Kako deluje
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava

Izdelava spletnih strani

Iščete spletnega razvijalca za splet? V tej kategoriji imamo 6.170 ponudnikov. Pošljite povpraševanje.

Začeti
32.814 registrirani strokovnjaki
87.890 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Izdelava spletnih strani

Ali potrebujete spletno storitev? Wilio vam bo pomagal najti kakovostne strokovnjake za oblikovanje, grafiko, spletno oblikovanje po meri in posodobitve. Cena spletne strani je običajno odvisna od obsega storitev. Oglejte si več informacij o storitvah: spletno upravljanje in gostovanje, ki jih zagotavlja eden od naših 6.170 spletnih razvijalcev v dani kategoriji

Poglej tudi:Cene
32.814 registrirani strokovnjaki
87.890 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Storitve
Kaj vključuje storitve razvoja spletnih aplikacij?
Večina spletnih storitev se osredotoča na oblikovanje (oblikovanje), razvoj in vzdrževanje spletnih strani. Odvisno od vašega projekta boste morda potrebovali samo eno določeno vrsto spletnega strokovnjaka ali pa boste morali združiti strokovnjake za ekipe z različnimi specializacijami in veščinami za sodelovanje. Tukaj navajamo nekaj najpogostejših spletnih storitev in možnosti, ki jih lahko pričakujete:
Razvoj oblikovanja in spletnih strani
Iščete strokovnega spletnega oblikovalca ali razvijalca? Vaš neodvisni IT Web Development Strokovnjak bo pomagal oživiti vizijo vašega spletnega mesta. Razumeti se bo z razumevanjem namena vaše spletne strani, kar morate storiti in vsebino, ki mora vsebovati. Nato oblikovanje oblikovanja. Po odobritvi zasnove, koda ali sistema za upravljanje vsebin (CMS) uporablja za oblikovanje oblikovanja in njegove polne funkcionalnosti na namiznih računalnikih (namizja, prenosni računalniki, prenosni računalniki) in mobilne naprave (mobilni telefoni, tablete). Vse vas bodo prenesli z vsebino (vključno s slikami in kopijami) in jo zagnali na končno odobritev. Vaš profesionalni spletni oblikovalec ga bo dokončal, tako da bo vašo spletno stran nalagal na izbrano spletno gostovanje platformo (www) in potem bo vaše spletno mesto preizkusilo, če ne vsebuje nobenih napak.
Wordpress Sites.
WordPress je najbolj priljubljen sistem za upravljanje vsebin (CMS) za močno spletno stran skoraj vse velikosti. Če želite svojo lastno WordPress Design, morate najeti samostojnega WordPress razvijalca, ki ustvarja svojo lastno temo z vgrajenim Wordpress. Lahko celo dodate e-trgovino funkcije na vaš WooCömer Executive. Vaš razvijalec WordPress bo ustrezal vaši temi, začnite testiranje, da zagotovi brezhibno delovanje in preden ga naštete na vašem spletnem gostovanju, se prepričajte, da potrebujete kakršne koli spremembe in modifikacije.
Drugi sistemi za upravljanje vsebin
Poleg Wordpress, lahko najamejo vrsto CMS razvijalcev, ki pokrivajo platforme, kot so našlji, WIX, Joomla in Squarespace. Vsaka od teh platform ima posebne nastavitve glede tega, kaj lahko prilagodite in kako lahko integrirate različne kode in funkcije. Zato je bolje iskati strokovni oblikovalec ali spletno stran razvijalca, ki je specializirana za vaš sistem za upravljanje vsebin.
E-trgovina (spletna spletna trgovina)
Ali morate ustvariti splet za vašo spletno trgovino (e-shop)? Boste našli IT razvijalci, ki so specializirani za e-trgovine in vse najbolj priljubljene platforme za spletno trgovino, vključno s podjetjem, woocömerce, magento in Opencart. Vsaka od teh platform je pomembna za najem izkušenega razvijalca. E-Commerce ima veliko gibljivih delov, vključno z izvoljenim oblikovanjem, portfelj izdelkov, podrobnosti o izdelku, baz podatkov, številke zalog, kontaktne podatke o strankah in plačilnih sistemov. Vaš razvijalec bo pred zaključkom projekta naredil obsežno testiranje. Z razvojem boste verjetno sodelovali po začetku e-trgovine na njenem vzdrževanju, tako da vaša spletna trgovina ostane brez napak.
Kodiranje in baz podatkov
Obstaja toliko programskih jezikov in kod, ki sestavljajo splet. Najpogostejše kode, ki jih lahko najdete v specializiranih razvijalcih, vključujejo HTML, Java, JavaScript, PHP, CMS, CSS in jquery. Mnogi razvijalci so specializirani tudi za razvoj baze podatkov, vključno z bazami podatkov MySQL in SQL. Če niste prepričani o vrsti spletnega strokovnega znanja in kode, ki jo potrebujete za vaš projekt, je v redu, da se obrnete in prosite razvijalca na podlagi njegovih izkušenj, ki je priporočeno.
Pogosto zastavljena vprašanja
Najmosta je zaupala strokovnjakom za razvoj spletnega mesta z uporabo Wilio
Danes, mislim, da ni podjetje brez prisotnosti na spletu - in za vse namere in namene. Ljudje postanejo tako odvisni od interneta, da nimate spleta, tudi če ste lokalna družinska restavracija ali trgovina trgovina, ste vas stane priložnost, da pridete pred vašim obrazom nešteto potencialnih strank. Splet je digitalna interpretacija vašega podjetja. Kot dober trgovec zagotavlja, da je sprednji del trgovine dobro velika in iskrica čista, prav tako vaše spletno mesto mora videti vabljivo in jasno, če mora doseči potencialne stranke, ki ste jih upali. Toda razvoj kakovosti spletne strani zahteva zelo specifične sposobnosti - prav tako, da je v lasti nas. Na srečo obstajajo strokovnjaki za razvoj spletnih aplikacij, ki vas čakajo. Vse kar morate storiti je, da vprašate za pomoč prek Wilio! Če ste zainteresirani za najboljšo uporabo vseh možnosti, da internet ponuja, samo pojdite na Wilio, vnesite svojo zahtevo in dobite brezplačne ponudbe danes! Prenesite svoje podjetje do 21. stoletja. Ogenj danes na Wilio najbolj ocenjeno in strokovno IT spletno stran razvijalec!
Kaj razumemo pod Web Design?
Web Design (Design) vključuje različne vidike spletne strani, ki ustvarja, kot so spletne strani, grafično oblikovanje in ustvarjanje vsebin, kot so izdelki v spletnih dnevnikih, oddelki izdelkov, fotogalerija itd. Spletne strani se običajno ustvarijo v jeziku HTML. Oblikovalci spletnih strani ustvarjajo spletno stran z oznakami HTML, ki opisujejo metapodatke in vsebino. Ureditev in videz elementov na spletni strani je običajno CSS ali kaskadni stili. Njihova naloga je ustvariti osnovo, kako spletne strani izgledajo in delajo.
Kako lahko Web Design pomaga mojemu podjetju?
Spletno oblikovanje je izjemno pomembno, še posebej, če imate spletno trgovino. Običajno traja 30 sekund, da se odločijo, ali je spletno mesto dovolj privlačno. Če vaše spletno mesto ne izgleda tako dobro na mobilniku kot prenosni računalnik ali računalnik, potencialne stranke ne bodo motile z brskanjem. Če se vaš splet nalaga prepočasi, ga ljudje zapustijo in vaše podjetje ga ne bo opazilo.
Kako izberem spletni oblikovalec?
Hruška, kar potrebujete in ga podrobno objavite na Wilio. Odločite se, koliko strani na vašem spletnem mestu želite, kakšno vsebino želite na njej in recite, če želite spletni oblikovalec zagotoviti nekaj vsebine. Vprašate lahko tudi, če potrebujete spletne strani za gostovanje in / ali pomoč pri upravljanju vsebin, če tega še niste storili. Zagotovite proračun in zagotovo, kako hitro želite, da bo vaše spletno mesto objavljeno.
Kakšne so prednosti najema spletnega oblikovalca prek Wilio?
Najem spletnega oblikovalca prek Wilio ima veliko koristi. Še posebej je hitreje in udobnejše. Če želite najti dober spletni oblikovalec, vam ni treba zapravljati časa, ki iščejo na desetine iskalnih strani. Morate objaviti delo z osnovnimi podatki o vaših zahtevah. Nato vas bodo lokalni kvalificirani in vmešavalni spletni oblikovalci obravnavali. Po ogledu njihovih referenc in cen lahko izberete, kateri spletni oblikovalec bo deloval na vašem spletnem mestu.
Ali moram zagotoviti nekaj orodij ali opreme za vašo spletno stran predlog?
Ni vam treba zagotoviti nobenega orodja ali opreme za oblikovanje vaše spletne strani, kot so prenosni računalniki ali tabele. To je standard, da ima spletni oblikovalec lastno opremo, in naši spletni oblikovalci so strokovnjaki, ki imajo znanje in opremo. Lahko jih zagotovite z vsebinami, ki jih želite dati na vašo spletno stran, kot so vaše izdelke slike, informacije o izdelkih, vzorčne video posnetke, informacije o podjetju in druga podobna vsebina.
Kako dolgo traja spletno oblikovanje?
Čas, potreben za ustvarjanje velikega spleta, mora trajati približno 3 do 4 mesece. Glede na to, kakšen celovit želite imeti spletno mesto, lahko traja od začetka projekta, da ga začnete na spletu in 6 mesecev ali dlje. Lahko najdete spletni oblikovalec, ki ga lahko obvladuje za krajši čas, vendar ne pozabite, da ta časovni okvir temelji na standardih IT.