samo zdravljenje kože in ličila na posebne dogodke. Tukaj je nekaj naših najbolj priljubljenih kozmetičnih storitev in kaj lahko pričakujete pri rezervaciji:
Frizerski salon
Lahko naročite mobilni frizer za rezanje, barvo in prilagajanje pričelov za moške in ženske, kot tudi pričeske za posebne priložnosti. Ko rezervirate svoj mobilni brivec ali frizer, bodo prišli s svojimi orodji, kozmetičnimi izdelki in opremo. Po posvetovanju z vašimi potrebami za nego las, ustvarjajo delovni načrt. Če pustite, da naredite rezanje in barvo, kot je barva las Ombre, se vaš frizer najprej začne z nanašanjem barv in nato izrežemo in posušimo lasje. Nekateri mobilni frizerji so specializirani tudi za storitve, kot so razširitve las, Draadset in bolj kompleksne pričeske za posebne priložnosti.
Odstranjevanje Chľápkov.
Mobilna kozmetika so vedno bolj priljubljena v območju odstranjevanja dlak z maksimalno zasebnostjo v svoji hiši v zvezi z uporabo voska do različnih delov telesa ali oblikovanje obrvi in ​​barvanje. Ko pride vaš koznik, bo potreboval nekaj prostora za pripravo prostora za depilacijo, luči, brisače in opremo ter dostop do vode in električne energije za grelnike in luči moči. Ko bodo pripravljeni, vam bodo povedali, kako lagati, če sedijo za odstranjevanje dlak. Na koncu postopka vam bo pomagal očistiti kožo, da odstranite ostanke voska, preden pakirajo opremo.
Tetovaže in piercingi
Ko najamete mobilni umetnik za tattoo ali piercing, bo potreboval dovolj prostora za delo. Običajno prinašajo svoj lastni stol sami, da lahko udobno delajo za daljše obdobje in mobilni stol ali mizo za vas, odvisno od tega, katera področja telesa bodo delovala. Ko dobite končni zasnovo, bo vaša lubanja zagnala risanje tetovaže, tako da v kožo polnijo fine igle, napolnjene s črnilom. Po zaključku tetovaže vam bodo zagotovili navodila, da bi poskrbeli za kožo in preprečili okužbe.
Posebne priložnosti
Priprava na posebno priložnost je preprosta s svojo mobilno kozmetiko. Lahko najamete kozmetičarja, da pripravimo skupino ljudi na poročni sprejem, ki so bile pospešene dekleta pred večerjo ali za uporabo tetovaže s heno na kulturnih dogodkih in praznovanjih. Ko bo koznik prispe, vam bo prinesel izdelke in orodja, ki morajo ustvariti popoln videz na vaši zabavi ali prireditvi. Če ste naročili mobilno škropljenje, ponavadi prinašajo poseben šotor iz tekstila, ki preprečuje, da bi se sončni krema, da pridejo na stene ali preproge. Če pustite make-up, da posnamete fotografije, poroko ali drug dogodek, bo vaš kozmetičar običajno pripeljal svoj stol ali stol in kot tudi luči, da se udobno delajo in vidijo vaše delo.
Manikura in pedikura
Strokovnjaki za mobilne nohte lahko obiščejo vaš dom in vam ponujajo popolne storitve v manikura in pedikurah. Tvoj kozmetičarka bo prinesla vse, kar potrebujete, da prilagodite nohte, delo in boli. Pred navlaženjem okoliške kože in zdravljenja vaših rok in nog Blizzled z udobno sedenje, veljajo za vaš naravni lak za nohte ali ustvariti umetne nohte iz materiala po vaših idejah.
Pogosto zastavljena vprašanja
Zakaj najamete kozmetičeva od vas skozi Wilio?
Iščete izkušene kozmetike v sosednjem dogodku ali posebni priložnosti? Ko lahko uživate v strokovnjaku za lepoto, lahko uživate v strokovni pomoči z vsem, od las in dopolnite sončenje, manikuro, pedikuro in še več. Pripravljen bo z vsemi najnovejšimi izdelki, orodji in opremo, ki se bodo sprostili. Ne glede na to, ali imate načrtovani poseben dogodek ali želite obdržati svoj redni način lepote, vam bo vaš strokovnjak pomagal videti in se počutiti tako dobro, kot je lahko. Našli boste vse najboljše kozmetike v vaši soseski na Wilio. Znebite se priprav na dogodke ali kozmetične rutine in uživajte v profesionalni kozmetični službi v udobju vašega doma.
Kdo je kozmetičarka?
Kozmetika so strokovnjaki, ki delajo na estetskem izboljšanju ali spremembi kože videz.
Katere so najbolj priljubljene lepotne zdravljenja?
Med najbolj priljubljenimi lepotnimi zdravljenji vključuje kozmetično zdravljenje kože, barvanje obrvi in ​​končno obdelavo ter manikura in pedikuro.
Ali kozmetika potrebujejo nekaj kvalifikacij ali usposabljanja?
Večina kozmetike dopolnjuje študijo ali vajeništvo, da se naučijo, kako varno uporabljati in uporabljati izdelke. Kvalifikacija in poklicna izkušnja dokazujejo, da imajo spretnost in znanje, da sprejmejo odlično delo.
Zakaj najeti kozmetičarka, da se zapre?
Dovoljenje mobilne kozmetike do vas domov je bolj udobno in ponuja večjo zasebnost. Prav tako lahko prihranite denar zaradi njihovih manjših režijskih stroškov v primerjavi z nekaterimi podjetji, ki ponujajo lepotne obdelave.
Koliko časa naj rezerviram za obdobje kozmetike?
Petje dolžine Kozmetika bo odvisna od postopka, ki ga dokončate. Na primer, popolna obdelava obraza lahko traja uro in pol, medtem ko lahko nastavitev obrvi traja 15 minut.
Koliko stanejo kozmetične službe?
Povprečne kozmetične stroške se giblje od 20 do 80 evrov za storitev, če jih naročite prek Wilio. Vendar pa bo cena odvisna od vrste storitev, ki ste jo rezervirali iz potrebne posebne opreme in kako dolgo bo verjetno trajalo.