Kako deluje
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava

Kamini

Iščete izdelovalca kamina za izdelavo kamina ali ploščic? V tej kategoriji imamo 21.786 ponudnikov. Pošlji povpraševanje.

Začeti
32.712 registrirani strokovnjaki
87.705 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Kamini

Potrebujete storitev na področju kaminov, peči? Wilio vam bo pomagal najti kakovostne strokovnjake za fokus, izdelavo, montažo in montažo kaminov in peči. Cena kaminskih peči je običajno odvisna od obsega storitev. Oglejte si več informacij o storitvah: pogarancijski servis, stroški pošiljanja, ki jih zagotovi eden od naših 21.786 strokovnjakov v kategoriji.

Poglej tudi:Cene
32.712 registrirani strokovnjaki
87.705 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Kako zagnati namestitev kamina
Izdelava kamina vročega zraka za les
Kamini za vroči zrak so del gradnje vaše hiše, zato njihovo izvajanje ali popravilo, ne glede na to, ali je kamin ali dimnik pogosto kompleksen proces. Vaš tehnik za gradbena dela za implementacijo kamina bo uporabil kamen, opeke, kamen, ploščice / ploščice, pa tudi druge materiale, kot so mavca ali les. Modeli - Nastavi ustrezen dimniški sistem, ki temelji na optimalnem pretoku zraka, odtok dimnih plinov, da se zagotovi toplotno udobje v vaši stavbi, zagotavlja njegovo tesnost, da bi se izognili odplačilu. Vodovodar se začne z namestitvijo vaše žarišča (običajno iz opeke, keramičnih ploščic ali betona), da zagotovimo trdno in varno osnovo za vaše segrevanje za les. Nadalje bo namestila vašo enoto in povezoval dimnika (znotraj in zunaj, na strehi), da vzame dim iz vaše hiše.
Namestitev plinskega kamina
Ko izberete najboljši plinski kamin za vaš prostor (ali na steni, zgrajen, prosto stoječe ali znotraj vaše obstoječe konstrukcije kamin), bo namestitelj pomagal pri povezovanju plina. Če še nimate bencinske črpalke, bo uredilo povezavo ali dostavo plina. Poleg tega vaš kamin Installer gradi vse dele, vključno z enoto kamina in dima. Odreže luknje, da postavijo dim skozi strop in streho in zagotovijo, da bodo vse vrzeli trdno zaprte, da bi se izognili uhajanju in poškodbam. Končno povezuje plin in preizkusi vaš na novo nameščen kamin.
Namestitev električnega ognja
Vaš električni kamin Vodovodar začne vključevati in poskuša ugotoviti, ali deluje. Nato povezuje kamin na steno do cilja, ali odreže odprtino na steno, da bi vgrajen kamin. Nadalje povezuje napajalnik (za ta korak boste morda potrebovali licenčni električar). Nazadnje, bo namestil vse okraske (kot so dnevnike), ki so prišli s kaminom in nameščen sprednji stekleni plošči.
Pogosto zastavljena vprašanja
Zakaj rezervirate namestitev ali gradnjo kamina skozi Wilio?
Obstaja nekaj stvari, ki bi bile bolj prijetne kot preživljanje zimskega večera na vročini kamina. Vendar pa boste morali prvi zapustiti kamin. Obstaja veliko podrobnosti, zaradi katerih je vaš kamin varen, funkcionalen in estetski. Zato je vgradnja kamina delovno mesto, ki ga morate zaupati nekomu, ki ima bogate izkušnje in potrebna orodja za ravnanje z njim. Torej rezervirajte namestitev kamina skozi Wilio in boste v kratkem času uživali v njenem privlačnem vzdušju. Ne glede na to, ali morate namestiti nov kamin ali pa popraviti svoj trenutni kamin, ste na pravem mestu. Preprosto pošljite svojo zahtevo, izberite namestitveni program in pustite, da namestite ali popravite kamin, ki vam ustreza.
Kakšno vrsto kamina bi moral namestiti?
Odvisno od vaših prednostnih nalog, bodisi estetika, toplota, učinkovitost ali udobje. Lesni kamini ponujajo odlično učinkovitost ogrevanja v primerjavi z alternativami, imajo klasičen videz, medtem ko so plinski in električni kamini sodobna alternativa in so enostavna za vzdrževanje.
Prav tako je treba rešiti dimnik pri izgradnji kamina?
Da. Če gradite lesni kamin, boste morali namestiti tudi dimnik kot del storitve. Pri vstopu v wilio povpraševanje, spremembo in potrdite z izbrano tehniko.
Ali lahko namestite kamin brez dimnika?
Da. Plin in električni kamini ne zahtevajo dimnikov, ker ne proizvajajo dima.
Ali potrebujete kvalificirano podjetje za namestitev kamina?
Stavba ali montaža kamina ni nadzorovana in pogosto postane usposobljena obrtnika, vendar je dobro izbrati dobavitelja s strokovno usposobljenostjo, vpisano v kavč stopnic. Minimalno je pomembno, da je obrtnik že imel več uspešnih realizacij kamina - priporočamo, da ga preverite. Vendar pa je to le potencialno nevarno gospodinjstvo snovi, ki lahko povzroči požar in s tem razmisliti. Pri gradnji dimnika je potrebna revizija dimnika. Izvajanje mora biti v skladu z veljavnimi varnostnimi predpisi.
Kako dolgo traja kamin?
Gradnja klasičnega lesnega ognja je v bistvu proces mokrega stavbe in traja večino dni do enega tedna, ko vse gre brez težav. Kamin je idealno zainteresiran za približno 2-3 mesece pred želenim rokom, da ima dovolj časa za posvetovanje in pripravo dokumentacije. Izbira prave vrste, primerna lokacija v prostoru, priključitev na zunanjo dovod zraka, reševanje dimnih plinov odtok na dimnik - vse in še več potrebe je treba šteti, da vam kamin brez težav, da bi služil dolga leta. Običajno zahteva pregled stavbe ali posvetovanja z oblikovalcem hiše. Nato se razvija projektna dokumentacija kamina, kot tudi za poročanje o stavbi v vaši vasi / mesta. Potrebno je tudi nujno mnenje o dokumentaciji projekta kot prilogo. Prav tako boste morali soglašati z izgradnjo majhnega vira onesnaževanja zraka iz vaše občine, kjer pošljete projektno dokumentacijo, ko zahteva. Ko bo gradnja dimnika, revizija - za to potrebujete tako, da vam lahko zagotovimo dobavitelja kamina ali pa ga naročite sami. Pri izgradnji nove hiše je priporočljivo razmišljati o kaminu, ki je že v svoji zasnovi in ​​ga vključiti neposredno v stavbno dokumentacijo hiše. Namestitev električnega ali plinskega kamina je razmeroma preprosta in lahko traja le 4 ure.
Koliko je namestitev kamina?
Cena kamina je zelo individualna afera. Kar zadeva popolno izgradnjo kamina vročega zraka z dimnikjem, se stroški gibljejo okoli 3000 - 15000 EUR, odvisno od kompleksnosti kamina in obsega ter konkretnih gradbenih del. Za potrebno gradnjo dimnika se ta cena še vedno povečuje. Cena je lahko precej nižja glede na predhodno uporabo, ki jo že imate ali če je le preprost nabor kamin vložka (približno 500 EUR). Postopki so odvisni od obsega izvedenih del, oz. obseg škode. Popravilo lahko vsebuje dejanja, kot so popravilo, dimnik, zamenjava kamina, popravilo vratnega tečaja kamin. Še vedno je treba strinjati z dobavitelji, ali naj ponudba cena vključuje material in delo.
Kaj še vključuje namestitev kamina?
Struktura kamina vključuje lastnosti strokovnega nasveta iz izbire kamin vložkov in peči, oblikovanje projektne dokumentacije, dokumentov za poročila o gradbeništvu ali gradbenega dovoljenja, izvajanje gradbenih del, vključno s pregledom dimnika, če je del Stavba. Ena kvalificirana v umetnosti vam ne bo prodala kamin, ampak tudi izkušnje, kakovostno strukturo ključa, ki ustreza trenutnim standardom in trendom. Pomembno je, da je jasno, da dobavitelj izgine, ki ima njegovo dostavo, da vsebuje. Vsebina dela bo odvisna od vrste kamina.